Şimdi Ara

iphone5 ten Htc One 'a geçiş hakkında sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yalnızca iki telefonu da kullanmış kişiler yorum yazarsa sevinirim;

Telefonu internet için çok fazla kullanmaya başladım,internetle ilgili tüm işlerimi telefon ile hallediyorum,daha önce hiç android kullanmadım,htc one in ekran büyüklüğü bakımından ihtiyacımı daha iyi karşılayacağını düşünüyorum,sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen kendin sorup kendin cevaplamışsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweaker

Arkadaşlar yalnızca iki telefonu da kullanmış kişiler yorum yazarsa sevinirim;

Telefonu internet için çok fazla kullanmaya başladım,internetle ilgili tüm işlerimi telefon ile hallediyorum,daha önce hiç android kullanmadım,htc one in ekran büyüklüğü bakımından ihtiyacımı daha iyi karşılayacağını düşünüyorum,sizce?

Bende kısmen aynı durumdayım kafam karışık 4S im var değişicem 5S mi HTC One mı karar veremedim..

• Şarj süresi ve kamerası asla tatmin etmeyeektir.

• 4s'ten htc one'a ondan da 5s'e gectim one'in kamera problemi yüzünden. Kamerayı önemsemiyorsanIz htc one fazlasıyla işinizi görür, güzel telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok android ve apple ürün kullanmış birisi olarak görüşlerim:

Eğer uygulamalara bağımlı bir kullanıcı iseniz apple

Uygulamalarla fazla işim olmaz müzik internet derseniz android.

İphone artıları: uygulamalar stabil, appstore a google marketten önce gelir uygulamalar. Her ne kadar ios 7 ile gerilesede kararlı işletim sistemi

Htc artıları: office ağırlıklı kullanım, her bilgisayardan usb bellek gibi kullanma, sistem dosyalarına erişim, youtube download ve onu zahmetsiz muzik klasörüne atma, browser üzerinden download, ota kablo ile flash bellek, klavye bağlama gibi ama market uygulamaları hatalı olabiliyor.

Androidi fazla övmüşşün demeyin, bu mesajı ipad mini üzerinden yazıyorum, ayrıca ipad 4 nesil de var :)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler.

Fakat kamera olayını anlamadım? Zira tüm inceleme videolarında one'ın üstün fotoğraf ve video işleme özellikleri vurgulanmış? Slow motion ve hdr gibi özellikleri iphone5 te göremiyoruz,aynı gün çekilen fotoğraf ve videoları kombinleyerek bir videolog oluşturması hoş.

Fotoğraf ve video çekim kalitesi olarak iphone5 le arasında bariz bir fark da göremedim?

Konuda uzman arkadaşlar telefonun iphone dan daha hızlı değer kaybettiğine katılıyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.