Şimdi Ara

iPhone3G 26 Eylul'de Turkcell'le piyasalarda! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
11.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

Karşılanmayan beklentilerinizin bütün acısını Turkcell'den çıkarmak niye? Yahu ilk duyuran Vodafone, adamlar duyaralı 2 ay oldu hala tık yok! Vodafone'a bu kadar yüklenmediniz... Ben iki tarafında avukatı veya taraftarı değilim ama buradaki bazı arkadaşların ciddi duygusal problemleri var. Bazı yazılar resmen şımarık zengin çocuklarının cümleleri. Düzgün eleştirileri tenzih ediyorum...

Vodafone duyuralı 2 değil 4 ay oldu... Vodafone duyurduğunda daha iPhone 3G diye bir şey yoktu...
    Sanıyorum yüklenilmemesinin sebebi, vodafone'un tarih vermek gibi bir hataya düşmemesidir. Vodafone'a iPhone ne zaman gelecek? belli değil... böyle bir sürünceme. Ama Turkcell, tarih verip geri adım attı..
  • sevgili barbee,

yazilarini takip etmenin yaninda, photoshop uygulamalarina inanilmaz ozeniyorum. gercekten cok guzel dia'lar calisiyorsun, hep boyle devam et.

selamlar.
  • Bence asıl eleştirilmesi gereken konu başka, bakın yakında gelecekler arasında beraber yeraldığımız diğer ülkeler;

Botswana(Afrika Ülkesi)
    Brezilya
    Kamerun
    Orta Afrika Cumhuriyeti
    Hırvatistan
    Dominik Cumhuriyeti
    Mısır
    Gine ve türevleri
    Fildişi Adaları
    Jamaika
    Ürdün
    Kenya
    Letonya
    Litvanya
    Madagaskar
    Mali
    Malta
    Mauritius Cumhuriyeti(Hint Okyanusunda bir ada)
    Nikaragua
    Nijerya
    Panama
    Katar
    Senegal
    Güney Afrika
    Venezuella
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurtuncel

sevgili barbee,

yazilarini takip etmenin yaninda, photoshop uygulamalarina inanilmaz ozeniyorum. gercekten cok guzel dia'lar calisiyorsun, hep boyle devam et.

selamlar.

Çok teşekkür ederim Özgür bey, çok naziksiniz, sağolun. :)
  • Yani artık iphone delilerinin bile canının sıktılar ne diyelim....Ancak tabi umarım 26 eylülden önce getirirlerde bizde mosmor oluruz... yane pek sanmıorum ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

Karşılanmayan beklentilerinizin bütün acısını Turkcell'den çıkarmak niye? Yahu ilk duyuran Vodafone, adamlar duyaralı 2 ay oldu hala tık yok! Vodafone'a bu kadar yüklenmediniz... Ben iki tarafında avukatı veya taraftarı değilim ama buradaki bazı arkadaşların ciddi duygusal problemleri var. Bazı yazılar resmen şımarık zengin çocuklarının cümleleri. Düzgün eleştirileri tenzih ediyorum...

Vodafone duyuralı 2 değil 4 ay oldu... Vodafone duyurduğunda daha iPhone 3G diye bir şey yoktu...
    Sanıyorum yüklenilmemesinin sebebi, vodafone'un tarih vermek gibi bir hataya düşmemesidir. Vodafone'a iPhone ne zaman gelecek? belli değil... böyle bir sürünceme. Ama Turkcell, tarih verip geri adım attı..

tamamda hangisinin özrü kabul edilebilirki? Hangisi daha kötü, 4 aydır insanları bugün yarın "yakında" diye süründürmekmi yoksa geri adım atmakmı? tencere dibin kara seninki benden kara. hepsini boşver, sen asıl yukarıdaki listeye bak ve Apple'ın gözünde hangi pazara dahil olduğumuzu gör.

• ee son olarak ne oldu şimdi 26 eylül yalan mı oldu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

ee son olarak ne oldu şimdi 26 eylül yalan mı oldu ???

Turkcell Ürün Danışmanları ve Turkcell'in konsept mağaza çalışanları kendilerine 26 Eylül'in iptal olduğunu haber veren bir mail almadıklarını ve 26sında satışa başlanılacağını söylüyorlar...
  • Hayalim duman oldu ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Turkcell Ürün Danışmanları ve Turkcell'in konsept mağaza çalışanları kendilerine 26 Eylül'in iptal olduğunu haber veren bir mail almadıklarını ve 26sında satışa başlanılacağını söylüyorlar...

işşallah çünki biz trifeleri beklerken böle bişeyin olması hayal kırıklığı olurdu...

• quote:

quote:

Tamam oyle diyorlarda web sitesinden niye 26 Eylul yazisi kaldirildi ki? Eger 26 Eylul tarihi iptal olmadiysa hic bir mantikli neden goremiyorum kaldirilmasi icin. Yanlislikla falan kaldirildi desem oyle sacma sey de olmaz zaten bugun kac kisi aradi kesin haberleri var. Diyicem ki daha erken bir tarih te gelicek yok artik daha neler o kadar da polyanna cilik olmaz. Ustelik bir baska konuda herkeze SMS gelmemis olmasi, neden SMS ler bicak gibi kesildi? Bazi kisilere geldi bazilarina gelmedi, bu durumda ayri bir muammaa.

Yazimin burdan sonrasi ise kisilere ozel degil de genel bir yazi:

Bazi kisilerin forumda dile getirdikleri herkesin hirsini Turkcell den cikarmasi olayina gelince bir tarih verip sonra o tarihi web sitesinden silmek sonra da Musteri hizmetlerini arayanlara yok 26 Eylul hala gecerli diyen bir sirkete sempati mi duymaliyiz? En azindan eger tarih konusuda emin degillerse bir problem varsa Vodafone gibi resmi aciklama yapmadan magazaya gelenlere verilir o tahmini tarihler oyle internetten duyurulup SMS atilmaz. Insanin yasi buydukce aptal yerine konmaya daha bir tahammulu azaliyor yoksa kimsenin bazi arkadaslarin sandigi gibi "engin cocugu" agziyla Turkcell i elestirdigini hic sanmiyorum. Zaten zengin adamin ne isi olur ki Turkcell i Vodafone u beklemekle gider haftasonu alir Yunanistan dan ve ya Italya vs den unlock iphone 3G sini hemde ufak bir tatil yapar doner, hatta zaten birinci nesil bir iphone da vardir oyle aclesi yoktur, ayrica zengin cocuklari da pek forumlara falan takilmazlar oyle tek tuk meraktan takilanlar haric.

Tekrar yaziyorum ama iphone 3G konusunda eger cok cool sallamaz hissediyorsa birinin bu baslikta ne isi var ki? Bu durumda anlayamadigim bir baska durum gelip basliga ayar verip ortaliga konuyu bulandiriyorlar boyle kisiler sanirim esas psikolojik problem bu olsa gerek. Mesela ben neden forumun baska bir basligina gidip benim beklemedigim ve gelmesi sacma sapan bir sekilde gecikmis ve problemli bir telefonu veya elektronik esayayi bekleyenlere ne gerek var biraz sakin olun kizmayin o getiren firmalara cici onlar diye ayar vermiyorum cunku henuz manyamadim.

O listeye bakip bakip bizi adam yerine koymuyorlar diye uzuluyoruz ama Brezilya ve Guney Afrika o kadar da geri ulkeler degil, hatta Brezilya bazi acilardan bizden ilerde (dikkat her acidan demiyorum yoksa oyle kotu sefalet yasanan oyle kotu suclar islenen yerleri var ki Brezilyanin) ustelik iphone nun gelmedigi hatta ciddi bir tarih verilmeyen G8 ulkeleri de var Rusya ve Cin. O listede geride kalmamizin nedeni Apple in bize verdigi degerden daha cok bizim operatorlerimizin bize verdigi deger. Eger operatorlerimiz adam olsalardi coktan bastitip 22 Agustos a yetistirmislerdi bizi. Uruguay belki onemli bir ulke degil ama operatorleri ona ve vatandaslarina onem veriyor ki ugrasip 22 Agustos taki listede yer aldirdilar, Turkcell ve Vodafone bizlere ne kadar onem veriyor? Gorucez....

• bana turkcell den sms , bugün saat 12.04'te geldi..
  • ne diyo hala 26 eylül mü diyor
  • yav merak etmeyin daha geç çıkmayacak arkadaş kvk da çalışıyor bir kaç güne stoklara girecek dedi dağıtım falan 26 sında ancak elimizde olur
  • Bence şu an iphone lar TR ye giriş yaptı..Satış ve dağıtım işlemleri uzun süreceğe benziyor..
  • Turkcell'in son reklamını gördünüz mü bilmiyorum kadınların elinde iPhone 3G var
  • hangi reklamı yahu turkcell in yeni reklamı mı var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyperion_92

hangi reklamı yahu turkcell in yeni reklamı mı var ?

Köyde geçen bir reklam var..Orda kadının elinde iPhone 3G var ama ekranını göstermiyor arkasından çekmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 5 Eylül 2008; 21:48:12 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hyperion_92

hangi reklamı yahu turkcell in yeni reklamı mı var ?

Köyde geçen bir reklam var..Orda kadının elinde iPhone 3G var ama ekranını göstermiyor arkasından çekmişler

Galiba cok yeni bir reklam henuz asagidaki sayfaya dusememis :

http://www.turkcell.com.tr/turkcellhakkinda/turkcellreklamlari#

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.