Şimdi Ara

iPod Mu? iPhone 4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPod 5. Nesil Mi? iPhone 4 mü? almalıyım?
    istedğiim kriterler kolay şunlar:

Müzik
    Video (Çekme, tercihen 1080p)
    Oyun
    İnternet
    Uygulama
    Fotoğraf (Çekme)
    Albüm (Resimler, Fotğraflar)
    Ekran Büyüklüğü (Çünkü oyun daha rahat oluyor)

Lütfen Yardım Edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01F00DCFE -- 18 Ocak 2013; 0:58:22 >

• Cevabı zaten kendiniz vermissiniz :D iPod 5 :D
  • Tabikide ipod 5.

Arkadasimda iphone 4 var. Bugun temple run 2 yi yukledik. Benim ipod 5 te catir catir akici oynanirken onun iphoneda golgeler bile olmamasina ragmen oyun kasıyodu. Ayrica kamera islemci ram ekran fizik ve hafiza olarak daha ustun. İpod varken İphone almak tek kelimeyle sacmalik. 4s icin bile sorsan yine ipod derdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruya bak yaTabiki ipad
  • 2 telefon taşırım dersen hiç düşünme ipod 5. nesil al
    iphone 4 teki A4 işlemci ile ipod touch 5. nesil deki A5 işlemci arasında maalesef fark belirgin.Oyun oynayacağın için direkt ipod diyorum. Ve çok ince(iphone 5 ten ince),çok hafif (eline alınca anlarsın ne kadar dehşet hafif), daha büyük ekran,renk çeşitliliği.
  • İpod 5 alırsan daha iyi olur. Hafızası bile 32gbdan başlıyor, sonra ekranı daha büyük, işlemcisi daha iyi hem pili de daha fazla gider operatöre bağlanmadıgı için
  • İphone 4 tabikide. ipod 5 alıcağına ipad al daha iyi daha kullanışlı olur. İphone varken ipodu niye yük edesin ki başına amel olur. Ayrıca iphonun pratik ve kullanışlı telefon özelliğini hiç bir telefonda da ipod dada bulamazsın. Telefonda oyun oynayabilenlerede şaşıyorum iphone 5 bile olsa küçücük ekran fps ve rpg tarzı oyunları oynamak işgenceye dönüşüyo ekran küçük kontrolü zor. Oyun istiyosan pc al ps3 falan al ipod alakasız bir cihaz oyun için hiç olmadı ipad al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    İphone 15 mi? Z Fold 5 mi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taşımada sıkıntı yoksa iPod tabiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPod 5 : iPhone 4s ile aynı özellikleri taşıyor. Sonuc olarak iPod al derim
  • teşekkürler :) pwki bu iPod Touch ne zaman Türkiye'nin Her Yerine gelir? sanırsam şu anda sadece İstanbul'da var. Fiyatları en ucuz nedir gibi bilgiler verirseniz sevinirim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankocmarli

teşekkürler :) pwki bu iPod Touch ne zaman Türkiye'nin Her Yerine gelir? sanırsam şu anda sadece İstanbul'da var. Fiyatları en ucuz nedir gibi bilgiler verirseniz sevinirim ;)

Ankara NataVega Electro World'e de gelmiş orda inceleme fırsatım oldu güzel cihaz . Yani Ankara'dada var :) İsterseniz internet üzerinden alıp kargolatabilirsiniz. Teknosa vs teknoloji marketleri yapıyor.
  • zamanında ipod 4 ü tercih etmiştim ancak iphone un yerini tutmuyor oyun olmasa kesinlikle iphone 4 derdim ancak oyun oynayacaksan 4 alma tabi ki bence acele etme 4s almaya çalış
  • iPhone 4 derim. iPod artı telefon taşımak amelelik ve çok fazla tahammül edemezsin.

• ALMISKEN IPHONE4 AL...

KONUSMADIGIN ZAMAN IPOD
    KONUSTUGUNDA DA IPHONE
  • İpod al. Eğer tablet düşünürsen new tablet oyun icin ideal

• Iphone 4 öneririm ben..
  • başka öneriler yok mu???
  • iPhone 4 hocam, yanında iki cihaz taşımak zor oluyor.
  • Eğer tercihleriniz içerisnde oyun olmasaydı 4 derdim. Oyun dediğiniz için ve telefonu değiştirmek istemediğiniz içimn ipod diyorum. aslında 4ü satarak(1000tl civarına satanlar var) ve üzerine de 1000lira koyarak iphone5 alabilirsiniz. Şu anda zaten en azından ıpoda 800TL vereceksiniz,hiç olmazsa son nesil bir telefona terfi etmiş olursunuz. üstelik hem telefon hem oyun konsolu hem de müzikçalarınız olmuş olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.