Şimdi Ara

iPhone3G 26 Eylul'de Turkcell'le piyasalarda! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
11.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple iki ayrı operatörün iki ayrı tarihte iPhone çıkarmasına izin vereceğini sanmıyorum. Fakat farklı tarihlerde çıkacaksa, belki de bu yüzden iki taraf da fiyat açıklaması yapamıyor ki, bu güzel bir işaret olabilir.

Ben dilerim ki 200YTL 8GB iPhone, aylık 60YTL telefon faturası bilmem kaç dakika bedava konuşması ve sınırsız gprs hizmeti olsun.

Peki kontörlü hatlar ne olacak? Onlar sözleşmeli alamayacak değil mi? 1500YTL gibi bir meblağ ile mi alacaklar acaba onlar?

Açıklayın haydi yahu, merak ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Ben dilerim ki 200YTL 8GB iPhone, aylık 60YTL telefon faturası bilmem kaç dakika bedava konuşması ve sınırsız gprs hizmeti olsun.

Aynen katılıorm buna
  • offf bu haber çok iyi oldu
  • aylık 70 ytl (sınırsız şebeke içi görüşme ) 24 ay =1680ytl ödenecek

turkcellde satış bu şekilde olacakmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 4 Eylül 2008; 16:47:06 >
  • ben abd den getırtmeyı dusunuyorum orda fıyatlar 200$ dan baslicak genellikle burdaki elektronik aletler ordakinin 2 kati olur yani min 400$ diyorum ama 400$ bile iyimser bir rakam olur kanaatindeyim
  • obaa mükemmel haber ya ne varsa turkcellde var diye boşuna demiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Eylül 2008; 17:46:46 >
  • iyi de 1200 ytl 3g veriyorlar kadıköyde

bu turkcell'e 24 ay 70 ytl bayılmak işinize gelirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 4 Eylül 2008; 16:57:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

iyi de 1200 ytl 3g veriyorlar kadıköyde

bu turkcell'e 24 ay 70 ytl bayılmak işinize gelirmi

kadıköyde konuşma süresi ve internet bağlantısı veriyorlarmı... ayrıca turbosime vereceğin parayıda ekle... garantisi yok. bide IMEI kayıt durumu varki o hepten sıkıntı. bence en mantıklısı legal yollardan almak. ayrıca fiyatlar Turkcell tarafından açıklanmadıkça bu tür yorumlar yapmak yalnış.
  • resmi açıklamayı beklemek gerek haklısın (bu rakamları turkcell abone merkezi müdüründen aldım )

ancak iki sene ödeme yapmak..neyse efendim hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 4 Eylül 2008; 17:15:13 >
  • quote:

resmi açıklamayı beklemek gerek haklısın (bu rakamların abone merkezi müdüründen aldım )

ancak iki sene ödeme yapmak..neyse efendim hayırlısı olsun

Zaten her ay telefon faturası ödemiyor muyuz?
  • ortada bir gercek var ki o da su:
    Turkcell veya Vodafone, maalesef bu urunu Turkiye'de beklendigi gibi ucuza vermeyecek. hepimizde maalesef inanmadigimiz ama inanmayi cok istedigimiz bir beklenti var ucuz bir sekilde iPhone3G sahibi olmak icin, fakat bu boyle olmayacak, buna kendimizi alistirmamiz lazim.
    Turkiye'nin sartlari belli, konusma rakamlari belli, telekomunikasyon kurumu'nun uyguladigi fiyat politikasi ve vergi politikasi belli, GSM operatorlerinin kar marjlari belli, daha da onemlisi kar beklentileri belli. Bu kadar sart belliyken, Turkcell veya Vodafone'un su ana kadar hicbir zaman yapmadiklari jesti bu urun icin yapmasini beklemenin tek karsiligi insanin kendisini kandirmasidir arkadaslar.

Bende isterim, bi defaya mahsus cihaz icin 299 YTL verip, her ay 40 YTL verip, 24 ayda cihaza sahip olmayi ama allah askina en basit ornegi Blackberry Bold. 99 ytl x 18 ay yaptilar. yurtdisi fiyatini katliyorlar resmen.
    yani bu operatorler, meshur olacak birsey gormesinler, kar marjlarini hemen yukseltiyorlar ve inanin hicbiri musteriyi daha fazla nasil cekeriz diye dusunmuyor. maalesef tek dusunulen sey, mevcut olan musteriden daha fazla nasil para kazaniriz?

Bu dogrultuda, benim dusuncem, toplamda bu urunun en asagi 1.500 - 1.600 YTL'ye (24 ay abonelikle) bize mal olacagi ve inanin bu tahminim bile oldukca iyimser.

selamlar.

• quote:

aylık 70 ytl (sınırsız şebeke içi görüşme ) 24 ay =1680ytl ödenecek

turkcellde satış bu şekilde olacakmış..

nası yani aylık ücrete sadece şebeke içi mi dahil? 70 ytl (veya fiyat her ne olucaksa) verip bi de üstüne diğer operatörlerle konuştuğumuz parayı mı vericez? ne anladım ben bu işten..
  • evet sadece şebeke içi görüşmeler dahil ama daha öncede bahsedildiği gibi turkcell resmi açıklama yapmadan netleşmeyecek bir durum söz konusu ve ben turkcell in hiç yaralı parmağa bevl ettiğine şahid olmadım
  • blackberry bold turkcell extralarda 1.090 YTL ye satılıyor? yanlış mıyım?
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurtuncel

ortada bir gercek var ki o da su:
    Turkcell veya Vodafone, maalesef bu urunu Turkiye'de beklendigi gibi ucuza vermeyecek. hepimizde maalesef inanmadigimiz ama inanmayi cok istedigimiz bir beklenti var ucuz bir sekilde iPhone3G sahibi olmak icin, fakat bu boyle olmayacak, buna kendimizi alistirmamiz lazim.
    Turkiye'nin sartlari belli, konusma rakamlari belli, telekomunikasyon kurumu'nun uyguladigi fiyat politikasi ve vergi politikasi belli, GSM operatorlerinin kar marjlari belli, daha da onemlisi kar beklentileri belli. Bu kadar sart belliyken, Turkcell veya Vodafone'un su ana kadar hicbir zaman yapmadiklari jesti bu urun icin yapmasini beklemenin tek karsiligi insanin kendisini kandirmasidir arkadaslar.

Bende isterim, bi defaya mahsus cihaz icin 299 YTL verip, her ay 40 YTL verip, 24 ayda cihaza sahip olmayi ama allah askina en basit ornegi Blackberry Bold. 99 ytl x 18 ay yaptilar. yurtdisi fiyatini katliyorlar resmen.
    yani bu operatorler, meshur olacak birsey gormesinler, kar marjlarini hemen yukseltiyorlar ve inanin hicbiri musteriyi daha fazla nasil cekeriz diye dusunmuyor. maalesef tek dusunulen sey, mevcut olan musteriden daha fazla nasil para kazaniriz?

Bu dogrultuda, benim dusuncem, toplamda bu urunun en asagi 1.500 - 1.600 YTL'ye (24 ay abonelikle) bize mal olacagi ve inanin bu tahminim bile oldukca iyimser.

selamlar.

• Sizce , I-phone 3g yi,Turkcell den alacak olanlara magliyeti,Yurtdisindaki kontratli,pesin,olan unlocksuz veya unlocklu I-phone fiyatlarindan daha makul olma ihtimali nedir?

Bence sifir.

Turkcell den almanin ,alacak olan kisiye sagliyacagi avantaj,garantili olacak olmasindan ve pesin para verip almaktansa, 24 ay vadeli urun aliyormus gibi olmasindan oteye gitmez bence.

Onca paraya vere vere sinirsiz Gprs baglantisi verecek,bedava konusma dakikasi verirse ne ala..Vermezse 24 x ? aylik sabit ucretin ustune birde konusma ucretinizide ekleyin.

imkani olan varsa,bence Yurtdisindan pesin paraya simlocksuz alsin.

Birde sinirsiz data hatti abonesi olunur,Turkcell in verecegi fiyatlardan daha ucuza maglolur.

En azindan Turkcell e bagli kalinmaz.
  • turkcell iphone getirecegini ilk ne gun duyurmustu? ben formu 19.08 de doldurmusum ama?
  • Telefona Mesajlar Gelemye Başladı Turkcellden

Beklediğiniz İphone 3G 26 Eylülde Turkcell'le Türkiye'de

Seviyorum Bu Turkcell'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Eylül 2008; 18:00:44 >
  • turkcell'den sms'de geldi..
    hadi hayirli olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurtuncel

turkcell'den sms'de geldi..
    hadi hayirli olsun.

şu an itibariyle bana da geldi :)
  • bir sms de bende gözümüz aydın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.