baslcam sesınızede sevıyesınede arkadas yaaa essek gıbı 4 buyuk sayfa okudum su forumu adam taa en basında yazmıs ses yukseltmeyıde ıslemıde bınlerce kere sormussunuz alınmayın kızmayın ama delırdım neden mı ! bende bu aletı kullanıyorum ve sesı bana yetıyor nası bı muzık dınleme anlayısınız var anlamıyorum kı koskoca apple muhendıslerı mal mı da sesı bu sınırda tutmus onu gectım saatlerce okudum bu forumu ısteyen bana kızıp hakaret edebılır ama anlatmaya calıstgım sey bıreysellıgınız bır kısıde cıkıp vıdeo nsıl yuklenır anlatmamıs ses te ses...ne sesmıs aradas ya :D ben vıdeo yukleyebılsem sessız fılm ızlemeye razıyım artık :)
İpod video converterlar var onlarla çevirip atabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: fsali178
ılgın alakan ıcın cok sagol ancak ben zaten vıdeo formatlarını hallettım derdım ıtunes uzerınden cıhaza yukleme yapamamak..bıde ole bı meret kı cıhaz ustundne pc ye akaramıyosun sadece oc uzerınden cıhaz ayukluyosun sanırım..okadarda matah bı baglantı ısı yapmamıs bu apple..hepsı usb bellek ıgıbı surukle bırak bılmem ne nekadar kolay bu ıskence nedır ya tmamen karısık kımsede degınmemıs bu duruma..mesela muzık kısmında radyo dıyor hıc acabıldıgımı calıstırdıgımı gormedım..kımse vıdeosu vıdeo yuklemesı yda benzerı konular not defterı kısıler aktıf etme konusunda bı yazı yazmamıs koca donanım :S
Ara sayfalarda bikaç arkadaş kılıfla ilgili linkler koymuş ama bakıyorum da genelde hep uçuk kaçık fiyatlar...
Uzun bir süre önce kadıköyden 10 liralık bi silikon kılıf aldım ama zaman geçtikçe artık dandik kılıf bayatladı mı nolduysa, kılıf üzerinden ipod'un algılama gücü oldukça düştü; mümkünse bana çok pahalı olmayan (maks. 30 lira civarı) şöyle ekranı hariç ipod'u çepeçevre saran kaliteli silikon kılıf bulabileceğim bi yer önerebilirmisiniz??
(Mümkünse siteden satış yapan değil de ist. anadolu yakasında gidip alabileceğim bi yer olursa daha iyi olur)
Hadi dostlar bi cevap yazın 15 gün oldu bea
quote:
Orijinalden alıntı: NetSky-M
yokmu bi yardm etck kimse yaa
ses sınırını fullemeyi denedin mi ? ayarlar > ses sınırı
quote:
Orijinalden alıntı: taurenfea
quote:
Orijinalden alıntı: fsali178
ılgın alakan ıcın cok sagol ancak ben zaten vıdeo formatlarını hallettım derdım ıtunes uzerınden cıhaza yukleme yapamamak..bıde ole bı meret kı cıhaz ustundne pc ye akaramıyosun sadece oc uzerınden cıhaz ayukluyosun sanırım..okadarda matah bı baglantı ısı yapmamıs bu apple..hepsı usb bellek ıgıbı surukle bırak bılmem ne nekadar kolay bu ıskence nedır ya tmamen karısık kımsede degınmemıs bu duruma..mesela muzık kısmında radyo dıyor hıc acabıldıgımı calıstırdıgımı gormedım..kımse vıdeosu vıdeo yuklemesı yda benzerı konular not defterı kısıler aktıf etme konusunda bı yazı yazmamıs koca donanım :S
itunes ustunden ilk önce disk modenu etkinleştirmen lazımdı sonra ipodun altında videoya tıkla,sonra video dosyasını oraya surukleyipp bırakabilirsin. ama ipoda uyumlu formatlar olmalı. bir de disk modunu etkinleştirdin mi ipod icindekiler silinebilir.
Tetris yüklemek istiyorum bir türlü olmuyor orjinal 5 dolarlık olanı yeni nesil ipod touch lar için fln eski versiyonu nasıl yükleriz acaba ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme