Şimdi Ara

iphonede mail bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ip4 de iki tane mail hesabim tanimli hotmail ve gmail ikisinize aktif olarak kullanıyorum. Dun maillerimi kontrol ederken hotmaili görüntüle dediğim zaman beni uygulamadan atıyor ve artik maile tiklayinca direk atılıyorum uygulamadan. Ayarlardan mail ayarlarimz girip oradan hotmail hesabini kaldırinca düzeliyor. Aktif ettigimde yine sorun. Neden olabilir ve ne yapmamı önerirsiniz. Versiyon 4.3.1

• aynen bendede oldu bu sorun.

zannedersem restore tek çözüm gibi duruyor.ancak şuan uğraşacak zamanım olmadıgı için mail özelligini kullanmıyorum
  • 4.3.2 ye guncelle guncellerken backupdan almasin ama set up as new iPhone de.
  • bu iş bilgisayarda sadece format atmayı bilen birisi gibi oldu. bilgisayarda bir sorun var bas formatı. şimdi sorun var bas restore bas restore. durup dururken mail gitti bunun daha basit bir çözümü yok mu acaba yaahu..
  • Mailden hotmaili kaldırınca düzelmesi lazım. Settings>mail ve oradan hotmaili deaktif etmeyi deneyin.
  • Bence bilgisayarindan mailine gir ve son gelen maillerini bi temizle. Yada farkli bi klasore tasi. Sonra iPhone'dan maili kaldirip tekrar ekle. Bakalim duzelcek mi?
  • hotmaili deaktif ettigimde mail calisiyor zaten. tekrar aktif ettigimde yine aynı sorun siliyorum hesabı tekrar yüklüyorum yine degisem birşey yok.

@xiaxle

dostum dedin gibi maili girip yeni mailleri sildim ama hiç güncelleme yapmadan direk kapatıyor yinede.
  • Yukardakileri yaptiktan sonra olmuyosa mecbur restore etcen hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.