Şimdi Ara

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
0
Favori
24.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: husnuweb

Siyah renkli 4gblar gelecek mi bilgisi olan var mı ?

Siyah renk sadece 8 Gbda mevcut...4gblığın siyah rengi yok...
  • quote:

Siyah renkli 4gblar gelecek mi bilgisi olan var mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_18411918/tm.htm

burdada arkadaşlar türkiye dışında olduğunu falan söylemişler ama sanmıyorum başka renkler çıkacağını..
  • bende nano 3g 8gb siyah var.bi video eklediğimde video bilgisini tv shows olarak değiştiriyorum ancak ipodda o kısıma giremiyorum movies'e koyunca gayet güzel izleyebiliyorum ancak tv showsda hiçbir tepki yok. firmware yükledim olmadı format attım yine olmadı yanlış bişey mi yaptım ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 19 Ekim 2007; 0:37:38 >
  • Arkadaşlar bu aleti kapalıyken şarj için usb'den bağladığımda neden otomatik olarak açılıyor. Kapalı halde şarj olmuyor mu.
  • shady_tr sen buyuk bi şevkle butun ipodların sesi aynıdır diosun ama ben 1 senedir ipod nano 2. nesilin kısık sesiyle uğraşıorum.ipodhacks sitesine bakarsan 30 sayfalık bi ipod nano volume cap problem konusunu görürsün -ki ipodhacks forumunda 10 sayfayı geçen bir başka konu yoq düşün yani nekadar insan bu olaydan şikayetçi.bu olayın derinine inecek olursak:

ipod nano2nin rom'unda yüklü olan yazılımda ipodun hangi bölgeye ait olduğuna dair bir kodlama bulunuo.REGN_CODE olarak geçiyo bu kod ve 00_001kodu amerikanın kodu bu kodun haricindeki bütün kodlar volume cap olayına sahip.ve şuana kadar bu REGN_CODE'u deiştirmeyi bulabilen bi dahi çıkmadı.ben bunu yapsa yapsa yine biz yapaarız türk milleti olarak diye düşünüyorum ama hayırlısı...

şimdi biliorum sen yine bildiiğini okuyup benim bu yazdıklarımın hiçbirşey ifade etmediğini söyliceksin ama ben direk olarak sana karşı bi savunma veya açıklama olsun diye bunnarı yazmadım.belki nasıl volume cap olduğunu merak eden arkadaşlar vardır ve onlar bu yazdıklarımı görünce olayın iç yüzünü anlarlar.

volume cap berbat bişi azda olsa bu lanetten kurtulmanın tek yoluysa sennheiser cx300

hayırlı işler arkadaşlar...

• aynı fikirdeyiz yingyangtwinz 3g'dede aynı sorun var ama yinede güzel alet.

bu arada sennheiser cx300 i uygun fiyata ankarada nerde bulabilirim?
  • daha once ıkıncı nesıl nano kullandım...sesı gercekten azdı ıpoddan buyuzden sogudum..gecen bır arkadasa ipod vıdeo 30 gb gelmıs amerıkadan..bunların sesı cok az cıkıyo dıye konusmaya basladım...bı actım agzım acık kaldı..en az 2 katı ses var..bende ınanamadım..orjınal kulaklıkla boyle ses verıyosa cx300 le cosar alet..ustundekı kulaklık sesın yukseklıgıne dayanamayıp cızırtı yapıyordu..bır daha ıpod alırsam kesınlıkle amerıkdan alırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutay0

aynı fikirdeyiz yingyangtwinz 3g'dede aynı sorun var ama yinede güzel alet.

ses yüksekliği 2g ile aynı mı ?
  • quote:

www.sanalmarketim.com adresine bak arkadaşım. Mağazaları Ankara'da....
  • quote:

quote:

ses yüksekliği 2g ile aynı mı ?

2g kullanmadım hiç ama ilk sayfada ikinci videoda 2g ve ipod video incelenmiş baya düşük gibiydi.
  • iPod Nano 3G'sine kılıf bulabilen var mı? Çizilmesin diye şekilden şekile sokuyoruz aleti ki ona ragmen arkasinda cizikler olusmus.www.elmasepeti.com ve www.sanalmarketim.com'dan baktim çeşitli kılıflar(gear4) var ama sorun şu ki; stoklarinda baktigim kılıflar yok. Mail attim elmasepeti.com'a cevap olarak 1 hafta icinde gelirler dediler. Ne kadar dogrudur bilemiyorum.
  • ben ipod socks kullanıyorum çünkü silikon kılıf falan hiçbir yerde bulunmuyor daha... ama bunlar da bayaa ince , güzel yani tavsiye ederim

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.)
  • İpod Nano 3g almayı düşünüyorum.
    Ancak birkaç isteğim var.

1-Otobüsün sesini geçmek.
    2-Sesin kalitesinin iyi olması.
    3-Uzun batarya ömrü.
    4-Sağlamlık.
    5-Kullanım kolaylığı.

Sizce alet bu isteklerimi karşılar mı ?
  • 3G nanonun firmware ı update ettikten sonra sanırım ses biraz daha arttı.2G kadar düşük seviyeli bir ses yok ama 1G den de az sesi var.
  • quote:

ipod Nano 3g almayı düşünüyorum.

3-Uzun batarya ömrü.
    4-Sağlamlık.
    5-Kullanım kolaylığı.

En başta 3G'nin karizmatik bir alet olduğunu söylemek gerekir Minicik olması ve iPod'un ismi olması arkadaşlar arasında karizmanı yükseltir biraz dikkat çekersin Şimdi;
    1-Son sesine kadar açınca otobüsün sesini geçiyor (volume cap'inide son seviyesine alınca tabi) Ama yanındaki insanında seninle beraber aynı müziği dinlemesini sağlıyorsun kesinlikle özellikle benim gibiysen.
    2-Ses kalitesine gelince ben daha önce CREATIVE'in Zen V versiyonunu kullanmıştım, PHILIPS'in SA 3125 ve SAMSUNG'un YP-T9B deneme fırsatım oldu. Hepsi 2 gb'lık ve neredeyse aynı kulvarda olan cihazlar. En iyisi tabiki iPod. Ama aralarında anormal bir fark yok.
    3-Batarya ömrü 24 saat zaten ama sadece mp3 dinlemek için ve kullanımına göre değişir. Ama tahmin edebileceğin gibi video izlerken ve menuler arasında gezinirken biraz hızlı yiyor. İşte toplam bi film anca izlersin 2 saat felan. Sarj hızıda çok iyi. 3 saatte tam sarj 1.5 saattede hızlı sarj(%80).
    4-Çizilmezliği yok iyi çizilir yanına işte bi koruyucu aksesuar gerektiriyor. Yere düşmedi hiç ama düşürmemek en iyisi. Kulaklığı kullanımına göre bozulabilirde bozulmayabilirde. 2 yıldır aynı kullaklıkla başka bir çeşit iPod'unu dinleyen arkadaşım var.
    5-Kullanım kolaylığı çok iyi. Özellikle elin alışınca dahada iyi oluyor. On the go özelliğiyle kullanımı dahada arttırılmış listeni bir bilgisayara aktarmadan yaratabilirsin. Gayet rahat bir kullanım özelliği sunmuşlar. Ayrıca son güncellemesini yüklediğin taktirde türkçe menü yapabiliyorsun. iTunes kullanıyorum yükleme için. Ama flashbellek gibide sürükle bırak yapabiliyorsun.

Bu koşullara göre aklındaki soruları yanıtlıyorsa al derim ben sana

• quote:

İpod Nano 3g almayı düşünüyorum.

3-Uzun batarya ömrü.
    4-Sağlamlık.
    5-Kullanım kolaylığı.

Fazlasıyla karşılar.

-Sabahları okula giderken otobüste açıyorum. Otobüsün sesini duymuyorum...
    -Kendi kulaklığını hiç kullanmadım Sennheiser kulaklığım olduğu için ve bu kulaklığımla ses mükemmel...
    -Batarya sürekli müzik dinlediniğinde 24 saat gider diyor. Bu değer gerçekte yakalanır mı bilmiyorum ama en kötü ihtimalle 17-18 saat rahat gider gibi...
    -Kasa aliminyum. Daha ne olsun...
    -Kullanımı zaten kolay...

E daha ne olsun....

• Cevaplar için teşekkürler !
    Kısmetse alacağım bu aralar.
  • 3G almanı tavsiye ederim kesinlikle, 8gb siyah alırsan zaten yani iPod Video'da falan aklın kalmaz

www.sanalmarketim.com un şubesi ankarada selanik caddesinde var oraya gidip soramadım ama sitede güzel kılıflar vardı.
  • http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=6824

iki çeşit kılıf stoklara girmiş. Acaba nasıl birşey almaya değer mi?
  • ya peki amerikadan alınan 3g de ses kısıtlaması war mıdır yani 1g den kötü müdür
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.