Şimdi Ara

iPhone3G 26 Eylul'de Turkcell'le piyasalarda! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
11.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper haber...
  • anlaşıldı konunun suyu cıkıcak bana msj geldi bana mesaj geldi diye mesajlardan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerf82

blackberry bold turkcell extralarda 1.090 YTL ye satılıyor? yanlış mıyım?

Arkadas 18 ay x 99 ytl Kontratli fiyatindan bahsediyor.

iPhone3G 26 Eylul'de Turkcell'le piyasalarda!

Senin verdigin pesin fiyattan alindi cihaz diyelim,

Ayrica sonradan ,

Aylık BIS (BlackBerry Internet Service) abonelik veya sinirsiz data gprs abonesi olunsa bile,,,,,, Turkcell e 18 ay odeyeceginden daha az fiyata magledersin cihazi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 4 Eylül 2008; 17:05:14 >

• Bana da Sms geldi. Acaba fiyatlar ne zaman belli olur?
  • fiyatlarda heralde 10 gün içinde belli olur ?
  • bence fiyatlar şuan için bellidir

çünki fiyat politikasını belirlemeden çıkış tarihini vermezler

en kısa zamanda açıklanır bence bu hafta bitmeden turkcell.com.tr de fiyat politikasını görebiliriz...
  • 70 liraya sınırsız şebeke içi konuşma olacağını hiç sanmıyorum.
  • Şu fiyat olayı gerçekten çok heyecanlı ama çok kazık olacakmış gibime geliyor.
  • Turkcellden umudum yokta voda umarım düşük bi fiyat çeker o zaman hiç düşünmem vodaya geçerim. Numara taşınabilirliğide geliyoır zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerf82

anlaşıldı konunun suyu cıkıcak bana msj geldi bana mesaj geldi diye mesajlardan..

Banada geldi
  • 70 YTL YE şebeke içi sınırsız konuşma olursa çok bomba olur bence.arkadaşlar mesela biz bu telefonu aldığımızda sadece o numaraya ait olarak mı kullanmak zorundayız.ben babama aldırtcam ama babamınki faturalı o parayı ödeyecek.ben kendi kontörlü hattımı takıp kullanabilcekmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 4 Eylül 2008; 20:29:11 >
  • 7 eylülde amerikada kontratsız satışlar başlayacak.

www.bestbuy.com bu arada ingilterede 1000 ytl karşılığı strelinden satıldıgını duymustum. Giden hoca stokta olmadıgından ileriki güne randevu vermişler. alamadan gelmiş.
  • o talep formunu doldurtmalarındaki amaç zaten kotayı belirlemek amaçlı.rakamları atıyorum 1000 kişi talep formunu doldurduysa onun %30 ı kadar daha bir pay koyup trcell apple a 1300 tane iphone isteğini belirtecek ve bence kota böyle belirlenecek.kendi düşüncem tabi bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayme

Turkcellden umudum yokta voda umarım düşük bi fiyat çeker o zaman hiç düşünmem vodaya geçerim. Numara taşınabilirliğide geliyoır zaten...

bende vodaphonedan umutluyum. simdiye kadar hep turkcell nerdeyse her konuda en pahalı tarifeleri öne sürdü. ve bu konuda basarılıydı cunku isin en basında o kadar büyük bir kullanıcı kitlesine ulastı ki ne yapsa kara gecicekti.

su anda kadar hep turkcell hertürlü hizmeti sundu pahalıdan sattı. vodaphone bazen tökezledi ama hep ucuzdu. bence bu politika iphoneddada devam edicek. turkcell "nasıl olsa ben liderim beni secerler" diye fiyatları kascak vodaphone da ben ucuza sürüp adam toplamaya calısayım dicek.
  •  iPhone3G 26 Eylul'de Turkcell'le piyasalarda!

arkadaşlar bu fake mi yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 4 Eylül 2008; 21:15:33 >
  • @ t-virus:umarım dediğin gibi olur arkadaşım çünkü ben fiyat politikası iyi olduğu sürece vodafone a geçmeye hazırım...
    Şimdiye kadar ıyguladıkları fiyatların gerçekten uygun olduğu düşünülürse aslında dediğin gibi olma ihtimali de yüksek...Ancak turkcell bi zekilik yapıp vodafone'u tamamen kırmalıyız diye düşünürse bizler de karlı çıkarız
  • Bugün duyduğumum en güzel haberdi bu, yanlız birşeye dikkat ettimde hepimiz ne zaman çıkacak diye sabırsızlanıyorduk, tarih belli oldu şimdide kaç para olacak diye bekliyoruz, dişimizi az daha sıkalım arkadaşlar "Kadayıfı bulduk kaymaklısını aramayalım..."
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfaturk

7 eylülde amerikada kontratsız satışlar başlayacak.

www.bestbuy.com bu arada ingilterede 1000 ytl karşılığı strelinden satıldıgını duymustum. Giden hoca stokta olmadıgından ileriki güne randevu vermişler. alamadan gelmiş.

7 eylülde kontratsız satılacağı haberini nerden duydun? ben eylül sonuna kadar amerikadayım çünkü, olmadı gelirken aliyim bi tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 4 Eylül 2008; 21:56:17 >
  • işin öbür kısmı forumda bi çok kişi tarıtışırken turkcell in asla vododan önce çıkaramayacağını iddia ediyordu.apple ile sözleşmeleri olduğunu asla bunu göz ardı edemeyeckelrinden bahsediyolardıda bizde kuzu kuzu dinliyoduk :) iyidir iyidri.turkcell iyidir arkadaşlar en azından türkiyenin en iyisi yiğidi öldür hakkını yeme şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.