1. seçenekten sadece sadece mp3 çalmaya görevli bir alet ve ses kalitesi çok güzel hem de ucuz. 2. seçenekte 2 kat para vereceğim ama ayrıyetten bir mp3 player taşımama gerek kalmayacak, çünkü bu w800i'ler gayet özellikli. Yalnız ses kalitesinden şüpheliyim. Acaba iPod ile aralarında çok fark var mıdır ses kalitesi olarak?
geçen gün kadıköy de arkadaşa telefon arıyoduk.Bir turkcell bayii sinin önünden geçerken bir düzenek gördüm.1 adet w800i ve iki adet sony hoparlör vardı.Telefon hoparlörlere bağlı.Ve müzik açıktı.Şöyle söyliyeyim o sesi duyduktan sonra nasıl olurda o alet alınmaz dedim.Gerçekten çok kaliteli bir sesi vardı.Temiz ve gayet net ti.Çıkışları kuvvetli bir telefon.Şekli biraz bana kötü görünsede telefon olarak şuan için öncelikli tercihlerimden birisi oldu sony ericsson
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
geçen gün kadıköy de arkadaşa telefon arıyoduk.Bir turkcell bayii sinin önünden geçerken bir düzenek gördüm.1 adet w800i ve iki adet sony hoparlör vardı.Telefon hoparlörlere bağlı.Ve müzik açıktı.Şöyle söyliyeyim o sesi duyduktan sonra nasıl olurda o alet alınmaz dedim.Gerçekten çok kaliteli bir sesi vardı.Temiz ve gayet net ti.Çıkışları kuvvetli bir telefon.Şekli biraz bana kötü görünsede telefon olarak şuan için öncelikli tercihlerimden birisi oldu sony ericsson
Şekil mesele değil, zaten ben tipini sevdim telefonun. Hoparlör dediklerin bildiğimiz hoparlör mü yoksa kulaklıktan mı bahsediyordun?
bnce w800i al
Ben w800 değil de k750i dinledim kulaklıklarıyla.Muhteşemdi.Hayran oldum.w800ün kulaklığının daha iyi old düşünürsek bence hiç düşünme.Ben ses konusunda çok seçiciyimdir.
ben W800 nası hiç bi fikrim yok ama ipodun ses kalitesi gayet yeterli (yetersis diyenler için de ayrıca ses seviyesini yükselten program var tabi kulaklıklarına güvenenlere) düştüü anda bişi oluo diolar hiç de deil ben çok düşürdüm tek kötü yani sadece bende oldu Click-Wheel grileşti onu da icleaner ile geçiriorum şimdi
ama işlevsel olsun bi telefon bi de mp3 çalar taşımaım diosan W800 dinle ve al
quote:
Orjinalden alıntı: MoonRose
ben W800 nası hiç bi fikrim yok ama ipodun ses kalitesi gayet yeterli (yetersis diyenler için de ayrıca ses seviyesini yükselten program var tabi kulaklıklarına güvenenlere) düştüü anda bişi oluo diolar hiç de deil ben çok düşürdüm tek kötü yani sadece bende oldu Click-Wheel grileşti onu da icleaner ile geçiriorum şimdi
Sesin fazla olması beni etkilemez. Ben temiz ve net yani kaliteli ses istiyorum. iPod'da bu kesin vardır ama w800i'de de var mı acaba diye çekiniyorum. Hiç iPod dinlemediğim için de aralarında kıyas yapamam. İkisini de dinleyen arkadaşların yorumu gerekiyor. iPod'tan şüphem yok da w800i'de çekincelerim var. Eğer ses kalitesi olarak iPod'la eşitse ondan alacağım.
Sesin fazla olması beni etkilemez. Ben temiz ve net yani kaliteli ses istiyorum. iPod'da bu kesin vardır ama w800i'de de var mı acaba diye çekiniyorum. Hiç iPod dinlemediğim için de aralarında kıyas yapamam. İkisini de dinleyen arkadaşların yorumu gerekiyor. iPod'tan şüphem yok da w800i'de çekincelerim var. Eğer ses kalitesi olarak iPod'la eşitse ondan alacağım.
kolay gelsin şimdiden de hayırlı olsun o zaman
bahsettiğim bildiğin hoparlör.Hani şu bilgisayarın yanında verilen hoparlörler varya onlardan biraz daha büyük ve kaliteli (sony) olanları.
Eğer test etmek istiyorsan bir bayii sine git orda test et.Veya istanbul kadıköy civarındaysan kazasker caddesinde dolaş görürsün illa ki
W800i al..
kesinlikle w800i.2mp autofocus ve makrolu kamera. radyo(rds) 80 ytl değerindeki hoparlör bağlanabilen özel yalıtımlı kulaklık.walkman ve telefon özelliği. v.s v.s +ıpod alıp üstüne telefonada para verceğine w800 le İkİsinede ulaşabilirsin
Banada W800 alıınnnnn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme