Şimdi Ara

iphone4 ile akbank internet bankacılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sorunum şudur ilk iphone tecrübem olan iphone 4 ümle gecen maaşımı aldığım akbank sıtesıne giriş yapmak istedım ve internet bankacılığı bölümüne gırdım karşılaştığım olay adaobe flash player yok veya düşük versiyon yüklü dıye bır yazı geldı ve girmemi dolayısı ile engelledı.bu sorunu sizin yardımlarınız ile aşmak istiyorum.mümkünse ücretsiz şekılde olanı makbule geçer yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

• Apple storedan bankanizin uygulamasini indirin
  • Akbank internet bankaciligi icin app yok. Telefondan cep subeye girmek istiyorsan http://wap.akbank.com.tr/i/ adresini kullanacaksin. İyi calismalar...
  • akbankın iphone için uygulamasının olmaması resmen eziklik. wap.akbank.com.tr den girdiğinizde ise yapabilecekleriniz çok kısıtlı
  • çok ilginç bi olay ya bu nıye adamlar cıkarmamak için direnıyo bukadar int bankacılığını telde güvenlık zaafı desem mantıklı bulmuyorum tam işgüzarlık
  • [Deleted by Admins]
  • varda işe yaramayan her işi yapan tarzda hesaplarını kontrol edebileciğin bi uygulama yok
  • garantinin de yok arkadaşlar
    olan bankalar var ancak sanırım güvenlik gerekçesiyle yapmamışlardır yoksa adamlar cepten ödeme (NFC) yapıyorlar kıytırık bi appl mı yapamayacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanyus

garantinin de yok arkadaşlar
    olan bankalar var ancak sanırım güvenlik gerekçesiyle yapmamışlardır yoksa adamlar cepten ödeme (NFC) yapıyorlar kıytırık bi appl mı yapamayacaklar

Garantinin hangi uygulamasını bulamadınız? Ben sürekli kullanıyorum. İphone özel uygulama olarak cep şifrematik uygulaması var. Burdan ürettiğiniz şifre ile internet bankacılığını tam olarak internet şubesinden yapabilirsiniz. Yine bu uygulamanın wap destekli olanı yine içinde hazır.
    http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/subesiz/internet_bankaciligi/guvenlik/cep_sifrematik/iphone_cep_sifrematik.page?gbid2=200976

• quote:

Orijinalden alıntı: H@mlet

quote:

Garantinin hangi uygulamasını bulamadınız? Ben sürekli kullanıyorum. İphone özel uygulama olarak cep şifrematik uygulaması var. Burdan ürettiğiniz şifre ile internet bankacılığını tam olarak internet şubesinden yapabilirsiniz. Yine bu uygulamanın wap destekli olanı yine içinde hazır.
    http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/subesiz/internet_bankaciligi/guvenlik/cep_sifrematik/iphone_cep_sifrematik.page?gbid2=200976

cep şifrematiği ben de biliyorum bu konu altında cep şube appl konuşuyoruz...

• selamlar,
    iphone 4 ile Akbank internet bankacılığını kullanabilen var mı ? İphon ile wap.akbank.com.tr'den girince msjla gönderilen bağlantıdan devam edin diyor, msj gelmiyor. onu geçtim pcden girmek istediğimde de tek kullanımlık şifre msjı gelmiyor. sorun nedir, nasıl aşılabilir ?
  • Muhtemelen bankanıza verdiğiniz telefonla sizinki farklıdır..

Ben kullanıyorum hergün..

wap.akbank.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Muhtemelen bankanıza verdiğiniz telefonla sizinki farklıdır..

wap.akbank.com.tr

waptan bende kullanıyorum. İphone üzerinden iban numarasına havale yapabiliyormusun bana onu söyle? İnternet şubesinde 10 tane işlem varsa wapta ancak 2 tanesi var burada tartışılan aradaki eksiklik durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@mlet

quote:

peki madem bu cep şifrematik uygulaması ile bana nasıl eft yapacağımı anlatırmısınız madem sürekli kullanıyorsunuz?? dışarıdayım

Bu konuda "internet bankacılığı" soruluyor!

Herkesin her konuda bilip bilmeden fikir sahibi olması kötü!

• Hernekadar garantinin wap sayfası bulunsada son zamanlarda cep telefnları için olan sayfasını dokunmatik ekranlara göre geliştirdi garnanti o yüzden "iphone app" olarak adlandırılmasa da "Web app" olarak kategorize edilebilir
  • garanti bankasinin ve akbankin uygulamalari var mi. ben arattirdim bulamadim. garanti olarak şifrematik var. akbank olarak da var ama wap adresine geciyor hata veriyor.
    Tel iphone 4 4.3 yüklü. kullanan var mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Muhtemelen bankanıza verdiğiniz telefonla sizinki farklıdır..

wap.akbank.com.tr

waptan bende kullanıyorum. İphone üzerinden iban numarasına havale yapabiliyormusun bana onu söyle? İnternet şubesinde 10 tane işlem varsa wapta ancak 2 tanesi var burada tartışılan aradaki eksiklik durumu.

Bir üstteki arkadaşa yazdım cevabı ben :)
  • Garanti'nin e-Trader uygulamasının içinde Cep Şubesi var. Birçok arkadaş gözden kaçırdı sanırım.

Ayrıca Safari'den Garanti'nin normal sayfasına girdiğinizde de Online Bankacılık sistemi kusursuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 19 Mayıs 2011; 14:19:22 >
  • işbankası bu konuda da lider... işcep bütün işi görüyor...
  • Selam,
    Akbank bu konularda mantar. Bırak iPhone'u NokiaE50 ile bile işlem yapamıyorsun. İşbankası mobil işlemlerde kesinlikle lider konumda....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.