Şimdi Ara

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
24.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bimeksten aldım ama 4 ay falan oldu hiç memnun değilim nefret ediyorum sesi kısık kalitesiz bide 8 gb aldım kampanyayla 450 milyona falan geldi allah belasını versin 450 milyona neler alınırdı alışırım kısıklığa diye geri götürmedim ama lanet olsun müzik zevkimin içine sıçıldı resmen. şimdi geri götürsem bana sony verin yada başka bişey verin desem para veriyim desem ne derler acaba alet tertemiz duruyor kılıfıyla ekran jelatiniyle kullandım ama bilmiyorum 4 buçuk ay olmuş yazık bu alete verilen paraya vallahi. ne yapacağım arklar ben biriniz yardım edin satsam 250 280 arası bi fiyata gidicek içime oturuyo o kadar zarar etmek nolur biri yardım etsin öğrenci adamım ben zaten paramı da hayatta geri iade etmezler gibime geliyor. en azından şöyle sesi yüksek amerikadan alınma falan bi 5g 30 gb ile takas edebilsem yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaL AdaM -- 30 Mart 2008; 17:22:24 >

• slm
    sizle bi sorunumu paylaşçam ...
    geçen gün şebnem ferah cdsi yükledim 3g ipod uma sonrada evanescence yükledim artworklerini koydum flan filan ...sonra 2 gün geçti şebnem ferahın sadece bir şarkısında evanescence artwork ü çıkmaya başladı yani cover flow da şebnem ferah normal gözüküo çal 'a basıorum x şarkısı mesela onda eva. resmi çkıo ama sırf onda napcam bilmiorum çok can skıcı
    ! ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nüvit -- 2 Nisan 2008; 21:12:19 >
  • Nasıl oyun atıcaz bu 4gb nanoya? Yada nerden bulucaz? programlar filan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 4 Nisan 2008; 1:17:44 >
  • Yardı lÜtfennn !
  • Arkadaşlar acil !!
    Bir arkadasim daha 3 ay evvel aldigi 3. nesil iPod nano 4 gb yeşil renkte
    2 yil garantili faturali 250 ytl ye satiyor..
    Uygunmudur?? alayımmi ne dersiniz. acil cvp verirseniz sevinirim yoksa baskasina satacak karar veremedim :S

birde bu urunun 3. nesil oldugunu nasıl anlayabiliriz?? yaziyormu biryerine??
  • @nüvit hepsinin artworklerini sil. ole bi ac ipodu. sonra tekrar bagla ve artworkleri at.
    @command.com bence daha ucuza alabilrsin arkadasından 250 fazla.2.el sonucta. 3. nesilse video oynatabilir kare seklindedir. ve itunese baglandıgında onu tanır.videos filan bolum cıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikeins -- 11 Nisan 2008; 17:52:54 >
  • Arkadaşlar selamlar yeni bir ipod kullanıcısıyım ve itunes ta ipod yazılım güncellemesi olduğunu söyledi 1.3 yazılımı yükleyip güncellediğimde ipod taki bilgilerim silinirmi yani sıfırlama filan olurmu çok acil yardım plsss
  • quote:

Orjinalden alıntı: joeblack_07

Arkadaşlar selamlar yeni bir ipod kullanıcısıyım ve itunes ta ipod yazılım güncellemesi olduğunu söyledi 1.3 yazılımı yükleyip güncellediğimde ipod taki bilgilerim silinirmi yani sıfırlama filan olurmu çok acil yardım plsss

Bende olmadı..
  • olmas ama dikkatli ol ve sync dedimi kabul etme!!
  • teşekkürler celikeins yaptım işe yaradı saol ...
  • bisey diil.
  • merhaba arkadaşlar,
    itunesin windows için türkçesi mevcutmu?birde cihazı nasıl sıfırlayabilirim.?
  • olması lazım.turkiye sitesinde ama son surumun deil galiba. ipod kilitli deilken menu ve orta tusa aynı anda basılı tut res atar ama bsy silmes. ama pcden res atmak istiyosan itunesda ipodunu sec ve restorea tıkla.
  • 3. nesil 4gb lar sadece gumus renginde uretiliyor.. acik yesil olanlar 8gb.. tekrar bir kontrol et istersen...
    quote:

Orjinalden alıntı: Command.com

Arkadaşlar acil !!
    Bir arkadasim daha 3 ay evvel aldigi 3. nesil iPod nano 4 gb yeşil renkte
    2 yil garantili faturali 250 ytl ye satiyor..
    Uygunmudur?? alayımmi ne dersiniz. acil cvp verirseniz sevinirim yoksa baskasina satacak karar veremedim :S

birde bu urunun 3. nesil oldugunu nasıl anlayabiliriz?? yaziyormu biryerine??
  • Selam

ipod alcam hiç anlamam ilk defa alcam normalde mp3 filan n73 de dinlerdim.Bu GB lar arasında farklar oluyormu.Mesela 3gb aldım 4 GB ın sesi daha iyimi.Bütün ipod ların sesi aynımı ?
  • sade kapasiteleri farklı diye biliyorum 8gb ile 4gbin farkı.
  • hayır 4 GB sadece "gümüş" renkte üretiliyor diğer renkler ise 8 GB lık modelde mevcut... Kırmızı 8 Gblık 3. nesil İpod Nano Türkiye'ye getirilmiyor...
  • ben video gosterimi, ekran boyutu ve ses kalitesi acısından fark olmadını kastetmistim. teknik ozellikler bakimindan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

Nasıl oyun atıcaz bu 4gb nanoya? Yada nerden bulucaz? programlar filan..

???
  • kacak oyun bulma ihtimali yok bildigim kadariyla, itunes den satin alman lazim...
    quote:

quote:

Nasıl oyun atıcaz bu 4gb nanoya? Yada nerden bulucaz? programlar filan..

???
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.