Şimdi Ara

iphone4 görüntülü konuşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Şimdiye kadar hiç iphone kullanmadım. İşim gereği sürekli seyehat ediyorum. Koca laptop taşımaktansa iphone alsam, eşimle msnden görüntülü konuşma yapabilir miyim?

Msn den olmazsa biri pc de diğeri iphone da çalışan, başka bi program sayesinde görüntülü konuşabilir miyim?

Yada bu teknolojiye ulaşmış başka telefonlar var mı?

• Yahoo messenger ile yapabilirsiniz.
  • yapamazsın eşine de bir tane iphone 4 al facetime yaparsınız
  • mac kullanıyorsanız facetime kullanabilirsiniz.
  • Elli tane uygulama var "hala yapamazsin "diyen cahiller yokmu......
  • 3-Mac kullanmıyorum.

2- Eşimede ipohe alacak kadar param yok. :(

1- Yahoo mssengerin biri pc de kurulu olması sorun yaratmıyor dimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juniyear
    3-Mac kullanmıyorum.

Esin bilgisayra kuracak bi yahoo id alcaksiniz ikinizde gerisi kolay zaten msn messenger gibi takilirsan sorarsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone Görüşme Kaydedici
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

quote:

3-Mac kullanmıyorum.

Esin bilgisayra kuracak bi yahoo id alcaksiniz ikinizde gerisi kolay zaten msn messenger gibi takilirsan sorarsin

Öyleyse çok güzel ya:). Kampanyalara baktım da vodafone da sınırsız internet kullanımı var daha mantıklı geldi. Artık 3G kullanıcam sanırım. Sizlerin başka önerileriniz var mı? Herhangi bi firmadan mı alsam yoksa sınırsız internet kampanyası iyi mi?
  • Arkadaslar, konuyla ilgili ben de bir baslik acmistim ama pek yanit alamadim. Bende de iPhone 4 var, FaceTime haricinde goruntulu konusma icin ne gibi opsiyonlar var? Bildigim yanlizca Tango isimli program var, o da sadece iOS icin var. Baska goruntulu konusma destekleyen bir arkadasimi da arayamiorm.

@boranstabu, benim mac var, onunla nasil olacak? iChat ile mi?
  • telefondan telefona konuşmak için fring i öneririm symbian ları da destekliyor ...

yannız vodafone un cepnet paketi ile sık sık görüntülü konuşma yapmanız baya zor gibi gelio bana çünkü malum 100mb dan sonra 3g den edge e düşürüyor görüntüşü konuşmada büyük ihtimal baya data çekersiniz 100 mb dan sonra da edge ile akıcı bir görüşme yapabileceğini sanmam ...

ha gittiğiniz yerlerde wi fi şansınız varsa sıkıntı olmaz ...
  • quote:

3-Mac kullanmıyorum.

Yaho mesincir nasil bir problem yarata bilir ki?

Ayrica kendinize ayfon 4 alacaginiza esinize ve kendinize feystu feys gorusme yapabileceginiz baska telefon almaniz daha mantikli olmaz mi?
  • quote:

Yahoo messenger ile yapabilirsiniz.

hocam denedin de mi söylüyorsun bunu. ben denedim açılmıyor yahooda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

quote:

Yahoo messenger ile yapabilirsiniz.

hocam denedin de mi söylüyorsun bunu. ben denedim açılmıyor yahooda

Haydaaaa bi sürü sorun var sanırım. Kimisi oluyor diyor kimisi olmuyo diyor anlamadım gitti :(
  • Resmi olarak facetime sadece wireless hat üzerinden karşıdakinde de iphone var ise çalışıyor.
    Standart olarak 3G görüntülü görüşmeyi desteklemiyor.
  • Bence Nokia N900 alabilirsin. Bu telefonda görüntülü konuşma sağlayan skype var. Başka da bir telefonda yok bildiğim kadarıyla. Ayrıca bu aletin kendisi de küçük bir laptoptır. Diğer nokia'lar gibi symbian kullanmıyor. Maemo var. 2011 yazında ise MeeGo'ya yükseltilebilecek. Bu telefon şu anda Türkiye'de satılmıyor ama gittigidiyor ve sahibinden.com üzerinden satanlar var. Skype ile her bilgisayardan görüntülü görüşme yapabilirsin. İstersen 3G istersen Wifi üzerinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.