Şimdi Ara

iphone4 basın toplantısı: sorun yok! isteyen iade edebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunu kabul etti diye başlık açılmış, tamamen kişinin bakış açısınına göre açılan bir başlık olmuştur. sj bir genellemeyle her telefonda yaşanan normalbir sorunun(kendisi söylemese de at.t ile amerikada yaşanıyor bu) varlığından bahsetmiştir. ama halen şikayetçiyseniz ister kılıf verelim isterseniz telefonu iade edin diyor adam. diyelim ki telefon sorunlu, hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz? elinizde çekmeyen bir iphone4 varsa geri verin abicim. kim size sunar bu seçeneği bizim melekette? en fazla yapacakları hediyeçeki vermek olur! elin mahkum gider başka ürününü alırsın mağazanın türiyede.

şöyle bir durum da var, bu forumda yaygaralar koparan adamların hiçbiri telefonu eline almış değil! görmediğin kullanmadığın bir şey hakkında eleştiriler dizmek ne dangalakça bir şeydir ya?

son olarak ta afp ajansından bir alıntı:
    "Fransız haber ajansı AFP’ye konuşan, ABD merkezli araştırma şirketi Gartner’ın Başkan Yardımcısı Mike McGuire, “Uzun vadede ciddi ürün sorunlarıyla karşılaşacaklarını beklemiyoruz” dedi.

McGuire, “Bir tüketici olarak size, ‘memnun değilsen, geri getir’ mesajını veriyorlar. Bir şirketten daha fazla ne isteyebilirsiniz” diye konuştu."

• Peki bu konu için başlık açmak zorunda mısınız? Bir sürü başlık var altına yazmak zor olmasa gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

Peki bu konu için başlık açmak zorunda mısınız? Bir sürü başlık var altına yazmak zor olmasa gerek?

yoo çok kolay. hatta o kadar kolay olduğu için açtım. nasıl olsa herkes öznel bir şekilde başlık açıp taraflı başlığıyla insanları etkilemeye çalışıyor. örnek; "apple sorunu kabul etti, kılıf verceklermiş" başlığı
  • Ben gördüğümü şikayet ediyorum. Size de tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iolpliboga

quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

Peki bu konu için başlık açmak zorunda mısınız? Bir sürü başlık var altına yazmak zor olmasa gerek?

yoo çok kolay. hatta o kadar kolay olduğu için açtım. nasıl olsa herkes öznel bir şekilde başlık açıp taraflı başlığıyla insanları etkilemeye çalışıyor. örnek; "apple sorunu kabul etti, kılıf verceklermiş" başlığı

+1

sorunlu diye baslik acilacaksa sorunsuz diyr de baslik acmak normal.. sikayet edilecek bi sey yok

• Bu güne kadar bize telefon diye hep takozları sattılar.
    1 senede sunabilecekleri teknolojileri bize 3-4 sene sonra oda yarım yamalak sundular.
    Sonra ortaya Apple çıktı ve İphone diye bir cihaz yaptı.
    İşte film burada koptu arkadaşlar.
    Ortaya öyle bir telefon çıktıki diğer telefonlar bunun yanında televizyon kumandası gibi kaldı.
    Nokia,Motorola,Siemens,Samsung ve diğerleri öyle zor durumlara düştülerki ya cep telefonu üretimini bıraktılar yada İphone a benzer telefon üretmeye başladılar.
    Sözün özü Apple adamların ekmeğiyle oynadı ve adamlar her sene İphone çıkmadan önce deli gibi saldırıyorlar.
    Sonra İphone piyasaya çıkıpta yaygınlaşınca ortalık süt liman oluyor.
    Sizi bilmem ama ben telefon almadan önce alıp incelerim sorun yoksa satın alırım.
    İphone 4 üde inceledim bahsi geçen kusurların kendi telefınumda omadığını görüncede satın aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.