Arkadaşlar bu ikisi arasında kararsız kaldım Ipod un Video oynatabilme özelliği var mı acaba ?
PIRANHA fiyat - özellik açısından hoşuma gitti kullananlar varsa ve fikirlerini belirtirse çok sevinirim...
:^)
iPod ve creative zen sahibi olarak şöyle diyeyim....
iPod nanoya o kadar para verme...
piranhayı ilk defa duydum... ama memleketten şöyle bir foto koyayım...
3 cihazında fiyatı 110 YTL
ortadaki piranha yı andırdı bana....
creative muvo tavsiye ederim....
pardon memleket neresi
110ytl ye nerede bulabilirim Türkiye de bu aletleri Ya da bulabilir miyim
Yardımın için de teşekkür ederim
en sağdaki güzel alet ama liste yok mp3 listesi. şarkıları tek tek atlayarak ilerletiyosun... yazıcıoğlunda bulabilirsin.
ipodlar ipod sony de sony değil... hepsi 1 GB.... ortadaki kendinden hoparlörlü.... radyoları var... ipodların ki çekmiyordu... hepsi video oynatabiliyor... 5 band eq... ses kaliteleri de eq ayarlayınca gayet iyiydi...
iskenderun memleket...
pew teşekkür ederim bakarım yazıcıoğluna pirana kullanan kişi yok sanırım kullananlardan fikir edinmek isterdim ama..
CanTuran sana da çok teşekkür ederim bir an gerçek ipod sandım 110ytl'e
bende var o en sağdaki aletten ama pirhana değil. önce pirhanayıda sormuştum ben ama onu daha pahalıya satıyorlar nedense almadan önce bi pirhanayı al alacakmış gibi içeriğini incele sonra alma. pirhana yazmayanını bul o resimdeki gibi onunda içeriğine bak pirhana ile aynıysa al adamlara 15 ytl civarı geliyomuş tanesi
bu resmini koyduklarım sadece örnek..... daha neler var bir görseniz... dudağınız uçuklar valla....
bende tam ipodlar orjinal degil diyecektim bariz fark var orjinallerle arasında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme