merhaba arkadaşlar ben yeni bi ipod classic 160 gb aldım. Şu ses sınırlaması benimde fazlasıyla canımı sıktı. ayarlar menüsündeki ses sınırlama bölümünde ben şifre koymama karşın şifre istiyor. acaba bu şifre ipod un kendi koyduğu şifre mi? eğer öyleyse bu şifreyi bilen varmı arkadaşlar. çok acil lazım yardımcı olursanız sevinirim. 0000 1234 9876 gibi kolay bilinen şifreleri denedim ama hepsinde yanlış şifre diyor. bu şifreyi bulamassam bana rahat yok arkadaşlar bilen varsa lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olacam ... haa bu arada da bi sorum daha olcak şimdi ipod u kapatırken play/pause tuşuna basılı tutarak kapatayırum merak ettiğim ben uyku moduna mı geçiriyorum yani herheangi bir tuşa bastığımda kaldığı yerden hemen açılıyo. içimde bi şüphe oluştu yani öle durup şarj mı tüketiyo yoksa normal kapanıyomu. ilk defa ipod kulandığım için fazla bir bir ilgim yok acil yardımcı olursanız çok ii olacak şimdiden teşekkürler....
öncelikle şunu söyliim ipodlardada avrupa ses standartları geregince ses kısıtlaması yapıldı ve bu donanımsal bi sorun ses çıkışına 1 direnç baglayarak bu kısıtlamayı yapıyorlar ondan cihazın içini açmadan ses kısıtlamasına yapılabilecek bişey yok
cihazı sıfır aldıysan ztn ses kısıtlaması yoktur o son seste duruyordur senin açtıgında cıkan o şifre bölümü ilk şifreyi sen gir diye çıkıyor bildiğim kadarıyla ilk şifre olarak ne girdiysen aynısını bidaha tekrar etceksin onay amaçlı sonra şifrey koymuş olcaksın
play tusuna basılı tutarakta cihazı uyku moduna alıyorsun ama uyku modunda şarj yemiyor gibi bişey o şekilde kullan sen zaten başka nasıl kapanıyor onuda bilmiyorum zamanında nano kullanmıstım ama hiç kapatma geregi duymadım ama touchlar kapanıyorsa classicte kapanır heralde
walla cihazı yeni aldım 2 günlük yani ilk elime aldım ayarları karıştırırken ses sınırlaması çıktı bi şifre yadığımı hatırlamıyorum olabileek şifreleride yadım amahatalı parola diyor :( ne yapağımı bilmiyorum. bende kendinden şifreli olarak geliyo zannettim. ama hala nasıl yaptığımı ne şifre verdiğimi hatırlamıyorum :(
Ac o ayar bolumunu herhsngi bi sifre koymadiysan kitle (lock) dediginde sana 4 haneli 1 sifre sorcak yaz bi sifre sonra tekrarlamani isticek sifreyi tekrar yaz ayni sifreyi sifrenin konuldugunu solicek sana ama eger sifre koyduysan ve hatirlamiyorsan ayarlari fln sifirlayak sifreyi sifirlayabilirsin sanirim... Tekrardan belirtiim donanimsal 1 engel oldugu icin ses kisitlamasi ayariyla oynaman biseyi deistirmicek su an ztn en yuksege kdr getirebiliyorsun sesi o sadece daha kisik dinlemek istiyorsan daha kisik bir seviyede sesi kitlemeni sagliyor sana tavsiyem kaliteli bi kulaklik almandir biraz paraya kiyicaksin mesela bn cx300 kullaniorum 100tlyi askin bir fiyati var ama deger bence...
@lparkxxx ipod'u uyutursan düşük şarj yeme moduna geçer. Direk kapatmanın yolu yoktur 12 saat sonra işletim sistemini tamamen kapatır. Dikkat edersen 12 saat sonra ipodu açmaya çalışırsan ilk başta apple logosu gözükecektir.