arkadaşlar genelde böyle mesajları sevmediğinizi biliyorum fakat ocağınıza düştüm, çok acil yardımınızı bekliyorum. patronum ipod 60gb lığını bana verdi ve iphone yüklememi istedi. fakat ben ipod u bilgisayarıma takıp itunes a taktığımda tüm müzikleri nasıl olduğunu anlamadığım şekilde sildi, henüz bilgisayardan çıkartmadım. tüm müzikler nasıl silinir hala aklıma almıyor, silinmemiş olabilir mi? silinmişse hepsini nasıl geri getirebilirim?
ipodlarda başka bilgisayara taktığında eğer şarkıları bilgisayarda otomatik yükleme özelliği açıksa senin pc nde olmayan müzikleri silmiştir. geçmiş olsun dönüşü yok
Active@ File Recovery Dicem Ama Kullanman İçin Bilgisyaradan Orta Düzeyde Anlaman Gerekir... I-Pod unu Tarat, İçinden Çıkan Klasörlerden (MB Açısından) En Yüklüsünü Kurtar ve Tekrar I-Pod un İçine At... İşe Yarayabilir... Bi de Bi Zahmet Bi Daha Parça Atmak İçin I-Yunes Kullanma... Bak Adamlar Ne Güzel Yapmış... Al Floola Kullan... http://forum.donanimhaber.com/m_19679825/mpage_1/key_floola//tm.htm#30373044