Şimdi Ara

ipod 4g almak mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi elimde 500 tl kadar bir nakit var...Ama ayrıyetten ideos x5 im de var 10gb falan yani film olayını buradan kurtarırım Ayrıyetten 4 gb sony nwz e463üm ve 2 tane 1 kafaüstü ve kulakiçi olmak üzere gerçekten sağlam kulaklıklarım var(ikiside oneill) ve gelelim asıl konuya benim amacım hava atmak tabi değil ama taktım kafaya 1 tane apple ürünü alıcam.Iphone'a paramız yetmıyor ve o parayı hak etmiyor da onun yerine 8gb lik bir ürününü alayım diyorum ? Gerek var mı müzik ihtiyacımı mp3 ten karşılıyorum ondada yaklaşık 800 şarkı var(hafıza dolu) en kötü buna da maximum 200 tane atarım gerisini uygulama ve oyun yüklerim heralde ve ya en kötüsünden hd kalite bir video çekerim anlık hatıra olsun diye onu da eve gelince laptopa atarım yani videoyla da işim olmaz fotoğraf'ı ideosumla da çekebilirim ama eşit olarak bununla da çekilirim... fotoğraf yükleme olayım olmaz anca çekilen fotoğrafları bırakırım...

Evet karar sizin ? Biraz hava,apple uygulamaları için alıcam android sıktı çünkü neredeyse her oyunu oynamışımdır az çok(500 mb altı) ve söylediğim gibi apple kalitesini tatmak istiyorum...

• Neden kimse cevap yazmamış gerçekten merak ediyorum... Ayrıca 1 ay daha sabredsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

Neden kimse cevap yazmamış gerçekten merak ediyorum... Ayrıca 1 ay daha sabredsem ?

Biraz bekle 5g çıkarsa onu alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün al hatta 5g yide bekleme 800 belki daha fazla bi miktardan piyasa girer artı belki 2 aydanda uzun süreye bugün vatanda 430 lira git al bence
  • 5G'yi bekleyeme değmez.Çok pahalı olacak.5G yerine ipad 2 alınabilir.Bence 4G ipod touch alman iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10500097 -- 16 Eylül 2012; 14:08:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserde

bugün al hatta 5g yide bekleme 800 belki daha fazla bi miktardan piyasa girer artı belki 2 aydanda uzun süreye bugün vatanda 430 lira git al bence

İzmirin faydaları hocam kampanyayı 3. gün gördüm ve bütün stokları çoktan eritmişler bile :( 500 civarı da veresim yok 32 gb daha mantıklı geliyor şimdi bana çünkü telefon+mp3+ipod çok ağırlık yapıcak gibi hiç değilse ipod ile mp3 ümü dönüşümlü alırım yanıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10500097

5G'yi bekleyeme değmez.Çok pahalı olacak.5G yerine ipad 2 alınabilir.Bence 4G ipod touch alman iyi olur

800-850 olsun ipod 4ü 2 ye katlıyacak gibi gözüküyor alet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

quote:

Orijinalden alıntı: 10500097

5G'yi bekleyeme değmez.Çok pahalı olacak.5G yerine ipad 2 alınabilir.Bence 4G ipod touch alman iyi olur

800-850 olsun ipod 4ü 2 ye katlıyacak gibi gözüküyor alet

2'ye katlar mı orası bilinmezz ama 850 olursa katlar herhalde :D çünkü suan teknosada 32 gb itouch 4g 860 lira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.