Şimdi Ara

iphone4 bluetooth sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ios 5.01 yükledikten sonra iphone4 bluetooth,ipod touch( 2nd gen). bluetooh görüyor ama her ikiside birbirine resim alışverişi yapamıyor. bağlantı başarısız. bu her ikisinde de yüklü bluetooth file transfer app. ile olanı.. Eğer bu app.kullanmadan direk her iki cihazın bluetoothlarını açtığım zaman değil başarısız bağlantı ikiside birbirini görmüyor. her ikisinde de searching bluetooth devices ekranı beklemede kalıyor. Bu sorun acep neden kaynaklanabilir? yaşayan var mı bu sorunu.yardım lütfen.. Bluetooth iki apple ürünü arasında nasıl çalışmaz aklım almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: montanegro
    ios 5.01 yükledikten sonra iphone4 bluetooth,ipod touch( 2nd gen). bluetooh görüyor ama her ikiside birbirine resim alışverişi yapamıyor. bağlantı başarısız. bu her ikisinde de yüklü bluetooth file transfer app. ile olanı.. Eğer bu app.kullanmadan direk her iki cihazın bluetoothlarını açtığım zaman değil başarısız bağlantı ikiside birbirini görmüyor. her ikisinde de searching bluetooth devices ekranı beklemede kalıyor. Bu sorun acep neden kaynaklanabilir? yaşayan var mı bu sorunu.yardım lütfen.. Bluetooth iki apple ürünü arasında nasıl çalışmaz aklım almıyor.

ee zaten iphone ipod gibi cihazlarda ki bluetooth resim vb alışveriş için değil ki kulaklık için! çalışmaması çok normal!
    Ha 3. parti app'ler ile nasıl çalışıyor ya da çalışıyor mu bir fikrim yok.

• cihaz jbli ise hiç uğraşma ver 10dolar gül gibi al celesteyi kullan,tabi diğer iphoneda da celeste olmalı.ama diğer nokialara samsunglara vs gönderirsin.
    diceksin ki jbli değil.o zaman sana bump öneririm uygulama. ama buda seni sinir edebilir,ben bu yüzden celeste aldım. bump kullanıtken metrodaydım,haliyle tel çekmiyordu net bağlantısı istedi. çok sinir bozucu. şuan celeste sadece , celeste kurulu olmayan iphonea gönderemiyor.çözümüde internet bağlantılı bump. nokialar samsunglar gül gibi alıp gönderiyor.
  • bu bluetooth ne işe yarıyo iphone da o zaman . peki macintosh bilgisayarlarla mı alışveriş yapıyor sadece yani... pc lere zaten olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.