Şimdi Ara

iPhone3G 26 Eylul'de Turkcell'le piyasalarda! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
11.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu işte kesin Vodafone'un parmağı var. Apple amcasına Turkcell'i şikayet etmiş... :)
  • @NAXTERRA bende o fahis fiyatlara iphone satanlari sevmiyorum ama senin dedigin gibi kotu duruma dusmeleri biraz zor. Bold da oldugu gibi 6 aylik fatura sarti vs (ne bileyim 1-2 ay sonra da on odemeli baslamasasi) gibi bir sacmalik durumu olursa, o GG fiyatlari hayatta dusmez. Hatta magazadan iphone alip sonra sartlar yuzunden alamayanlara gecir gibi bir durum baslayabilir GG ve Sahibinden.com da, mesela faturali 6 aylik hatti olan adam gider 1500YTL tarifeyle toplamda alir iphone u 1800YTL ye GG de satar hem ordan kar eder hemde yaptigi tarifenin sinirsiz internet vs gibi sartlarini doye doya kullanir magdur olan faturali hat sahipleri olur. Olabilecek durumlardan biri de Turkcell in ve Vodafone nun Yunanistan unlocked fiyati olan 599Euro (16GB 3G iphone) nun cok cok uzerinde bir fiyata on odemeli urun satmasi olur ki bu durumda GG ve sahibinden com iphone bolumlerine nur yagar.

Bu arada bana on kayit yaptirmama ragmen Turkcell den hala "26 Eylul" mesaji gelmedi, bir problem mi var acaba? Daha once kaydiniz alinmistir diye mesaj gelmisti. Bu arada hazirkart abonesiyim. Hazirkart li olup da mesaj gelen var mi? Yoksa mesaj gelenlerin hepsi Faturali hat sahibi mi?

• Bence hem vodafone hemde turkcell aynı anda satmaya baslıyacaklardır ıphone 3g lerı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: superiyot

bılkomda kuyruk acısımı birşey unutuyprsunuz bilkom sim kartmı üretiyorki o satsın yanlış birşey düşünüyorsun bence shady abi zaten iphoneler apple centerlada satılacak ve mağazada anlaşma imzalanacak dunyanın heryerinde olay böyle boynuzluk br durum yok bilkom için bide 25 temmuz tarihini voda içiin sölediler

Şu anda Türkiye'de Apple Center'larda satılıp satılmayacağına dair net bir bilgi yok.Çünkü buradaki Apple Store'lar Bilkom'un Apple INC.'in değil...

zaten apple.com a girerseniz orada voda ve turkcell noktalarında olacağına dair bir ibare görebilirsiniz :
    http://www.apple.com/iphone/countries/tr/

• hazırkartlı abonelerin alabileceğini sanmıyorum. Blackberry Bold'daki gibi en az 6ay faturalı hat sahibi olma şartı koyarlarsa şaşırmam.
  • Dün turkcellin sitesinde 26 Eylülde yazan yazıyı kaldırıp Tekrar Çok yakında ibaresini koymuşlar. Ben bu işi anlamdım gitti.
  • @ozzturkgem

Turkcell' in bu tür olaylara karşı bir önlem alacağanı düşünüyorum, 499 EURO' ya al 899 EURO' ya sat arada 5-6 kişi para kazanıyordur, eminim bu yüzden fiyatlar bu kadar yüksek, ama direk bir distribütör (Turkcell yada Vodafone) tarafından gelince bu kadar fahiş fiyat olacağnı sanmam sonuçta bu cihazın yurtdısı satış fiyatları belli kimse enayi değil, kimse kusura bakmasın ve alınmasın enayi olanlar cihazın 499 Euro satış fiyatını bilerek %100 komisyonla 1500 ytl garantisiz, kayıtsız alanlardır, böylece adamların ekmeğine yağ-bal sürüyorlar, bir arıza durumunda o adamları bir daha bulabileceklermi ?bulsalarda bu alet bozuldu tamir ettir diyebileceklermi ? Garantili mal her zaman iyidir, heleki akşama kadar elinizden düşürmeyeceğiniz bir cihazsa..

2 kuruş fazla olsun, rahat uyuyayım..

Ayrıca bende faturalı hat kullanıyorum, banada mesaj gelmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAXTERRA -- 5 Eylül 2008; 12:01:08 >
  • @NAXTERRA umarim Turkcell vizyon sahibidir, oyle umuyorum. Oyle oluduguna inaniyordum ama Tum gazetelerde 26 Eylul un haberi bile cikmisken yaziyi kaldirmalari ve o igrnc "cok yakinda" lafini tekrar yazmalari bana baska turlu dusunduruyor.

Sanirim bana mesaj gelmemesi de Faturali, Faturasiz hat farki yerine belki de 26 Eylul un iptal olmasi gibi bir durumdan kaynakli olabilir.
  • Fiyatlarda bi açıklansa süper olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: R3P

Fiyatlarda bi açıklansa süper olcak

Fiyatlar mi? Once 26 Eylul yazisi kalkti yerine "Cok yakinda " geri geldi simdi artik "cok yakinda" bile yazmiyor is iyice rezalete bindi artik adini Rezilcell olarak degistirsin en guzeli bu:
     iPhone3G 26 Eylul'de Turkcell'le piyasalarda!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

iPhone3G 26 Eylul'de Turkcell'le piyasalarda!

arkadaşlar bu fake mi yoksa

bende çok merak ediyorum. eğer cidden böyle bir alet yada herhangi bir gps aletiyle gps çalıştırabilirsek almayı düşünüyorumda

• Sanırım bugün cihaz ile ilgili başka gelişmeler yaşandı. Az sonra Kanyon AVM'deki turkcelle uğrayacağım. Bakalım ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NAXTERRA

Turkcell fiyatlarını açıkladıktan sonra (örnek 1000 ytl) su an piyasada 1500 ytl fiyata 3G satan telefoncuların düşecekleri durumu merak ediyorum, artık dükkan önüne çıkar bağırırlar "gellll gel ayponda şok indirim 900 oldu, turbo sim hediye gellllllll..."

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Turkcell'in sitesinde niye 26 Eylül diye yazmıyor bugün?Dün yazıyordu oysa ki.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G/iphone3Gbasvuruformu

Evet bende şimdi baktım 26 eylül tarihli yazı eskisi ile değiştirilmiş...

Senin satıcılar içeri geçmiş tekrardan isteyen alır havasında

• Çocuk oyuncağı sanki bu,bi tarih veriyor sonra ger. çekiyor.Sanki bedava dağıtacak,kullanıcıya saygısı yok Turkcell'in.
  • ARKADAŞLAR 26 EYLÜL YAZISININ KALKMIŞ VE YERİNE """"ÇOK YAKINDA"""" BİLE GELMEMİŞ OLMAMASININ SEBEBİ,
    ACABA TÜRKCELL İN ÇOK DAHA ERKEN Bİ TARİHTE PİYASAYA ÇIKARACAĞINI GÖSTERİYOR OLABİLİR Mİ?

BAKINSANIZA "ÇOK YAKINDA" BİLE YAZMAMIŞLAR, ""TURKCELLE TÜRKİYEDE" DEMİŞ LER... SANKİ GELMİŞ GİBİ...

NE DERSİNİZ?
  • ÇürükCell iftaharla sundu :)

Fiyasko'nun sözlük anlamına bakmak istiyorum şimdi. Aa.. O da ne? "Turkcell" yazıyor. Heheheh

Yahu tarih kalkınca, daha erkene alınıyorsa, neden o tarihi yazmasınlar ki direkt?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 5 Eylül 2008; 14:31:12 >
  • Buradaki muhabbet "üzümü yemek değil bağcıyı dövmek" olmuş.

Saygıyla...
  • Şimdi telefoncular camlarına A4 kağıda yazılmış kağıt asarlar "Beklediğiniz İphone 3G Turkcell' den bile önce bizdeeee, yetişen alıyorrrrr, koş vatandaş koşşşşşş, turbo sim beleşşşş...
  • Eger bagci bize su tarihte satiyorum uzumleri diye ilan verip sonra o ilani kaldirirsa sonra arayip soruldugunda bakim var sitemde ondandir diye gecistiriyorsa o bagci iyi bir dayagi hakketmistir. Hatta o bagciyi dayak falan kesmez ne yapmak gerekitigini burda yazmayayim
  • Evet haklısınız iphone türkiyeye vaad edilen tarihte gelmezse yada vaad edilen tarih değişirse tüm sosyo ekonomik sistem çökecek ve kıyametim 1. adımı gerçekleşecek. Doğru bağcıya ne yapsak yeridir.

Ancak bu pek bi beğenmediğimiz bağcı türkiye ilk gsm i sokan (rakipler için türkiye dipsiz bir çukurdu o zamanlar) 3g ihalesine tek giren hala ilk kurulduğu gurupla devam eden türk sermayesi olup dışarıda gsm ağları alan yada kuran tek firma.

Ama haklısınız iphone nun çıkış tarihinde saçmaladılar hadi yaptıklarını boşverelim ...........
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.