Şimdi Ara

iPhone3G 26 Eylul'de Turkcell'le piyasalarda! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
11.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vdemirci

ARKADAŞLAR 26 EYLÜL YAZISININ KALKMIŞ VE YERİNE """"ÇOK YAKINDA"""" BİLE GELMEMİŞ OLMAMASININ SEBEBİ,
    ACABA TÜRKCELL İN ÇOK DAHA ERKEN Bİ TARİHTE PİYASAYA ÇIKARACAĞINI GÖSTERİYOR OLABİLİR Mİ?

BAKINSANIZA "ÇOK YAKINDA" BİLE YAZMAMIŞLAR, ""TURKCELLE TÜRKİYEDE" DEMİŞ LER... SANKİ GELMİŞ GİBİ...

NE DERSİNİZ?

valla bu konuda haklı olabilirsin. tarihde bir degisiklik olmus olabilir. bu arada bizimle aynı tarihde baska hangi ülkelere de gelcekki listede hala 20den fazla ülke var ve bildigime göre 2 tur daha yapılacakmıs (1.si bizdede satısa sunulacak olan tarih diyeride son tarih) belkide diger ülkelerle ilgili bir sorun olabilir.

birde benim düsüncem apple türkiyeye telefonu yeni yazılım update'i ile sunucaktır. malum telefonda türkçe dil destegi yok ve bu türkiye'de ki kullanıcı potansiyelini büyük oranda düsüyor. belki 2.0.2 versiyorunu belkide 2.0.1.2 versiyonu gibi bir versiyon ortaya cıkartır.

• quote:

Orjinalden alıntı: kedhy

Buradaki muhabbet "üzümü yemek değil bağcıyı dövmek" olmuş.

Saygıyla...

Üzüm nerde ki :)

Yalancının mumuna dönmesin de olay...
  • Oruç milleti vurmuş belli

Ya bırakın canım bağcıyı felan. Ne güzel konuşuyorduk illa birilerinin ortaya atlayıp o öyle olmaz böyle olur demesi mi gerekiyor. Yani aynı benim gibi

ama beni cidden oruç vurdu, beni ayrı tutun mazur görün..

Buarada turkcell o yazıları kaldırarak bence yan iphone konusunda yan çiziyor. Yani yazılardaki tarihler kalktıysa büyük ihtimal sorun vardır. Polyana olmaya gerek yok
  • quote:

Evet haklısınız iphone türkiyeye vaad edilen tarihte gelmezse yada vaad edilen tarih değişirse tüm sosyo ekonomik sistem çökecek ve kıyametim 1. adımı gerçekleşecek. Doğru bağcıya ne yapsak yeridir.

Ancak bu pek bi beğenmediğimiz bağcı türkiye ilk gsm i sokan (rakipler için türkiye dipsiz bir çukurdu o zamanlar) 3g ihalesine tek giren hala ilk kurulduğu gurupla devam eden türk sermayesi olup dışarıda gsm ağları alan yada kuran tek firma.

Ama haklısınız iphone nun çıkış tarihinde saçmaladılar hadi yaptıklarını boşverelim ...........

Numara Taşınabilirliğinden korkan hatta bu uğurda 3G ihalesinin iptal olmasına sebep olan tek GSM şirketi:TURKCELL

• Turkcell insanları kendine mecbur hissetmesini sağlayarak bence gizliden bir tekelcilik yapıyor. Numara taşınabilirliği de bu nedenle korkutuyor onu. Turkcell müşterilerinin profiline bakarsak genelde hep eski kullanıcılar var. Eminim çoğumuzun ilk aldığı hatta turkcelldir. Ama alışkanlık ve numarayı değiştirmenin zor gelmesi yüzünden gene çoğu kişi tarifeleri karlı olmasada turkcelle devam ediyor.

Bu nedenle yaşaa Turkcell demeninde manası yok.

Al parayı ver iphone'u. Bir müddet görüşmeyelim
  • quote:

Evet haklısınız iphone türkiyeye vaad edilen tarihte gelmezse yada vaad edilen tarih değişirse tüm sosyo ekonomik sistem çökecek ve kıyametim 1. adımı gerçekleşecek. Doğru bağcıya ne yapsak yeridir.

Ancak bu pek bi beğenmediğimiz bağcı türkiye ilk gsm i sokan (rakipler için türkiye dipsiz bir çukurdu o zamanlar) 3g ihalesine tek giren hala ilk kurulduğu gurupla devam eden türk sermayesi olup dışarıda gsm ağları alan yada kuran tek firma.

Ama haklısınız iphone nun çıkış tarihinde saçmaladılar hadi yaptıklarını boşverelim ...........

Birde burasi iphone forumu degil mi? Burasi da 3G cikis basligi. Buraya yazi yazanlarda konuyla cok ilgilenen insanlar. Tabii ki iphone nun basina gelen hersey bizi cok ilgilendiriyor ki burdayiz. Birilerinin cikip iphone cikmasa ne olur ki, sakin olalim gecikse ne olur ki ne onemi var, diyecegi son yer bu baslik olsa gerek.

Sanirim "Turkcelle baglan hayata" ve yayaya sasa Turkcell Turkcell cok yasa yazmayi unutmussunuz. Turkcell in Telesonaria ile ne gibi acayip ortaklik iliskileri icinde oldugunu ise bilmeyen kalmadi sanirim, ne kadar Turk sirketi oldugu tam bir muamma.

Iyi madem Turkcell boyle iyi bir sirket bir o tarihi bir bu tarihi verip aptala cevirsin. Cunku Turkcell harika bir firma musterilerini salak yerine koymayi hak ediyor. Hele boyle koru korune takim tutar gibi destekcileri olduktan sonra.

Bu arada ben Operator tutmuyorum hatta su anda Turkcell kullanicisiyim. Kim bana en iyi hizmeti sunarsa kim beni bir musteri olarak adam yerine koyarsa o operatoru kullanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 5 Eylül 2008; 15:13:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: t-virus

malum telefonda türkçe dil destegi yok ve bu türkiye'de ki kullanıcı potansiyelini büyük oranda düsüyor. belki 2.0.2 versiyorunu belkide 2.0.1.2 versiyonu gibi bir versiyon ortaya cıkartır.

Bence bu kadar gecikmesinin sebebplerinden biride bu, telefon ya türkçe olarak satılacak yada daha sonra apple store üzerinden yüklenecek bir uyguama ile türkçeye çevirilecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAXTERRA -- 5 Eylül 2008; 15:30:37 >
  • bende ozzturkgem ile ayni fikirdeyim, burdaki bir cok insan iPhone konusunda artik takintili olmaya baslamis ve sabir konusunda maalesef son sinanacak kisi olarak siniflandirilabilinir. sizin icin onemsiz hatta dalga konusu olmus olan bir konu, maalesef burdaki bir cok insan icin emin olun onemli ve ciddi bir konu olarak degerlendiriliyor.

rica ediyorum, konuyu Turkcell-Vodafone sidik yarisi tarzinda bir boyuta suruklemeyelim, sonucta herkesin burdaki ortak amaci mevcut olan iPhone3G'yi, en ucuz, en akilci yollardan ve en kisa zamanda satin almak.

selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NAXTERRA

Bence bu kadar gecikmesinin sebebplerinden biride bu, telefon ya türkçe olarak satılacak yada daha sonra apple store üzerinden yüklenecek bir uyguama ile türkçeye çevirilecek..

Su anda bir tanesi ingilizanahtari forumu biri de iphone servis tarafindan yazilmis iki tane iphone 3g ile uyumlu Turkcelestirme var halihazirda. Turcelestirme falan yuzunden ertelenmesi hic mantikli degil cunku zaten varolan birseyi beklemenin manasi yok. Isteyen firma gider bunlardan biriyle anlasir.

Ama bu Turkcelestirmeler illegal derseniz o zaman bende size korsan filmlerin Turkce alt yazilarini alip duzeltip sanki kendileri ceviriyi yapmis gibi sunan Legal film saticilarini ornek gosterebilirim. Benim illegal emegimi caldin da diyen de olamiyor tabii onlara. Bu arada umarim bu sekilde olmaz iphone 3g Turkcelestirme olayi ve bir odeme yapar firmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 5 Eylül 2008; 15:25:33 >

• quote:

binbaşım bağcı ile bağın nedir ?

yanlış anlama takılmak istedim.. gercekten turkcell bu zamana kadar hep öncü oldu sektöründe.. yannız şu da gercekki bi gün önce bir tarih verip ertesi gün tarihi silmek de son derece amatörce bir yaklasım..

ama tabi büyük ihtimal 26 eylülden erkene alınacagı için bu yapılmıştır...

sonucta aksi olsa turkcell gibi firma gerekirse 5 tane getirir 26 eylulde satar sonrada derki stoklar bitti.. ama geri adım atmaz.. bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerf82 -- 5 Eylül 2008; 15:42:51 >

• anasayfa değişmiş."Beklediğiniz Iphone Turkcell'le Turkiyede" Bana kalırsa daha erken çıkacak 26 eylül den
  • bunlar adam değil 2 gün içinde sürmezlerse piyasaya be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 5 Eylül 2008; 16:15:10 >
  • Sevgili Yüzbaşım profilimden 1300 küsür mesajı hangi topic lere yazdığıma bakarsan bağcı ile bi alakam varmı yokmu anlarsın.

Şaka bi yana aslında burada yazan bir çok arkadaş gibi turkcell in ak sütten çıkmış bir kaşık olmadığını kabul ediyorum ama

Bazı arkadaş çürükcell yada sözlükte fiyaskonun karşılığı gibi bence amacını aşan abartılı kelimeler kullanınca bu cevapları yazdım.

Yoksa ticari bir kuruluş eğer tarihi öne çekmiyecekse haklısınız tarihi değiştirmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 5 Eylül 2008; 16:16:20 >
  • iPhone 3G'nin 04.09.2008 Tarihinde Anasayfa ve iPhone 3G Bölmünde yazan 26 Eylül'de Sizlerle Yazısından Sonra 05.09.2008 Tarihinde Bu yazının değişmiş ve yazılan yazıya göre sanki "iPhone 3G Turkcell'le Türkiye'de Şuan da Satılıyor" gibi anlaşılıyor...Tarihin Kaldırılması ve 05.09.2008 Tarihinden Yazan Yazının Şuan satılıyor gibi anlaşılması müşteriyi yanıltmaktadır.Ayrıca Turkcell'den gelen Beklediğiniz iPhone 3G 26 Eylül'de Türkiye'de Mesajı da Müşteriyi yanıltmaktan Başka Bir Şey Değildir.

Bu Şekilde Mail Attım
  • belkide yetiştiremiyeceklerini anlayınca 26 eylül ibaresini kaldırdılar ihtimal yav
  • alla alla neler oluor yaww.turkcell ın sıtesı sankı suan satılıyormus gıbı
  • bunlarda şaşırdı ne yapacaklarını meuaeua iimiş ya
  • oha be ohaa kaç aydır vodafone geliyo geldi die duyura duyura bi getiremedi
    herifler anlaştı 1 ayda burda
    bu feci bir vodafone başarasızlığıdır

ben yine vodafonedan alıcağım
    turkcellden cazip fiyat beklemiyorum
    bakalım görecez
  • açıkçası blackberryden sonra turkcell için çok iyimser değilim ben de vodafone un fiyatını daha uygun bekliyorum bakalım görücez
  • Karşılanmayan beklentilerinizin bütün acısını Turkcell'den çıkarmak niye? Yahu ilk duyuran Vodafone, adamlar duyaralı 2 ay oldu hala tık yok! Vodafone'a bu kadar yüklenmediniz... Ben iki tarafında avukatı veya taraftarı değilim ama buradaki bazı arkadaşların ciddi duygusal problemleri var. Bazı yazılar resmen şımarık zengin çocuklarının cümleleri. Düzgün eleştirileri tenzih ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.