Şimdi Ara

ipod çalışmıyor yardım...! pil sorunu olabilir mi? ekranda hiç bir şey yok...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. elimde ipod video 60gb beyaz var. amerikadan geldi. şu anda ekranda dahi hiç bir şey çıkmıyor. ipod herhangibir darbe görmedi ve düşmedi. daha önce piliyle ilgili bir sorun yaşadım ama sonra nasıl oldu bilmiyorum çalıştı. pil tamamen bitince ipodlar çalışmıyor galiba. şarja taktım bekledim ama ekranda hiç bir tepki bile olmadı. aplle sitesinden önerileri uyguladım hiç biri olmadı. elimde bir şarj cihazı var prizden. fakat ipodun kendi şarj cihazı değil. onunla hiç şarj yapmadım daha önce ama bu olay olunca birde onu deneyeyim dedim o da kar etmedi. aklıma sadece şu an pili çıkarıp takmak geliyor ama ipodun içine ulaşmak mümkün değil sanırım. eğer mümkünse lütfen paylaşın. ya da başka deneyecek birşeyler geliyorsa aklınıza buraya yazarak bana yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar. teşekkürler.

• Dostum öncelikle şarz a tak bekle bir 15 20 dk sonra menü üst tuş ile ortadaki onay yada ok tuşuna aynı anda bas ve bekle yaklaşık 10 sn içince ekran da appleın elması çıkması lazım. ve cihaz kendini resetleyip açılır. Eğer açılmazsawww.ipodtamir.com da sana yakın olan biri ile irtibata gir onlar yardımcı olur.
  • bymotsan çok teşekkür ederim cevap için. fakat bu ilk denediğim şeydi. genelde ipoda bişi olunca hep rreset işini yapıyorum. site için çok teşekkür ederim. bakalım faydası olacak mı.
  • restore yap düselmesse yetkili birisiyle konuş ama çok ilginçmiş bendekinin harddiski boslmasına ramen tepki verio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.