Şimdi Ara

iphone4 gereklilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Donanım haber forumlarını yeni kullanmaya başladım. Arama motorumuzu tam randıman alarak kullanamıyorum. Bundan dolayı eğer bu konu daha önce açılmışsa beni yönlendirirseniz sevinirim.

iphone 4 aldım ilk yapmam gerekenler indireceğim uygulamalar iphone4 te olmazsa olmaz dediğimiz şeyler hakkında bilgilendirir misiniz?

• iPhone hakkında genel bilgiler linkine tıklarsan bilgi alaiblirsin. Ayrıca olmazsa olmazlarını her zaman kişi kendisi belirler. Mesela Shazam ve SoundHound bana göre olmazsa olmaz ama başkasına göre... Bence app store gezintisine çık. İhtiyaçlarına göre ister istemez beğeneceklerin çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 15 Eylül 2011; 10:06:08 >
  • Yardım için tşk
  • öncelikle foruma hoşgeldiniz, şu linki incelemenizde fayda varhttp://forum.donanimhaber.com/m_36914223/tm.htm, onun dışında arkadaşımızın da dediği gibi appstore da gezintiye çıkmakta fayda var, şunu da eklemeden geçmeyeyim hız radarı bul ve iblacklist ilk aklıma gelen örneklerden sakın bunları yüklemeyin düzgün çalışmıyor,yani bir programa para vermeden önce altındaki yorumları mutlaka okuyun
  • Rica ederim. Bu arada arkadaşımızın da dediği gibi yorumları okumadan alışveriş yapmamanız sizin faydanıza olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 15 Eylül 2011; 12:23:56 >
  • Hoşgeldiniz, WhatsApp ( 0.99 $), Find My iPhone, Remote gibi Apple ın çıkardığı appler de işe yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.