Şimdi Ara

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
24.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde şu anda 2 tane ipod var.Biri amerika versiyonu diğeri ise Avrupa versiyonu.Amerika versiyonunda ses daha fazla çıkıyor.Avrupa versiyonunda sanırım bi kısıtlama var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: themasky

şarj olur bilgilerede birşey olmaz flash disk olarak görürsün sadece şarkı filan atammassın..

quote:

Orjinalden alıntı: altug92

arkdaşlar 3-4 güne kadar seyahata çıkıcam yalnız seyahat şarj cihazı yok usbden şarj etmek zorundayım...itunes olmayan bir pc ye taksam şarj olurmu acaba?vede içindeki bilgilere bişey olurmu?

bilgi için teşekkürler

@antidote01 sanada teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ltuğ -- 23 Ocak 2008; 10:45:22 >
  • Arkadaşlar Ülkerin kampanyasından 4gblık ipod nano video elime geçti nihayet, fakat bu kulaklı girişi garibime gitti, kulaklığın tamamı girişe girmiyo, tam oturmuyo gibime geldi, azıcık kabloların sallanmasıyla ses gidip geliyo çünkü tam oturmadı gibi, ama bastırmaktan da korkuyorum girişe tamamen girsin diye ama böyle de azıcık bi hareket etsem ses kesiliyo falan, anlamadım, böyle midir normalde yoksa kulaklık girişini tamamen içine sokmalı mıyım? biraz denedim bastırıp ama ses daha da bozulur gibi oldu ben de bıraktım, ne diyorsunuz yani ben bunu spor yaparken, koşarken falan kullanamayacak mıyım, dinlerken veya video izlerken ot gibi hareketsiz mi olmak zorundayım? yani bi dokunmayla kulaklık hemen çıkıveriyo girişten, oturması gerekmiyor mu?
  • dostum elini ürkek alıştırma. bastır biraz.. tam olarak oturacak yerine...
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilo67 -- 25 Ocak 2008; 12:24:45 >
  • olu piksel diye bir sey varmıs ipod nano 3gde. garanti icin en az kac olu piksel olmalı? olu pikselleri nasıl olduunu anlar ve sayaarım?
  • itunesdan video eklemeye çalışıyorum youtubedan indirdiklerimi hata veriyor ipod için deiştiriyorum bu kezde sessiz oluyor ipodda problem nedir
  • bende free ipod converter var (google den aratıp buldum )

-direk youtube linkini giriyosun kendi indirip ipod için dönüştürüyo
    -iatediğin tür videoyu programa at çok hızlı bi şekilde çeviriyo..

gerisi itunesta video bölümüne sürükleyip senkronize etmek
  • Arkadaşlar, ben de yeni bir 3rd gen nano aldım fakat kılıf olayına anca el atabildim, nette biraz araştırma yaptım fakat bir kılıfa 50YTL verecek durumum yok, size sorum nanolarımızı çizilmelerden korumak için en ucuz yöntem nedir?
  • ben 5 ytlye bir kılıf buldum. ama nano icin ozel deil. ama idare ediyom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celikeins

ben 5 ytlye bir kılıf buldum. ama nano icin ozel deil. ama idare ediyom.

kardeş nereden satın aldın kılıfı link verebilirmisin

bir de resim koyarsan çok daha iyi olur
  • resim koyamam cunku fotograf cekcek bisey yok.internetten almadım ümraniyeden bir magazadan almıs. ama creativelerin siyah cantaları varya ona benziyo. ve ipide var boyuna asmak icin.
  • Arkadaşlar peki doğubanktan aldığımız nanonun versiyonunu 1.1'e yükselmek başımıza bir problem çıkarmaz değil mi?
  • bence bisey olmaz.
  • arladaslar ipod nano aldım 3.nesil 4gb. ilk şarj etme süresi kaç saat olmalı biri acil bakabilirse çok sevinirim... bide ipodların pc kapalıyken sarj olduklarını duydum ama bende olmuyo neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uğur7

arladaslar ipod nano aldım 3.nesil 4gb. ilk şarj etme süresi kaç saat olmalı biri acil bakabilirse çok sevinirim... bide ipodların pc kapalıyken sarj olduklarını duydum ama bende olmuyo neden?

bilgisayar kapalı olduğunda usb'ye elektrik gelmez ve normal olarak şarj etmez, ben ilk şarjı 4 saat olarak yapmıştım
  • peki sonradan bi problem yasadın mı pille ilgili?? tam kapasite çalışıyo mu??
  • hiçbir sorun yaşamadım, zaten nette de 4 saat tavsiye etmişler
  • peki size ortalama kac saat gidiyor tam şarj edilmiş hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikeins -- 3 Şubat 2008; 20:24:26 >
  • benim nano daha çok yeni, ne söylesem yanıltıcı olabilir
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.