Şimdi Ara

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
24.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: husnuweb

Duyduğum sorunları size soruyorum. :)
    Kulaklık giriş yerinde iyi oturmama gibi bir sorun var mı ?

Baska kulakliklarda sorun var mi bilmiyorum ama kendi kulakliginda sorun yok sadece biraz sert yani oturmasi icin biraz zorlaman gerekiyor.

O kadar kibar olmayin sert davranin biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimen

Arkadaşlar şarkı sözü gösterme özelligini nasıl kullanıcz ya?

iTunes da sarkiya sag tus tikla orda Lyrics sekmesi var oraya sozleri yazdiktan sonra OK de sonra iPod da sakiyi dinlerken bi kac kere orta tusa bas rating ve shuffle dan sonra sarki sozleri ekrana geliyor
  • Sennheiser CX300 kulaklık kullanıyorum. Kulaklığın yuvaya oturmama gibi bir sorunu yok. Standart zaten kulaklık girişi niye oturmasın...
  • @antidote01 ve @thesoulshaker yorumlarınız için teşekkürler yardımınız dokundu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimen

Arkadaşlar şarkı sözü gösterme özelligini nasıl kullanıcz ya?

nano 2gen. da sarkı calarken ortadaki tusa 2(yada 3) defa basınca sarkı sozleri ekrana geliyordu.bundada oyle olması lazım.tabiki itunes ta sarkının infosunda lyrics kısmına sozler copy-paste yapıldıgı zaman..
  • şarkı sözü hakkında yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim :)
  • arkadaşlar ipod nano 3.gen de

ayarlar/ana menü/ radyo diye bi seçenek var onun ne işe yaradığını bilen varmı ?
  • dün canım güzelim 3g ipod nano 8gb ı düşürdüm ve kasasında çizik var beni deli ediyor böyle şeylere cok sinir oluyorum kasasını değiştirme gibi bi imkan var mı bilen yardım etsin lütfen aciil :( bilkoma yollasam ne kdr fatura gelir tahminen bilen birinden acil yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

arkadaşlar ipod nano 3.gen de

ayarlar/ana menü/ radyo diye bi seçenek var onun ne işe yaradığını bilen varmı ?

iPod Radio Remote diye bi cihaz var dock girisine takiyorsun iPod un radyoya kavusuyor. Onu taktigin zaman aktive oluyor olmasi lazim. Amerika da 45 USD a satiliyor ama Turkiye fiyatini bilmiyorum.

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote01 -- 15 Ocak 2008; 3:33:57 >

• Arkadaşlar bende ipod nano 8gb var. Nike reklamında görmüştüm ipod+nike ayakkabı ne kadar koştuğunuz kaç adım vs... gibi bilgiler ipod'da gözüküyordu o ayakkabı Türkiye'de var mı ? Yada başka ayakkabıya bağlama şansımız var mı o düzeneği ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mrenace

dün canım güzelim 3g ipod nano 8gb ı düşürdüm ve kasasında çizik var beni deli ediyor böyle şeylere cok sinir oluyorum kasasını değiştirme gibi bi imkan var mı bilen yardım etsin lütfen aciil :( bilkoma yollasam ne kdr fatura gelir tahminen bilen birinden acil yardım

Dostum onun yerine git iPod nanoya uygun bir tane kılıf al kasasını göstermeyen cinsinden Hem diğer düşüşlerinde de kılıf iPodunuda korur ve bu kadar üzülmezsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitruviant -- 16 Ocak 2008; 0:22:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resrous

Arkadaşlar bende ipod nano 8gb var. Nike reklamında görmüştüm ipod+nike ayakkabı ne kadar koştuğunuz kaç adım vs... gibi bilgiler ipod'da gözüküyordu o ayakkabı Türkiye'de var mı ? Yada başka ayakkabıya bağlama şansımız var mı o düzeneği ?

"Nike + " dedikleri bir ayakkabı satın alıyorsun. Nike+ serisi ayakkabıların tabanlarında bulunan özel bir sensör boşluğana sahip. Sonra Kit'in sensörünü ayakkabıyı kullanmadan önce Nike+ ayakkabıya yerleştiriyorsun. Alıcısınıda iPodun arkasına yerleştiriyorsun. Kablosuz olarak sensör ve alıcı çalışıyor. Sana çeşitli kalori harcamanı kaç adım felan attığını iPod ekranında veya sesli olarak kulaklıktan veriyor.

Nike+ var mı yok mu Türkiye'de tam olarak bilmiyorum ama başka ayakkabıya bağlama şansımız yok. Çünkü sensör için özel bir boşluğa sahip ve muhtemelen bunun üstünü örten şey su geçirmezdir. Ayrıca Nike+iPod Sport Kit ve Nike+ ayakkabı aynı anda gelir Türkiye'ye. Yani Kiti alıyım bir ayakkabıya uydururuz gibi bir durum olmaz.

İlgili konuyla detaylı bilgi için:http://www.donanimhaber.com/Nike+iPod_kit_Nike_Apple/3951/haber.htm

• Biraz araştırdım ve başka ayakkabıya takmak için bir kit olduğunu buldum
    Link

Aslında bu aparatada gerek yok biz Türk usülü bağlarız ayakkabıya yada çoraba....
  • Merhaba arkadaşlar bugün 8GB Black Nano aldım , herşey yolunda hiçbir sorun yok ama sadece bir sorum olcak , Albüm Kapaklarının resim boyutlarının ne olması gerekiyor , CowerFlow özelliğinde resimler pek net olmuyor da en güzel görüntüyü hangi boyutlarda yakalayabilirim ... Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fisk

Merhaba arkadaşlar bugün 8GB Black Nano aldım , herşey yolunda hiçbir sorun yok ama sadece bir sorum olcak , Albüm Kapaklarının resim boyutlarının ne olması gerekiyor , CowerFlow özelliğinde resimler pek net olmuyor da en güzel görüntüyü hangi boyutlarda yakalayabilirim ... Şimdiden teşekkürler

Tam emin degilim ama 300x300 pixel de en iyi gozukuyo galiba
  • albümlere foto(cover)nasıl koyarız...i tunes den başka bi yöntem var mı?
  • Ben de bu hafta 8gb Ipod Nano 3G aldım. Yanında da Sennheiser CX300 kulaklık aldım. Çok memnunum. Ses kısıtlamasına rastlamadım hatta kendim sound limit koydum çünkü yoksa sağır olacam. Belki kulaklık yüzündendir. Videoları izlemek te çok hoş.
  • Arkadaşlar bende ipod nano 3g 4gb aldım.Acaba ipodumuzun amerika ya da avrupa versiyonu olduğunu nasıl anlarız?Yardımlarınız için teşekkürler
  • arkdaşlar 3-4 güne kadar seyahata çıkıcam yalnız seyahat şarj cihazı yok usbden şarj etmek zorundayım...itunes olmayan bir pc ye taksam şarj olurmu acaba?vede içindeki bilgilere bişey olurmu?
  • şarj olur bilgilerede birşey olmaz flash disk olarak görürsün sadece şarkı filan atammassın..

quote:

Orjinalden alıntı: altug92

arkdaşlar 3-4 güne kadar seyahata çıkıcam yalnız seyahat şarj cihazı yok usbden şarj etmek zorundayım...itunes olmayan bir pc ye taksam şarj olurmu acaba?vede içindeki bilgilere bişey olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.