Iphone bağlayınca direk bilgisayarımdan fotoğrafları alıyordum. Fakat bu sefer videoları almak gerekti. Bir kaçını aldıktan sonra sistem hatası verip bağlantı koptu ve ondan sonra hiç bir şey gözükmedi. Tekrar söküp taktığımda düzeldi fakat yine videoları alamadım. Ifunbox ile denedim hiç alamadım. Iphone explorer ile denedim videoyu aldı ama eksik aldı ve dosya hatalıydı.
Video alma işi hiç stabil değil. Itunesda müzik ve video elle senkronize. Bunu açarsam önceki deneyimlerimden biliyorum iphonedaki herşeyi silicek iphone.
Nasıl bir şekilde videoları alabilirim? Video boyutları yüksek olduğu için problem çıkıyor sanırım.
Bende aynı sorundan müzdaribim , ne ilginçtirki 400-500mb lık videoları sorunsuz atıyorum fakat 960mb lık bir videom var atıyorum masaüstüne 0 mb gözüküyor. Umarım biri sorunumuza çare bulabilir..
Yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar?
diskAid programı ile itunes kullanmadan sürükle bırak yöntemi ile hızlı ve sorunsuz bir şekilde alabiliyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme