Şimdi Ara

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
24.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ıpod'la ıtunese bağlandığımda bağlantıyı kesmeden ıpodu direk kabladon çıkarmayın geri dönüşü olmayan sorun oluşabilir dediler.önce itunes dan bağlantısını kesmem gerekliymiş.ya müzik atarken elektrik giderse???hep risklemi yapıcam işlemleri.yani telefonu güncellerken bağlantının gitmesi gibi bi riskmi var :(
  • sende laptoptan at sarkıları elektrikler kesilsede batarya olduu icin bisey olmas:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: celikeins

sende laptoptan at sarkıları elektrikler kesilsede batarya olduu icin bisey olmas:D

böyle bi risk var mı peki??? ayrıca müzik ve video anladımda resimleri ve ajanda notlarını nasıl atabilirim ıpoda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_engin34 -- 7 Mart 2008; 22:21:57 >
  • arkadaşlar yeni nesil ipod nano aldım dombalak olanlarında 4 gb
    Yav Fazla Ses Vermiyor...Yükseltmek için neler yapabiliriz...
    önerileriniz ne olabilir...??

Griffin kulaklılar bir işe yarar mı ?
  • benimde şöle bi sorum var
    cower flow da albüm albüm değil de artist artist geziliyor. aynı albüm içinde (özellikle soundtracklerde) birden çok sanatçının şarkıları var ve hepsi karman çorman oluyor. bu nedenle albüm albüm dinlemek zorunda kalıyorum ...
  • onu bende farkettim, karma albumlerde o sorun oluyor.. karma albumlerde sarkici isimlerine de albumun adini yazip sarki ismine sarkicinin adini eklersen bu sorun kalkar... mesela: teoman-guzel bir gun/yerlimix/yerlimix gibi...... baska bir cozumu varmi bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: kokarca01

benimde şöle bi sorum var
    cower flow da albüm albüm değil de artist artist geziliyor. aynı albüm içinde (özellikle soundtracklerde) birden çok sanatçının şarkıları var ve hepsi karman çorman oluyor. bu nedenle albüm albüm dinlemek zorunda kalıyorum ...
  • Arkadaşlar bende internetten bu cihazı(Ipod Nano 3G 8gb) satın aldım ama Ekranın Hafif Kayık Olduğunu farkettim.Bu konuda ne yapabilirim çözülebilir mi? Bu sorunla karşılaşan varmı ?

Herkeze şimdiden teşekkürler...
  • resimler ve ajanda icin ituneste senkron yaparak atabiliyon. ama bunun icin programları googleda ararsan bulursun.
  • Ya arkadaslar kulakligi degistirmek istiyorum Sennheiser CX300 alsam orjinalden daha iyi ses verir mi? ayrica 30 dolar fiyat olarak nasildir bu kulaklik icin?
  • arkadaslar bu cihazi 260$ buldum ne dersiniz uygunmu?alayimmi?
  • Hangisini? 8gb olani mi? ayrica garantili mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: emorusi

arkadaslar bu cihazi 260$ buldum ne dersiniz uygunmu?alayimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fromelf -- 15 Mart 2008; 5:52:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fromelf

Hangisini? 8gb olani mi? ayrica garantili mi?
    quote:

rusyada yasiyorum isim geregi surekli azerbaycan gurcistan gidip geliyorum,azerbaycan baku de apple magazasinda gordum ve garantili,8gb siyah ipod nano 3g olan.rusyadaki fiyati 290$
  • bence çok dostum
  • Ben ayni makineyi amazon.com dan 190 dolara aldim (abd de oldugum icin) rusyaya gonderirmi amazon bilemiyorum
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fromelf

Hangisini? 8gb olani mi? ayrica garantili mi?
    quote:

rusyada yasiyorum isim geregi surekli azerbaycan gurcistan gidip geliyorum,azerbaycan baku de apple magazasinda gordum ve garantili,8gb siyah ipod nano 3g olan.rusyadaki fiyati 290$

• bence gittigidiyordan aldım gayette memnnun kaldım fiyatlarıda sıfır 8gb lar için 250-300ytl arasında
  • arkadaşlar bende de bu aletden var ama şuan açılmıyor daha 2 dakika önce açılmıştı,bana bu konuda yardım edebilecek olan varmı acaba..
  • sarjı bitmistir.
  • hocam ben 3g 4gb nano aldım 400ytl bimeksten 2 gün dayanamadım iade ettim inş.kabul ederler iadeyi uptade de yaptım herşeyi denedim bence çakma sonylerden bi farkı yok ses kalitesi olarak tamam ses temiz ama 400 ytl lik ses degil ekran güzel karizma ama ses kalitesi ise beş para etmez n95de çok daha kaliteli dinliyorum ki n95 müzik çalar konusunda çokda iyi degil iadeyi kabul ederlerse sony nwz a818 8gb alacagım aynı para zaten bunu yazmamın nedeni reklam falan degil ama para kolay kazanılmıyor o kaliteye o para çok.almadan kesinlikle denemenizi tavsiye ederim ayrıca bass severseniz denemenize bile gerek yok inanın bu arada kulaklıgım creative zen aurvana daha ne diyeyim

• ipodumla ben memnumum sarkılar arası muthis kolay secim. arayuzu cok guzel. sana kalmıs,bende ipod kulaklıgını kullanmıyom zaten.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.