Şimdi Ara

iPod classic 220 gb gelecek mi ? Yoksa üretim durdu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yabancı ve türk kaynaklardan okuduğuma göre iPod classic 220 gb gelebilirmiş, eylül de yapılacak lansman da ipod classic ile ilgili bilgi verirler mi ?

• ipod video kullanıyorum.unuttular galiba iphone 5 le uğraşmaktan güncelleme bekliyorum gelirmi diye tık yok
  • ipod classi'ği bir türlü update etmediler namussuzlr. Tek sevdiğim ipod modelidir ama artık yenilenmesi lazım. Mesela değişik renk ve depolama seçenekleri ile getirebilirlerdi. Neticede çok da rakibi olmayan bir model.

Jobz öldü, Apple duvarlara başladı toslamaya....
  • Aynen hocam.Kulaklık aldım kontrol tuşlarını kullanamıyorum sadece classic 120 ve 160 gb modellerinde geçerli diyor.Alternatif bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

ipod classi'ği bir türlü update etmediler namussuzlr. Tek sevdiğim ipod modelidir ama artık yenilenmesi lazım. Mesela değişik renk ve depolama seçenekleri ile getirebilirlerdi. Neticede çok da rakibi olmayan bir model.

Jobz öldü, Apple duvarlara başladı toslamaya....

lansmanda açıklamadıklarına göre bu bulut ağına destek verecekler sanırım o yüzden yüksek hafızalı ipod u yenilemezler ve ipod alıcam bulamıyorum hiç bir yerde sıfırını siz nereden aldınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.