Şimdi Ara

İPhone5 - Hücresel Veri Servisine Abone Değilsiniz UYARISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşime iphone 5 aldık. İlk aldığımızda Vodafone kullanıyordu herhangi bi problem yaşamadan internete bağlanıyordu. Sonra avea ya geçti şimdi bağlanırlen bı hatayı alıyor. Wi-fi de herhangi bi problem yok. Müşteri hizmetleri se bi sorun olmadığını belirtti. Kendi telefonumda hiç böyle şeyler yaşamadım taktığım gibi bağlandı. İnternette mevcut bikaç yolu denedim ama halledemedik. Bunu nasıl çözebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Alucard| -- 13 Haziran 2013; 11:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: |Alucard|

Kardeşime iphone 5 aldık. İlk aldığımızda Vodafone kullanıyordu herhangi bi problem yaşamadan internete bağlanıyordu. Sonra avea ya geçti şimdi bağlanırlen bı hatayı alıyor. Wi-fi de herhangi bi problem yok. Müşteri hizmetleri se bi sorun olmadığını belirtti. Kendi telefonumda hiç böyle şeyler yaşamadım taktığım gibi bağlandı. İnternette mevcut bikaç yolu denedim ama halledemedik. Bunu nasıl çözebiliriz.

İtunes e bağlayınca operatör ayarları günceleştirilsin mi çıkabilir. Deneyin

• Ayarlar > Genel > Profil bölümünden profili sildim sorun düzeldi arkadaşlar. Önceden Vodafone olduğu için orada Vodafone profili kayıtlıymış sanırım o yüzdendi.

• slm arkadaşlar bendede aynı sorun var ve Ayarlar > Genel > Profil bölümünden profili denen kısım bende yok profil böülümü yok... ve hücresel veride SİMPLE yazıyor sadece... çözüm lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimcell "Servis Yok" uyarısı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.