Şimdi Ara

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
24.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi sorum olacak; ipod nano 3g var elimde.fakat ben su anda herzaman kullandigim pc mden uzaktayim yani normalde ipod a sarki buradan degil kendi pcmden aticam.ama su an bu farkli pc de ipod u deneyip sarki atmak istiyorum.ipod u ilk bagladgmzda seri numarasi falan soruyordu sanirim.ben simdi bu pc de girersem o seri numarayi.bi kac gun sonra kendi pc me taktigmda ipod u herhangi bi sorunla karsilasirmiyim acaba???
  • seri nosunu filan girmene gerek yok. itunesi indir yukle ve sarkılarını at.
  • arkadaşlar bende ipod nano aldım fakat kullanım kılavuzunda türkçe açıklaması yok açmaya çalıştım ama açamadım şarjı yok galba şarj etmeyede cesaret edemedim başlangıç için neler yapmam lazım söylermisiniz?kaç saat şarjda durmalı?
  • orta tusa bastın mı acılır. dil olarak turkceye secersin yanılmıyorsam ilk sarj 4 saat olmalı.
  • divx filmlere altyazı ekleyip ipod a transfer etmekte kullanacağım bir program tavsiye ederseniz çok makbule geçer
  • ben sothink ipod video converter kullanıyom. altyazının adıyla filmin adını aynı yapıp onları aynı klasore koyuyon. sonra cevirion.
  • herşey iyi güzel de
    o kadar para veriyosun kulaklıklar dandik basslardan istediğim verimi alamıyorum patlıyo çatlıyo ses!
    seenheiser cx300 mü ne varmış bunu alsam bassları ve tizleri çok daha iyi alırım dimi?
  • Siz iPod'unuzun ekranını nasıl temizliyorsunuz? Üstüne toz, saç falan düştüğünde? Ben elimle yapıyorum ama şu anda dizüstünün ekranı bu yüzden berbat halde, parmak izi dolu, silsem de düzelmiyor. iPod'un da böyle olmasını istemiyorum. Ama video falan izlerken de ekranda toz olması hiç hoş olmuyor, izlerken beni rahatsız ediyor. Siz napıyorsunuz?
  • gözlük bezi kullanıyorum ben
  • daha önce tam olarak sonuca bağlanmadı ama tekrar sormak isterim 3g ipod nano aldım ve versiyonu 1.0 küsür ve itunes 1.1 küsür e firmware update olduğunu söylüyo. ses limit olaylarından korktuğum için update yapmıyorum yapmalımıyım fikriniz bilginiz varmı?
  • update et kardeşim korkma hiçbişi olmuo.ses seviyesini etkilemio.nanonun içindeki bikaç hatayı düzeltio.bide videoların içine itunes store'dan kiralananlar die bi bolum açıo sadece okadar.düzelttiği hatalar arasında en belirgini tıklama sesini hoparlor kulaklık ve herikisi olarak seçebilioruz.bi onceki firmware'de sadece herikisi olarak seçebilioduk bunu duzeltmeleri çok iyi olmuş bide itunesdan eject dediğinde nanoda altta loading tarzı bi bar çıkıo nezaman çıkarıcağnı daha rahat anlayabilmen için.

uzun lafın kısası yeni firmware gayet guzel.ayrıca senin korktuğun olmuo merak etme ses seviyesini kesinlikle deiştirmio.yükleyebilirsin korkmana gerek yok.

selametle...
  • cevabına teşekkür ederim
    bu arada orjinal kulaklığı hakkaten çok dandikmiş alternatik kulaklık arayışındayım.
  • ewer beyler bana da kulaklık önerin yaa ama kulak içi deilde hani kulaın arkasına tutunan yuvar buyuk kulaklık istiorumm ne önerirsinizzz_-???
  • arkadaslar mutlaka orijinal ipod kulaklıgını degistirin zaten bir süre sonra bozulacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apply_Poison -- 1 Mart 2008; 22:07:50 >
  • hocam plastik kaplaması ve beyaz olması dışında milyoncudan alınmış kulaklıktan bi farkı yok.
    bu arada sothink ipod video converter tavsiye eden arkadaşa teşekkür etmek isterim çok kullanışlı ve sorunsuz bi program ben bunun psp versiyonunu baya aradım ve hala bulamadım. yannız tek sorun 21 gün sora program kullanım süresi bitçek register istiyo :(
  • arkadaşlar benim ipod bir ay önce serviste değiştirildi yenilendi 2g nano var bende ve ses sınırı yok ben de neden dış sesler artık pek duyulmuyor diyordum??? :)
  • http://teknolojioutlet.com/asp/show_stock.asp?product=PHI-SHE9500/00 philips sh9500 tıpa tip kulaklık (bu deyimi kim bulduysa helal: ) 36ytl ben bu kulaklığı tuttum gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokarca01 -- 11 Mart 2008; 16:42:49 >
  • arkadaşlar. istemeyerek olsada bende nano cu oldum. Birgün eve bir zarf geldi ve içinde bir çekilişten nano kazandığım yazıyordu :P neyse dün 8 gb nano geldi.
    Bir iki sorun olacak.

Mp3 ve videoları illa iTunes danmı açacağız. ?
    Bu cihazın versiyonuna nasıl bakarım ve yeni versiyon nasıl yüklerim ?
  • itunesi yukle sonra ipodu pc ye bagla. itunesda ipod gozukcek. ipodu sec ve ipodun versiyonu gosteren bi sayfa cıkcak. ordan manually ayarla de.boylece surukleyip bırakıcan sarkıları. bide check for update dersende ipodun surumunu gunceller.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.