Bildirim
iPod classic 220 gb gelecek mi ? Yoksa üretim durdu mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ipod video kullanıyorum.unuttular galiba iphone 5 le uğraşmaktan güncelleme bekliyorum gelirmi diye tık yok -
ipod classi'ği bir türlü update etmediler namussuzlr. Tek sevdiğim ipod modelidir ama artık yenilenmesi lazım. Mesela değişik renk ve depolama seçenekleri ile getirebilirlerdi. Neticede çok da rakibi olmayan bir model.
Jobz öldü, Apple duvarlara başladı toslamaya.... -
Aynen hocam.Kulaklık aldım kontrol tuşlarını kullanamıyorum sadece classic 120 ve 160 gb modellerinde geçerli diyor.Alternatif bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tube Screamer
ipod classi'ği bir türlü update etmediler namussuzlr. Tek sevdiğim ipod modelidir ama artık yenilenmesi lazım. Mesela değişik renk ve depolama seçenekleri ile getirebilirlerdi. Neticede çok da rakibi olmayan bir model.
Jobz öldü, Apple duvarlara başladı toslamaya....
lansmanda açıklamadıklarına göre bu bulut ağına destek verecekler sanırım o yüzden yüksek hafızalı ipod u yenilemezler ve ipod alıcam bulamıyorum hiç bir yerde sıfırını siz nereden aldınız ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X