Şimdi Ara

İPhone5 i akıcı hale getirmek için neler yapılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İos 9.2.1 yüklü iphone 5 im var. Arayüzde takılmalar ve klavyenin geç açılması , arada donması gibi problemler yaşıyorum. Arayüzü akıcı hale getirmek için internetteki tavsiyeleri uyguladım fakat telefonun zevk veren öğelerinden vazgeçmemi istiyorlar

Bildiğiniz başka yöntemler var mı bu sorunum hakkında ? Yada asıl merak ettiğim şu: ben bu telefonu ios 7 ye yada 8 e geri döndürebilir miyim? Bunu yaparsam düzelecek gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam biz söyledik, dilimizde tüy bitti. Insanlar yine bildiğini okudu. Apple cihazlarda, gelen yazılımı güncellemeyeceksin. iPhone 5 ios 6, 5s ios 7, 6 ios 8, 6s de ios 9 ile en verimli olacak şekilde çalışıyor. Keşke yazılımınızı hiç güncellemeseymişsiniz. Eski yazılıma geri dönmek yok, imzalar kapalı.

Bende ios 9'lu 5s vardı (garantiye verdiğimde onlar güncellemişti). Kafayı yiyecektim, takılma, kasma vardı. Sattım, kurtuldum. Ios 7'li 5s aldım, kafam kulağım rahat. Bir ömür de güncellemeyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun Çözümü yok hocam. Cihazı güncellemeyin. Eğer kullanılamayacak gibiyse satın düşük sürümlü yada bir üst modeli alın. iPhone 5 iOS 6 ve iPhone 6 iOS 8 kullanıyorum. Kasma donma yok. Gecikme yok. Her güncellemeyi yapmam 4 Yıldır güncellemedim cihazı mesela kaybettiğim bir şey yok

• Elimde 9.2.1 yuklu 5 var cihaz hala cok hizli ve akici bence siz dfu mod ta kurulum yapmayi deneyin

• bendede 5 mevcut ve son sürüm ios yüklü hiçbir kasma yok.
  • Jailbreak yapabilirseniz 8.4.1 e dönmeniz mümkün

• güncelle deyip duruyor bana ne yapmalıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende iphone 5 ios 8.4 mevcut. Pili çok hızlı bitmeye ve yüzde 10 a filan geldiğinde kapanmaya başladı pil programına girmiyor ve garantisi de bitti. Apple ı aradım pil değerlerine baktılar normal dedier. Zaten geçen yıl sıfırıyla değişmişti. Bana itunes dan sıfırlamamı söylediler pil için. 9.2.1 e geçmeye değer mi? Gerçekten çok mu rezil?
  • Aox kullanıcısına yanıt
    1 gece önceden zeytin yağına yatırın.
  • Benim 5S'i 8.3'le kullanıyorum. En ufak bir kasma felan yok. Ancak sürümden ötürü Apple Music'i kullanamıyorum. Şeytan bazen sürümü 9'a yükselt diyor ama kendimi tutuyorum
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Neden ki? Şurada kaç sene daha kullanacaksın ki o teli. :) özelliklerini sömürmeye bak bence. 9'a güncelemezsen 10'a hiç güncelleyemezsin. 9 en azından 5S de stabil çalışıyor. 10 öyle olmayacak.

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    iPhone 5S'te iOS 9 kasıyor diyorlar o yüzden tedirginim.
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    9.3 beta 2 en ufak takılma donma veya fps düşüşü mevcut değil. 9.3'te gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz. 8.3'de daha ne kadar kalacaksınız ki bence ios 9 un stabil sürümü ile noktalayın. Çünkü ios 8 e destek ios 9 dan önce gidecek. :)
  • İphone 4 ios 7.1.2 , ios 6 da kalmaliydi
  • İphone 5s ios 9.3.2 kullanıyorum.
    Güncellemeyi kapattım mis gibi kullanıyorum güncelleme yapmayı düşünmüyorum

• Cihazı güncellemiyeceksek neden iOS alıyoruz. Neden android cihazlara güncelleme gelmiyor deyip iOS u övüyoruz tavsiye ediyoruz. Ben aldıgım telefonu kafam rahat 2-3 sene kullanamıyacaksam neden para ödüyorum. 6s kullanıyorum şuan her güncelleme geldiğinde direk yüklüyorum. Ne zaman takılır hantallaşır o sürümde bırakırım ilk ios deneyimim tadını çıkarmak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.