cevaplar için teşekkürler.bu radyo aparatı nasıl oluyor apple kendisimi satıyor.radyolu kulaklık denilen muhabettenmi,kaba bişeymi,ben youtubeden bir ipod tanıtım filmi izlrken çocuk menülerde gezerken 'radyo' diye bir kısım vardı o neydi acaba?birde döcüman gösterme özelliği varmı text falan
text gösterme özelliği vardı diye hatırlıyorum ama yanlış bilgilendirmeyeyim ben touch kullanıyorum...
nie bu bölümde kimse yardımcı olmuyorrrr:S:S:S
3 g nano da tıpkı 1 g lerde olduğu gibi ses sınırını kaldırma imkanı olucak mı ??? 3g nanomda gopod işe yaramıyor. desibeli düşük bu nano 3 g lerin arttırmak gerekio USA daki nanoların desibeline cıkarmak gerek....konu hakkında bi bilgisi olan yok muuu yahhuuuuuu?????????
bu forumla ilgilenen kimse kalmamıs
ozaman bu topice UPP yapalım onemli bi konu ihmal etmemek lazım
ipod 3g ye atılan videolara altyazı da atılabiliyormu?? (gommeden bahsetmiyorum)
Herkese merhabalar , birkaç sorum olacak.
Haftaya , en geç çarşamba günü gibi , bir MP3 çalar alacağım , iki seçenek arasında kaldım. Kayseri'de yaşıyorum Bimeks'ten alıcam aleti.
Şimdi sorum şu , arada 100 ytl gibi bi fark var , fiyat farkında uçurum yok ancak ; bellek konusunda büyük bi uçurum var , sizce vereceğim 100 ytl lik farka İpod Classic 80 GB almama değer mi ? İpod Classic 80 GB'ın İpod Nano 8 GB'a göre (boyut ve görünüş dışında) ne gibi (+) ve (-) leri var? En kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler ...
@fisk,
Simdi burda onemli olan senin tercihlerin ve kullanim seklin kendim ustunden soyle anlatayim
Bende iPod Nano 3G 8GB var eylulun ortasinda almistim oldukca da memnunum. Benim icin onemli olan hafifligi ve boyutlari. Pantolonun cebinde anahtar cuzdan telefon falan derken baya bi sey tasiyorum bide ustune iPod geldimiydi butun cepler dolu dolasiyosun iste burda boyut deveye giriyo yani Classic modelini dusunemiyorum bile acayip bi dert olurdu benim icin. Ikincisi agirligi, cebine attigin zaman hakkaten hissetmiyosun aleti resmen varligini unutuyosun ki Classic boyut ve agirlik olarak iri ve agir.
Gelelim kapasiteye; benim muzik arsivim yaklasik 20 GB ama her sarkiya surekli ihtiyac duymuyorum o yuzden de 8 GB kapasite yeterli oluyor. Tek farki 80 GB olsa daha rahat olur butun arsivi tek seferde atarsin rahat edersin boyle oldumuydu arada bi "su sarkiyi dinlemiyorum bunu sileyim sunu ekliyim" diye guncellemen gerekiyo iPod daki sarkilari. Ama zaten hergun eve gelip pc basina oturdugunda duzenleme sansin var o yuzden cok da buyutulecek bi sorun degil kapasite.
Bazi arkadaslarim var 80 GB iPod u tasinabilir Harddisk gibi kullaniyolar, muzikten geri kalan yerde dosya falan atiyolar fazla kapasite o bakimdan ise yariyor.
Onun disinda zaten ozellikleri ayni ikisi de fotograf gosterip video oynatabiliyor vs vs
Dedigim gibi rahat olsun diyorsan Nano derim ya da butun arsivi yanimda tasiyayim sarki atmak vs falanla da ugrasamam diyosan Classic derim.
Karar senin.
Kolay gelsin.
@ antidote01
çok saol ya gerçekten uğraşıp üşenmeden yazmışın , sanırım İpod Nano 8GB alıcam.Arada 100 ytl fark oluyordu , 70 daha koyup Sennheiser cx500 alcam o farka da inş. Neyse tekrar teşekkür ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: fisk
@ antidote01
çok saol ya gerçekten uğraşıp üşenmeden yazmışın , sanırım İpod Nano 8GB alıcam.Arada 100 ytl fark oluyordu , 70 daha koyup Sennheiser cx500 alcam o farka da inş. Neyse tekrar teşekkür ediyorum
Ayipsin yardimci olabildiysek ne guzel
Bence de aradaki farka guzel bi kulaklik almak mantikli olur iPod un orjinal kulakliklarinin kalitesi malum.
Bende su siralar Creative EP-630 arayisina girdim ama beyazini bulamadim bi turlu hic olmadi siyah alacam bakalim.
Naviwhell'in kullanımı rahat mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: husnuweb
Naviwhell'in kullanımı rahat mı ?
Nano da ki ufak gibi de alisinca sorun olmuyo, bi sure sonra hizlica menulerde dolasabiliyosun rahat yani
arkadaşlar 2 güne kadar ipod 3.g 8gb alcam...aklıma bi soru takıldı..bu albüm kapak resimlerini itunes internet aracılığıyla fln otomatik olarakmı yüklüyo yoksa biz media playerda tek tek uraşarakmı seçiyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: altug92
arkadaşlar 2 güne kadar ipod 3.g 8gb alcam...aklıma bi soru takıldı..bu albüm kapak resimlerini itunes internet aracılığıyla fln otomatik olarakmı yüklüyo yoksa biz media playerda tek tek uraşarakmı seçiyoruz
Bildigim kadariyla iTunes dan indirirsen kapaklar da otomatik geliyo da onun disinda kendin koymak icin: iTunes da albumdeki butun sarkilari sec sag tus tikla Get Info de Artwork bolumune internetten vs den indirdigin resim dosyasini surukle birak ile at OK de
Kolay gelsin.
itunes un otomatik yuklemesi icin itunes account un olması gerekiyor.onu nasıl alabilecegin bu forumda var arastır.account aldıktan sonra eger SARKI İSİMLERİ ALBUM İSİMLERİ dogru yazıyorsa itunes artworkları kendi bulacaktır..
quote:
Orjinalden alıntı: altug92
yurtdışında 150 dolarlık alet türkiyede 300 dolar şaka gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: tsuthebasa
yurtdışında 150 dolarlık alet türkiyede 300 dolar şaka gibi...
cok haklısın valla tr den alınca insan kendini enayi gibi hissediyor.
Arkadaşlar şarkı sözü gösterme özelligini nasıl kullanıcz ya?
Duyduğum sorunları size soruyorum. :) Kulaklık giriş yerinde iyi oturmama gibi bir sorun var mı ?