Arkadaslar merhaba elimde 3. nesil ipod var. Şuan üzerinde 4.2.1 yüklü. itunes'e bagladigimda en güncel versiyon yüklü diyor. Ama apple 4.3.x versiyonları ipod 3. nesilin destekledigini yazıyor. Applenin sitesinden ipod için olan 4.3.3 versiyonunu indiriyorum itunesle güncelleme yapmaya calistigimda sürekli hata alıyorum. yani 4.2.1 den sonraki sürümleri yükleyemiyorum. elinde ipod 3. nesil olup 4.3.x sürüme güncelleme yapabilen var mı. ben neden yapamiyorum fikri olan arkadasların yardımını rica ederim.
Derdini tam olarak anlatki derman bulunsun hata veriyormu,hata kodu ne nasıl yükseltmeye çalışıyorsunda olmuyor...
Elindeki ipod 2. nesil ise 8gbdır. 3.nesil 32 ve 64 gb olanlar. Muhtemelen elindeki 8gblık 2. nesil ipod.
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Elindeki ipod 2. nesil ise 8gbdır. 3.nesil 32 ve 64 gb olanlar. Muhtemelen elindeki 8gblık 2. nesil ipod.
Arkadaşım vatandan 3. nesil diye almış. Yalnız dediniz gibi 8 GB'lık model. Model = MC086BT Bu 2. nesil mi oluyor. Ben 3. nesil diye updata da indiridim. Demek ki 2. nesil oldugu için zaten 4.2.1 den sonrası yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ReeaLs
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Arkadaşım vatandan 3. nesil diye almış. Yalnız dediniz gibi 8 GB'lık model. Model = MC086BT Bu 2. nesil mi oluyor. Ben 3. nesil diye updata da indiridim. Demek ki 2. nesil oldugu için zaten 4.2.1 den sonrası yok.
Aynen öyle. Dediğim gibi 2. nesil. 4.2.1 normal.
çok tskler bilgi için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme