Şimdi Ara

Bir telefonu hangi şekilde almak mantıklı? Finansal açıdan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar sorduğum sorudan çok marka modele yorum geliyor soruyu editliyorum

5 Liralık telefon var diyelim ve enflasyonist ortamda nakit vererek almak istemiyorum çünkü gerek görmüyorum. Fakat telefonlara taksit olayı da yok biliyorsunuz. Sizce ne şekilde 9-12 aya bölerek alınabilir ?

Banka kredisi veya kredi kartından tek çekim yaparak sonrasında taksitlendirmek vs vs pek bilgili değilim bu konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 30 Nisan 2022; 15:16:9 >

• n paraaaaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonlarda taksit olmuyor, sadece alışveriş kredisi alınabiliyor o da 5k üstü telefonlarda 3 ayla sınırlı. Öyle 10-12ye bölme şansın yok yani,

benim bildiğim kadarıyla*

• bu devirde üstüne zeytin yağı dokupte almak daha uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ihtiyaç kredisi çekip alacaksın ya da tek seferde. Maaşın iyiyse 3 taksitle al geç. O fiyata telefon almak saçmalık bence.

• Teslas kullanıcısına yanıt

normal kredi çekip alabiliyoruz sanırım kim nerden bilecek ki

• tüm telefonlar pahalı ki

şirket geçen iş telefonu olarak iphone se verdi normalde yüzüne bakmayacağımız telefon 11 bin liraymış. Son zamanlarda elektronik alet fiyatlarını pek araştırmamıştım.

6s kullanıyorum hala ilk sahibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 30 Nisan 2022; 10:6:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kredi kartı ile tek çekim al mobil bankadan taksitlendir.

• finansal açıdan çok yanlış bir hareket. iphone se nin yapamayıp da iphone 13 ün yapabildiği ne var?

kamera sayısını artırıyorlar neymiş yeni özellik.

yahu amaç daha iyi fotoğraf veya video ise gider adam gibi DSLR veya aynasız fotoğraf makinesi alırım en baba fotoğraf ve videoyu çekerim.

iphone 13 e 20bin tl vereceğime gider o parayla apple hissesi alırdım hem de ABD borsalarI ciddi düştüğü için dip noktalardan hisse almış olursun.

• Şirketin finansı ile görüş, şirketler taksitle alabilir. Hatta var ise vergi muafiyetinden yararlanırsın.  

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

dostum almak istiyorum para sıkıntım yok

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt

bunu bilmiyordum sağolasın hocam

finans departmanı İstanbulda diye hiç konusmamıştım daha önce ben izmirdeyim bir konusayım bakalım

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

1 yıl boyunca se kullanmış biriyim. Pili çöp bir telefon, 4-5 saat dayanırsa kendinizi şanslı sayarsınız. Uzaktan bilmeden konuşmak kolay.

13, se'yi 4 e katlar batarya olarak.

• Teslas kullanıcısına yanıt

Amazon arada kredi kartına taksit yapıyor...

• The Management kullanıcısına yanıt

6S'ten geçmeye değer de elinizde iphone 8 ve üzeri bir telefon varsa tavsiye etmem. Marka model fark etmeksizin Herhangi bir telefon +15k fiyatları asla hak etmiyor. İmkanım olsa ekonomiye göre +8k'dan fazla da vermem, telefon bu ya, Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Yaptıklarım sosyal medya, Youtube, müzik, internet, iletişim bu kadar. Bunlar için +25/30k bir telefona vermeyi mantıklı bulmuyorum ben.

• Nakit alabilecekken 36 ay kredi ile 13 pro max aldım 18 bine. 7. taksitte olmam lazım yanılmıyorsam. Maaşıma oranla yarıya düştü kredi taksidi.

• 25-30 bende vermeyi düşünmüyorum hocam haklısın aslında 120hz ekran güzel olurdu ama aradaki farka apple watch alırım daha iyi

Yenilenmiş iphone x ler bile 8bin lira civarı olmuş. Pek bir seçeneğimiz yok gibi. 6s+ ı alırken de herkes çok pahalı niye alıyorsun diyordu ama 2017 den beri kullanıyorum. Tabi o zamanlar öğrenciydim haklılık payları vardı ama şimdi kafam biraz daha rahat

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt

Evet hocam bahsettiğim şey bu zaten

ekim ayında tablet almıştım ki 6 ay taksitle aldım. Son aylar taksiti kapatırken hissetmemişim bile

• Ara dönemde maaş artışı olmayacaksa nakit almak ile Aralık'a kadar taksitli almak aynı şey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

temmuzda enflasyon

eylülde terfi maaşı gelecek hocam

aralıkta da klasik yeni yıl maaşı her yerde olduğu gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.