Şimdi Ara

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
24.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk olarak nano yada classic divx göstermez filmin .mov veya desteklenen formatta olması gerekir --> detaylı bilgi için : apple.com.tr

ben gitti gidiyorda bi kablo buldum ama çalışırmı bilemiyorum bende touch var desteklerse almayı düşünüyorum
    BURADAN bakabilirsiniz touch'a uyar mı bilen var mı acaba?
  • o kablodan bende var.. nasıl mı? canon s80 fotoğraf makinemle birlikte geldi... makina ile çektiğim videoları tv den göstermeye yarıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: kurtsutu

ilk olarak nano yada classic divx göstermez filmin .mov veya desteklenen formatta olması gerekir --> detaylı bilgi için : apple.com.tr

ben gitti gidiyorda bi kablo buldum ama çalışırmı bilemiyorum bende touch var desteklerse almayı düşünüyorum
    BURADAN bakabilirsiniz touch'a uyar mı bilen var mı acaba?

• iPod’a ses sınırlaması

MP3 çalarların duyma problemi yaratabileceğini ortaya çıkaran bir araştırmanın ve ardından gelişen tartışmaların sonucunda, Apple, popüler iPod MP3 çaları için bir yazılım güncellemesi yayınladı. Yazılım güncellemesi, iPod’a maksimum sesi sınırlama özelliği katıyor. Apple’ın tartışmaların ardından gerçekleştirdiği bu ani hamlesi, ‘zekice’ bir hareket olarak yorumlanıyor.

MP3 çalarların işitme problemleriyle olan ilişkisi üzerine artan endişeler nedeniyle ABD tabanlı eğlence elektroniği devi Apple, popüler iPod müzik çaları için bir yazılım güncellemesi yayınladı. “iPod Software Update 1.1.1” isimli güncelleme, beşinci jenerasyon iPod’lar ve iPod Nano için geçerli bulunuyor. Yazılım güncellemesi, kullanıcılara maksimum sesi belirleme gibi bir özellik katıyor. Yeni özelliklerin arasında en önemlisi ise ses sınırının bir kod ile kilitlenebilmesi. Maksimum ses miktarının bir kod ile sınırlandırılması, özellikle çocuklarını aşırı derecede yüksek sese maruz bırakmak istemeyen ebeveynler için tasarlanmış. Apple’ın böyle bir güncelleme yayınlamasının arkasındaki bir diğer neden olarak ise Ocak ayında şirket aleyhinde açılmış bir dava gösteriliyor. Davanın nedeni, 104 ile 115 desibele kadar çıkabilen sen çıkışıyla iPod’un duyma problemlerine yol açabileceğinin savunulması. Bu yüzden, güncelleme, şirket aleyhinde gelecekte açılabilecek olası davaların önüne geçmesi bakımından ‘zekice bir hareket’ olarak yorumlanıyor. Bütün bu gelişmelerin ardından şirketin hisselerinin Nasdaq elektronik borsasında yaklaşık yüzde 1 oranında değer kaybettiği rapor ediliyor. Apple, yaptığı açıklamada, iPod kullanıcılarının yazılım güncellemesiniwww.apple.com/ipod/download adresinden ücretsiz bir şekilde indirebileceğini belirtiyor

(ALINTIDIR)

alırken eski versiyon yüklü olmasına dikkat yada yükleyebiliosan yükle neden diecen eski wersiyonlarda dB engelleme programı yok ses daha çok çıkıo yeni versiyonlu ipod'larda prog konuluor we ve bi sesten sonra dB programı çalışıo ve sesi kısıor haberin olsun. Yanlışım warsa gene düzeltin benim arkadaşın ipod yeni wersiyondu wersiyon düşürdük şimdi ses daha çok çıkıo

(BUDA Bi SİTEDEN ALINTI)

bu arkadasın söledigi gibi bişey mümkünmüdür acaba..( ?? ipod yeni wersiyondu wersiyon düşürdük şimdi ses daha çok çıkıo ??)
    lutfen herkes sebep gerekce gostererek yazsın kimsenin kişisel düşüncesi sorulmuyor kimsenin kişisel düşüncesinin doğruluguda kesin değil..kaynak gosterin gerekce gösterin..
    Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

o kablodan bende var.. nasıl mı? canon s80 fotoğraf makinemle birlikte geldi... makina ile çektiğim videoları tv den göstermeye yarıyor.

peki görüntü veya ses nasıl herhangi bir bozulma falan oluyor mu acaba?
  • arkadaslar bende de 3g 8gb nano var sesi eski mp3 calarımdan az geldi creative c100.desibel olarak arastırma yaptım creative 90 db nano 3g ise 86,5 db bu oranlar doğrumu ? nano ma versiyon güncelleyip desibeli artar mı ????
  • ipod nano mp3 çalar ile incase deri kılıf kullanıyorum tavsiye ederim çok kullanışlı
    ses seviyesi olarakda çok memnunum. boyutları ve kullanmıyla piyasadaki en iyi mp3 çalar diyebilirim nano için.

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.)
  • .

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19790620/tm.htm

yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar burda bana fikrini söyliyecek biri yok mu ????
  • offf yaaa 500ytl verdim 3g 8gb nano yaa ama eski mp3 çalarım olan creative c100 den az ses veriyor...birde video izledim yotubede 1g ve 3g ses karsılastırması yapıo 1g acık ara alıyor.arkadaslar bu ses olayını çözemezmiyiz arttıramazmıyız zaten salak salak eqo ayarı var ben konuşma eqosunda dinliorum...yardımm lütfennnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcgrady59

offf yaaa 500ytl verdim 3g 8gb nano yaa ama eski mp3 çalarım olan creative c100 den az ses veriyor...birde video izledim yotubede 1g ve 3g ses karsılastırması yapıo 1g acık ara alıyor.arkadaslar bu ses olayını çözemezmiyiz arttıramazmıyız zaten salak salak eqo ayarı var ben konuşma eqosunda dinliorum...yardımm lütfennnnnn

nası ya ben sesi kısıtlıyarak kullanıyorum nano 3gyi yüksek sese alışmamak için. yüksek sesten beklentin nedir kulaklarının çınlatıcak kadarmı olsun illaki.
  • Bende sesi kısıtlayarak kullanıyorum. Eğer kısıtlamazsam kulakiçi kulaklık kullanmama rağmen çevremdekiler dahi sesi duyabiliyorlar. Daha ne kadar yüksek olmasını bekliyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chillout

quote:

Orjinalden alıntı: mcgrady59

offf yaaa 500ytl verdim 3g 8gb nano yaa ama eski mp3 çalarım olan creative c100 den az ses veriyor...birde video izledim yotubede 1g ve 3g ses karsılastırması yapıo 1g acık ara alıyor.arkadaslar bu ses olayını çözemezmiyiz arttıramazmıyız zaten salak salak eqo ayarı var ben konuşma eqosunda dinliorum...yardımm lütfennnnnn

nası ya ben sesi kısıtlıyarak kullanıyorum nano 3gyi yüksek sese alışmamak için. yüksek sesten beklentin nedir kulaklarının çınlatıcak kadarmı olsun illaki.

dostum bilmiorum ben orginal nano kulaklık yerine eski kullandığım philips buyuk multibass kulaklıkları takıorum ses son seviyede fakat c100 den az ses veriyor versiyon attım biraz daha arttı sanki ama bilmiorum nanomu ve eski creative mi deniorum creative daha fazla ki nano nun eqo dan konuşmayı tercih ediorum..bişey daha sorucam eqo yu kendimiz ayarlayamazmıyız ? secenek çok rock pop klasik dans falan filan ama manuel olarak kendmiz bi ayar yapamıyormuyuz....arkadaslar bekliorum cvplarınızı saygılar.....

• creative e devam o zaman. ben büyük bose kulaklıklarla dinlemiştim nanoyu ve memnun kalmıştım.
    eq nunda benim bildiğim manuel ayarı yok
  • Herkese slemalar, hayırlı bayramlar

geçen hafta cuma günü ankamall dan ipod classic 80 gb almıştım, ancak 2 gün bile kullanamadan applee istanbul ile konuştum ve ipodu garantiye yollamaya karar verdim, çok acı bir durum, moralim bozuldu ..

sorun şu : ipodda herhangi bir şey dinlerken sesi minimuma kadar kıstığımda bile ses asla ve asla sıfır olmuyor bir türlü, yani sesi tamamen kapatmak mümkün değil, bu normal mdir diye sorduğumda ipod lara bakan apple daki telefondaki yetkili, bana üretim hatası olabileceğini, itunes da restore ettikten sonra da düzelmezse, ipod 80gb classic i gönderebileceğimi isöylediler ..

tabii söylemesi kolay, o kadar parayı verip, sonra 2 gün bile kullanmadan başına bunlar gelen kendiler değil ..

bence tamamen yenisi ile aldığım mağazadan anında değiştirmelilerdi ..
    yazıklar olsun ..

aman dikkat deyim, aldığınızda kontorl etmeden ödemeyi yapmayın sakın ..

• peki arkadaslar bu 3g nanolara yeni versiyon yukledikce ses değerlerinde artma veya azalma gibi seyler olur mu ? yoksa desibel oranları fabrikadan nasıl cıktıysa dewamlı olarak aynı mı kalır ? versiyonla desibeli artar mı ? ayın 26 sında yeni version cıkıcak...
  • arkadaşlar bir şey soracağım yardımlarınızı rica ediyorum .

iPod nano 3.gen aldım fakat kulaklık girişinden kulaklık çıkıyor içe dogru bombeli yapılmış bu cihazlar digerleri düzdü ondan rahat giriyordu bunda nasıl bir çözüm sunabilirsiniz bana ?
  • şunları sesini arttıramazmıyız yaaa desibeli çok düşük gopod olmuyor baska bişeyle amerikadaki ıpodların ses seviyesine getiremezmiyiz
  • sorular

1.radyo yokmu?yüklenirmi?
    2.şarkı sözü gösterme özelliği varmı?yüklenebilirmi?
    3.şarkıları illa tunestenmi atmak lazım?sürekle bırakla olmazmı?

teşkürler
  • cevaplar

1.Radyo yok ama ek olarak satılan aksesuarı var ipoda takılan onunla dinleyebilirsin...
    2.Şarkı sözü gösterme özelliği var...
    3.illa itunes'la atmak zorunda değilsin..bkzhttp://forum.donanimhaber.com/m_19679825/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 30 Aralık 2007; 18:08:45 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.