Şimdi Ara

Iphonumu bul dan kurtulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 2. El ipad 2 aldim. Ancak onceki sahibinin iphoneumu bul ozelligi açık birakilmis. Cihaza yeni isletim sistemi yuklememe rahmen hala onceki sahibinin id sifresini istiyor. Apple nin sitesinde onceki sahibine ulasmam gerektigini falan yaziyor. Bu konu icin acil yardim bekliyorum. Onceki sahibine bir turlu ulaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahibine ulasmak disinda yapabilecegin hicbir sey yok. Bosuna cozum yolu arama. Ya cihazin faturasi ile Apple'a basvuracaksin ya da eski sahibini bulacaksin. Baska hicbir sekilde (anakarti degistirmedigin surece) kapatamazsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki sahibine ulaşamıyor ve o eski hesabın şifresine ihtiyaç duyuyorsan, yeni yazılımı nasıl yükledin? Sistemin buna da izin vermemesi gerekiyordu.

• Yardim etmeyin su tarz konulara.

Eski id bilmeden yeni surumu nasil yukleyeceksin ? Hadi yukledin diyelim, aktivasyon ekraninda eski id ve sifreyi tekrar ister senden. Dolayisi ile aktivasyon ekranini gecemezsin.

Acayip saibeli bir konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Yardim etmeyin su tarz konulara.

Eski id bilmeden yeni surumu nasil yukleyeceksin ? Hadi yukledin diyelim, aktivasyon ekraninda eski id ve sifreyi tekrar ister senden. Dolayisi ile aktivasyon ekranini gecemezsin.

Acayip saibeli bir konu.

Aynen bundan bahsediyorum.

• Numara yapıyor beyler. Şifre olmadan sıfırlayamazsınız zaten.
  • Arkadaslar sorum ile ilgili kafaniza takilan veya cevap veremediginiz bir durum varsa aciklik isteyin. Kucumsemenize gerek yok. Isletim sistemi yukledim derken isletim sistemi cokmustu. Acilistaki apple logosunda takili kaliyordu. Telefoncuya goturdum ve yeni isletim sistemi yuklendigi soylendi. Benim kendi yaptigim is degil. Sonrasinda kurulum ekraninda acilis isin id sifre istedi. Bu konuda yardim bekledim. Yardimci olamayacaksaniz cevap vermenize gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutakyuz50

Arkadaslar sorum ile ilgili kafaniza takilan veya cevap veremediginiz bir durum varsa aciklik isteyin. Kucumsemenize gerek yok. Isletim sistemi yukledim derken isletim sistemi cokmustu. Acilistaki apple logosunda takili kaliyordu. Telefoncuya goturdum ve yeni isletim sistemi yuklendigi soylendi. Benim kendi yaptigim is degil. Sonrasinda kurulum ekraninda acilis isin id sifre istedi. Bu konuda yardim bekledim. Yardimci olamayacaksaniz cevap vermenize gerek yok.

ikinci el ipad aldın ve apple logosunda takılı kalıyordu. satın alırken menü içerisinde gezinmedin mi? cihazı incelemedin mi?
  • şifre olmadan ne sen nede telefoncu sıfırlamasına yüklemesine imkanı yok mümkün değil
    önceki sahibine ulaşıp ulaşmamakta sanki ortadan kayboldu yok oldu böyle bir izahat kimseye mantıklı gelmiyor
  • Cihazınız aktivasyon ekranında kalmış. Bu durumdan 2 şekilde kurtulabilirsiniz: 1- Önceki sahibine ulaşıp kişinin bu kilidi icloud.com aracılığı ile kaldırmasını talep etmek 2- Apple'ı arayıp faturanın fotoğrafını mail yoluyla onlara gönderip kilidin kaldırılmasını talep etmek. Bu 2 yöntemin haricinde yapabileceğiniz bir şey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.