Şimdi Ara

iphonemi bul özelliğini kapatma acil garantide kaldı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • garantiye gönderdim 1 hafta sonra aradılar iphonemi bul özelliğini kapat diyorlar.internetten icloud hesabıma gırdım fakat bura iphonemı bul uygulaması olması lazım ama yok nasıl kapatıcam

böyle çıkıyor
    http://i.hizliresim.com/r92W1P.png

normal böyle gözükmesi lazım değilmi
    http://i.hizliresim.com/y43Y6N.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse1304 -- 16 Haziran 2016; 20:20:53 >

• adının ustunu tıkla seceneklerde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

adının ustunu tıkla seceneklerde var

tıkladım hocam iphonemi bul ikonu yok buralarda baktm.İndirmek falanmı lazım
    http://i.hizliresim.com/7vN9Jm.png
  • tarayıcını degistir yada baska bir iphone ipad bul ondan iphoneumu bulu indir hesabını ac ordan kapat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir Apple kimliğine kilitli cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart

Farklı bir Apple kimliğine kilitli cihaz.

ne yazıkki haklsın ve ben bu hesabı unuttum bilmiyorum , galiba hapı yuttum.Ne yapmam lazım şimdi hocam ?
    yeni bir apple kimliği alsam iphonemi bul ikonunu oraya getirirmi nasıl olucak bu döngü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse1304 -- 16 Haziran 2016; 23:35:29 >
  • Dostum şimdi senin baktığın adress bir apple kimliği icloud adresi değil öncelikle bunu netleştireyim.

Senin o adresi bulman biraz zor hatırlamıyorsan eğer.O hesabı oluştururken koyduğun güvenlik sorularını hatırlarsan apple yazılım destek hattı sana yardımcı olabilir.0216 282 15 11 ara burayı bir bak bakalım.Eğer onları da hatırlamıyorsan telefonun faturası var ise üzerinde yazan isimin apple desteği araması gerek fatura varsa o iş çözülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Dostum şimdi senin baktığın adress bir apple kimliği icloud adresi değil öncelikle bunu netleştireyim.

Senin o adresi bulman biraz zor hatırlamıyorsan eğer.O hesabı oluştururken koyduğun güvenlik sorularını hatırlarsan apple yazılım destek hattı sana yardımcı olabilir.0216 282 15 11 ara burayı bir bak bakalım.Eğer onları da hatırlamıyorsan telefonun faturası var ise üzerinde yazan isimin apple desteği araması gerek fatura varsa o iş çözülür

• quote:

Dostum şimdi senin baktığın adress bir apple kimliği icloud adresi değil öncelikle bunu netleştireyim.

hiçbir soruyu hatırlamıyorum , bugün gittim teknosa'ya telefonu aldığım yere servisi aradık orda.Adam iphonemi bul uygulaması kapatılmadan telefona elimizi bile süremeyiz diyor.Kapatamıyorum diyorum adam diyorki o zaman.Telefonu zorlu center'e götüreceksin.Burda telefonumu sıfırlayacaklar nasıl olcak

• kardesım senın gırmeye calıstıgın hesap ıcloud hesabın degıl o yuzden oyle oluyor.

icloud hesabını hatırlamıyorsan apple destek ıle gorus sıfırlayabılırler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesse1304

quote:

hiçbir soruyu hatırlamıyorum , bugün gittim teknosa'ya telefonu aldığım yere servisi aradık orda.Adam iphonemi bul uygulaması kapatılmadan telefona elimizi bile süremeyiz diyor.Kapatamıyorum diyorum adam diyorki o zaman.Telefonu zorlu center'e götüreceksin.Burda telefonumu sıfırlayacaklar nasıl olcak

Zorlu center felan gitme onlarda yazılım destekin numarasını verecek.Senin yapman gereken ilk başta paylaştığım numarayı araman bizi dikkate almıyorsan daha fazla yazmayalım servis bir iş yapmaz diyorum dostum sana adamlar yazılım kuracak sonra ellerinde patlıyacak telefon.Prosedür bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gallerkrali

kardesım senın gırmeye calıstıgın hesap ıcloud hesabın degıl o yuzden oyle oluyor.

icloud hesabını hatırlamıyorsan apple destek ıle gorus sıfırlayabılırler

aradım hocam eywallah meşgul çalıyor şuan ,sıfırlar derken telefonumu sıfırlarlar içindeki şeyler gidermi yarın sabah tekrar arayacam
  • jesse1304 J kullanıcısına yanıt
    mesaı saatlerı ıcerısınde ara pazartesı ara senı yonlendırırler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.