Bildirim
iPhone4 ile Bilgisayardan İnternet - 1 Mbps ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bunu bende merak ediyorum,iphone u modem olarak kullandigimizda cok yavas oluyor internet,insana ya sabir cektiriyor resmen :) -
bu durum sabit değildir o andaki hız stabilite vb duruma göre değişir en stabil bağlantı usb ile bağlayarak 3g interneti paylaşmaktır.
aldıgınız 3g internet paketine görede durum değişir belki kotayı geçmişsinizdir kota geçişinden sonra hız sınırlaması vs. yaşamış olabilirsiniz.. -
ben iphone u pcye bağlayıp Turkcellden sn/200,300,400 kb gördüğüm oldu. bulunduğunuz yere göre de değişir tabi bu -
Tamam belki operatör (turkcell, avea) olmasi , 3G baglanti hızları sizin download hızınızı ya da browse hızınızı etkileyebilir, ama iphone'un bilgisayar ile bağlantı hızı 1 Mbps gözüküyorsa, yırtınsa en fazla 1 mbit ile internette olabilir. Yani bu bağlantı durum penceresinde yazan hız. USB ile girdim internete , bluetooth değil. Çok ilginç ya. Benim bulunduğum yer çiftehavuzlar kadıköy. full 3g çekiyor halbuki -
USB baglanti hizi nasil 1mbit olsun gb lik dosyalari 1dk dan daha kisa surede transfer edebiliyorum, bu islemi yaparken arka planda baska bir islemin olmadigindan emin misiniz? -
şimdi test yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 15 Kasım 2010; 1:42:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sirkumsali
ben iphone u pcye bağlayıp Turkcellden sn/200,300,400 kb gördüğüm oldu. bulunduğunuz yere göre de değişir tabi bu
+1 -
peki bilgisayardan bi ayar yaptınız mı? yoksa direk iphone u bilg.e bağlayınca mı elde ettiniz bu test sonucunu ? -
3g hızı çok değişken olabiliyor özellikle kullandığınız saat yoğun bir saatse ... ve civarınızda çok 3g den bağlanan varsa ... -
Arkadaşın kasettiği hız, sizin hız testleri sonucu aldığınız hız değil arkadaşlar. Bilgisayar ile modem (yani iphone) arasındaki bağlantının hızı 1mbit olarak görünüyor (usb'den bağlayınca). Bende de durum aynı ama sanırım bu sembolik bir değer zira hız testi yaptığınızda çok çok daha yüksek hızlara ulaşabiliyorsunuz. -
ben bu testi macte yaptim. o yuzden baglanti hizini goremiyorum. windowstada deneyip koyarim test sonucunu. -
ben hiç bir ayar yapmadım direk bağlayıp giriyorum nete pcden
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods pil değişimi
- iphone aux ayarları
- iphone eldiven modu
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X