Şimdi Ara

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
24.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanaltun

ya peki amerikadan alınan 3g de ses kısıtlaması war mıdır yani 1g den kötü müdür

Ipod Nano 3G'lerde ses kısıtlaması bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnuweb -- 5 Kasım 2007; 20:26:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: husnuweb

quote:

Orjinalden alıntı: furkanaltun

ya peki amerikadan alınan 3g de ses kısıtlaması war mıdır yani 1g den kötü müdür

Ipod Nano 3G'lerde ses kısıtlaması bulunmuyor.

Şakamı ağbi bu? 2sayfayı hiç okumadan gelip ne yazmış ya

• quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Artık Avrupa versiyonlarında ses kısıtlaması diye birşey yok...Dünya üzerindeki bütün iPodlar manuel ses sınırlamasına sahip...Ayarlara girip kendin ses sınırını belirleyip şifreleme yapabiliyorsun Bunun yanında bu kadar yüksek sesle dinleme aşkı nerden geliyor anlamıyorum biraz kulağınızı ve geleceğinizi düşünün...

Bunun yanında başlığı iPod Nano 3G diye değiştirirsen daha iyi olur...

2. mesaj.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yingyangtwinz

shady_tr sen buyuk bi şevkle butun ipodların sesi aynıdır diosun ama ben 1 senedir ipod nano 2. nesilin kısık sesiyle uğraşıorum.ipodhacks sitesine bakarsan 30 sayfalık bi ipod nano volume cap problem konusunu görürsün -ki ipodhacks forumunda 10 sayfayı geçen bir başka konu yoq düşün yani nekadar insan bu olaydan şikayetçi.bu olayın derinine inecek olursak:

ipod nano2nin rom'unda yüklü olan yazılımda ipodun hangi bölgeye ait olduğuna dair bir kodlama bulunuo.REGN_CODE olarak geçiyo bu kod ve 00_001kodu amerikanın kodu bu kodun haricindeki bütün kodlar volume cap olayına sahip.ve şuana kadar bu REGN_CODE'u deiştirmeyi bulabilen bi dahi çıkmadı.ben bunu yapsa yapsa yine biz yapaarız türk milleti olarak diye düşünüyorum ama hayırlısı...

şimdi biliorum sen yine bildiiğini okuyup benim bu yazdıklarımın hiçbirşey ifade etmediğini söyliceksin ama ben direk olarak sana karşı bi savunma veya açıklama olsun diye bunnarı yazmadım.belki nasıl volume cap olduğunu merak eden arkadaşlar vardır ve onlar bu yazdıklarımı görünce olayın iç yüzünü anlarlar.

volume cap berbat bişi azda olsa bu lanetten kurtulmanın tek yoluysa sennheiser cx300

hayırlı işler arkadaşlar...

2. sayfada alttan bilmem kaçıncı mesaj.

• Arkadaşım tartışma mı çıkarmak istiyorsun ?
    Söz konusu kişi Ipod Nano 2G'den bahsetmiş.
    Ayrıca bazı kişilerde ipod nano 3g'nin ses kısıtlamasından değil , ses düşüklüğünden şikayet etmiş.
    Lütfen okumadan dikkatsizce gereksiz mesajlar atmayalım.
  • 4 gb da da siyah renk mevcut değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attrib +h -- 4 Nisan 2008; 9:03:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: husnuweb

Arkadaşım tartışma mı çıkarmak istiyorsun ?
    Söz konusu kişi Ipod Nano 2G'den bahsetmiş.
    Ayrıca bazı kişilerde ipod nano 3g'nin ses kısıtlamasından değil , ses düşüklüğünden şikayet etmiş.
    Lütfen okumadan dikkatsizce gereksiz mesajlar atmayalım.

söz konusu kişi dediin benim.zaten kendimden alıntı yaptım.nano3'üde bizzat 1 hafta kullandım ama ses seviyesi nano2 avrupa versiyonuyla 1e1 aynı.rasgele mesaj yazmıorum yazdıım bütün mesajları bi mantığa dayandırıorum ve kendim denemediim hakkında bilgiye sahip olmadığım hiç bi konuya mesaj yazmıyorum.illaki inanmak istemiyosan mesaj sayım ve kayıt tarihime bakabilirsin.ama iş ipod nanoya gelince kusura bakma ama biraz bilgiye sahibim.ilk mesajımda bahsettiim ses kısıtlaması olayı aynı şekilde ipod nano 3 içinde var.regn_code olayını tekrar yapmışlar.eğer bu olmasaydı nano3ten bende satın almayı düşünüodum.tek çare amerikadan getirmek.çünkü ordan getirilen nanolarda ses kısıtlaması yoq ve ses %20-%30civarı daha fazla.
    ''ses kısıtlamasından deilde ses düşüklüğünden şikayet etmiş'' derken ne demek istediini inan bana anlayamıorum çünkü iki soylediinde aynı şey.
    apple 'bu aletin içine ses kısıtlaması koyduk' diye bi ibare yazıcak deil heralde cihazın üstüne.bunu kullanınca anlıyosun.

''Lütfen okumadan dikkatsizce gereksiz mesajlar atmayalım'' demişsin.açıkçası bu sözüne çok sevindim bazı şeylerin farkına varmışsın buda guzel bişi.umarım bu söylediklerini uygularsında hüsünüweb kardeş...

• quote:

Orjinalden alıntı: digimurattt

3G nanonun firmware ı update ettikten sonra sanırım ses biraz daha arttı.2G kadar düşük seviyeli bir ses yok ama 1G den de az sesi var.

Demek ki kişiden kişiye değişiyor ses yüksekliğini anlama farkı.
    Ses kısıtlaması Avrupa versiyonlarında olduğunu söylediğin ses azlığıydı.
    Ses düşüklüğü ise dünya üzerinde ki tüm ipodların genel ses azlığıydı.
    Umarım bu sefer anlatabilmişimdir.
  • Amerika ve avrupa nano 3gler arasında ses yönünden bir farklılık yok.... anlayın artık...

2 kıtanın malınıda denedim.. aynı...

nano3g nin sesi nano2g'den (amerika) kısıksa bişey diyemem.. alakalı konularda değil zaten.. biri 3g biri 2g..
  • arkadaşlar benim nano 3G bilgisayara bağladıktan sonra sanırım çıkarırken bi hata yaptım ve ekranda "bağlı, bağlantıyı kesip çıkarın" yazısı kaldı. şimdi hiçbirşey yapamıyorum dondu kaldı yani ne yapmam lazım pilinin bitmesini mi bekleyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: VaLiaNT35

arkadaşlar benim nano 3G bilgisayara bağladıktan sonra sanırım çıkarırken bi hata yaptım ve ekranda "bağlı, bağlantıyı kesip çıkarın" yazısı kaldı. şimdi hiçbirşey yapamıyorum dondu kaldı yani ne yapmam lazım pilinin bitmesini mi bekleyeyim

Bu işlem iPod'unu yeniden başlatmana yarıyacak;
    iPod'un Tuş kilidini kapatıp aç sonra da seç ve menü düğmelerine aynı anda, Apple logosunu görene kadar en az 6sn tut. Biraz Apple logosu durduktan sonra iPod kendi menüsüne geçicektir..
  • ben de ipod 2g nano 4gb aldım,
    ses düşük, nasıl artırabiliriz?
    artırılmıyorsa satıcam, hiç memnun değilim ses seviyesinden
  • iPod 3G 4Gb almayı düşünüyorum. Ses kaydı var mı?
  • bendede 3g 4gb var sesinden hiç memnun değilim
    grantiden bile cıkmasına rağzıyım bunu çözen bişey varsa

30 milyonluk mp3 çalarlardaki sesi almak istiyorum en azından
  • quote:

Orjinalden alıntı: okn17

bendede 3g 4gb var sesinden hiç memnun değilim
    grantiden bile cıkmasına rağzıyım bunu çözen bişey varsa

30 milyonluk mp3 çalarlardaki sesi almak istiyorum en azından

Nesinden memnun değilsin yükseklik mi ?
  • iPod nano için Griffin Reflect kılıfı. Fiyatı kargoyla beraber $52.www.griffintechnology.com 'dan aldım. 1 haftada elime geçti. Resimlerini aşağıda veriyorum.

iPod Nano 3G'liler Buraya! (Ses Kısıtlaması,Video&Müzik Ekleme vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitruviant -- 11 Aralık 2007; 19:03:22 >

• http://www.sanalmarketim.com/urun/9ed43305f0d842d73fdf5e40ac7999cc/?liste&ref=%2Csxmi%3A260&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=

Bende bundan sipariş ettim... Birkaç gün içinde elimde olur. Cihazın arka tarafı daha fazla çizilmeden stokta varken kaptım bir tane...
  • evet arkadaslar bende de 3g nano var. ses limiti nasıl kalkıyo bunun bilen varsa soylesin lutfen.. cok gıcık bişi yaa.. otobüste duyulmuyo bile sesi...

• Selam arkadaşlar...
    bir sorum olacak...
    evde jvc marka 5+1 ev sinema sistemim mevcut... divx seyretmem gerektiğinde laptomun ses çıkışı ev sinema sistemine , laptopun s-video out çıkışını ise tv ye bağlıyorum ve mükemmel şekilde filmi seyrediyorum...

ama artık bu laptop bağlama işinden kurtulmak istiyorum.

ipod nano 3g ya da ipod classic alsam ve divx filmelerini ipoda aktarsam....daha sonra bu ipodu ev sinema sistemi ve tv ye bağlayıp seyredebilir miyim?
    (laoptop gibi)
    saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.