Şimdi Ara

iphone yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim
    yaklaşık 1 aydır bu telefonla uğraşıyorum çektiğimi bi ben bilirim lütfen yardım

başka bir başlıktada yazdım ama cevap veren olmadığı için başlık açtım kusura bakmayın

1.1.2 versiyonlu iphonu 1.1.1 e restore ettim daha sonra jealbreak işlemine geçtim ama
    jealbreak 1.1.1 de telefon acil çağrıya geçmeden önceki bölümde '' No SIM card installed insert an unlucked and valid SIM to active İphone '' ibaresi mevcut
    acil çağrıya geçip *=307= yaptığımda ise !! error performing request SIM not insert !! ibaresi yazmakta ve allta yesil DİSMİSS tuşu .. ancak telefon çağrı yapmıyor. sebebi ne olabilir .

birde öğrenmek istediğim att kartta dahil denediğim tüm kartlarda sol üstte No SIM yazmakta bu normal mi yoksa kart tanımlanmasa bile orada att yazmalı mı?

ayrıca telefon bu durumdayken tekrar ıtunesa girdiğimde önce ıphon araması yapıyor ve daha sonra şu mesajı veriyor:

http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/15/485404adsiz.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockman33 -- 17 Ocak 2008; 14:23:22 >

• ARAKDAŞIM BİLGİM OLSA İNAN YARDIM ETMEK İSTERDİM BENDE TLEFONU BEKLİYENLERDENİM BAKALIM İŞL. SENİN BU SORUNUNA BURDAN ARKADAŞLAR Bİ CVP BULABİLİR NEDEN DİYCEKSİN ŞİMDİ BİZİM ÇİHAZLARIMIZDADA BÖLE BİR PROBLEMLE KARŞILŞIRSAK ÇÖZÜME BURADAN ULAŞABİLİRİZ DİYE EET.ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIM ETSİN KARDEŞİMİZE
  • bu arada att kart üzerinde çok derin de olmasa biraz çizik var bunu yeni farkettim. att kartın zarar görmüş olması bu hataya neden olabilir mi?

aynı proplemi yaşayan italyan bi arkadaş ama malesef benim italyancam yok

http://forum.telefonino.net/showthread.php?t=370862

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockman33 -- 17 Ocak 2008; 23:09:08 >
  • Icine koyulan sim kartin metal kisimlari telefona degmiyor o yuzden sim oldugunu anlayamadi.
    Tavsiye;
    Sim karti takarken altine bir parca karton yada kagit koyun biraz kalinlassin. O sekilde degebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV | Yardım
    13 yıl önce açıldı
    iPhone İMEİ kaydı !Yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.