Şimdi Ara

iPod Shuffle Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPod Shuffle almayı düşünüyorum, dışarıda ve sporda oldukça müzik dinleyen biriyim telefon gerçekten ağırlık oluyor, fazla ağır oluyo ve rahatsız ediyor. Mp3 player bakmaya başladım hem hafif/küçük hem de kaliteli olsun dedim ipod shuffle geldi aklıma araştırdım öyle pek uçuk kaçık fiyatlarda yok. Sizce almalı mıyım? Gerek görünüşü olsun gerek fiyatı olsun çok iyi geldi bana. İncelemeler de ki kulaklıklar kulak içi değildi o biraz sorun çıkarıcak ama olsun.

• Sandisk sansa clip zip'e bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirmik

Sandisk sansa clip zip'e bir bak derim.

Hemen hemen aynı fiyata geliyormuş ben ipod'u tercih ederim hem dış görüşünü hem de bilinirliği açısından.
  • güncel +++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

1 yıldır iPod shuffle kullanıyorum. Günde 3 saatten fazla dinliyorum. Haftada 1-2 kere şarj ediyorum, bangır bangır metal dinlememe rağmen. Ses çipi çok kaliteli aletin, öyle küçük göründüğüne bakma, piyasadaki mp3lerin %95inden daha iyi bir kalitesi var. Kulaklıklar klasikler earpodlar ve o da kalitesini kanıtlamış bir kulaklık zaten. Şuana kadar yaşadığım tek sıkıntı hafıza düşüklüğü ki avuçta kaybolan bir ürün için çok normal. iTunes kullanmasını biliyorsun müzik atmak çok zevkli hale gelecek.. Kesinlikle tavsiye ediyorum, gözün kapalı al. yok sansa clipmiş filan hikaye gerçekten.

İşte bunu duymak istiyordum . Nereden almamı önerirsiniz? GG ve Sahibindekilere güvenemiyorum hem güveniliri hem uygun olmalı. Earpodlar şu iPhone 5 dekiler mi? Ablama aldık daha yeni ve gerçekten mükemmel bir kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakingcat -- 5 Mart 2013; 22:07:35 >

• nedense bütün elektronik eşyalarımı aldıktan sonra pişmanlık olur ama ipod dan hiç pişman olmadım parasını fazlasıyla hak ediyor kalitesine'de diyecek yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onurr007

quote:

1 yıldır iPod shuffle kullanıyorum. Günde 3 saatten fazla dinliyorum. Haftada 1-2 kere şarj ediyorum, bangır bangır metal dinlememe rağmen. Ses çipi çok kaliteli aletin, öyle küçük göründüğüne bakma, piyasadaki mp3lerin %95inden daha iyi bir kalitesi var. Kulaklıklar klasikler earpodlar ve o da kalitesini kanıtlamış bir kulaklık zaten. Şuana kadar yaşadığım tek sıkıntı hafıza düşüklüğü ki avuçta kaybolan bir ürün için çok normal. iTunes kullanmasını biliyorsun müzik atmak çok zevkli hale gelecek.. Kesinlikle tavsiye ediyorum, gözün kapalı al. yok sansa clipmiş filan hikaye gerçekten.

İşte bunu duymak istiyordum . Nereden almamı önerirsiniz? GG ve Sahibindekilere güvenemiyorum hem güveniliri hem uygun olmalı. Earpodlar şu iPhone 5 dekiler mi? Ablama aldık daha yeni ve gerçekten mükemmel bir kulaklık.

sıfır alcaksanız normal bi mağazadan alın. Kulaklıklar bi önceki. earbudlar değil. Earbud 29dolar iphone 5teki kulaklığınız dediğiniz gibi.

Sıfır alıcam fakat bizim buralarda en yakın teknosa var ve teknosa diğerlerine göre biraz daha geçirdiği tüm herkesçe biliniyor. İnternetten almak istiyorum o yüzden hem tüm teknosalarda iphone 5 kulaklığı satılıyor mu falan o da bilinmez..
    quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

nedense bütün elektronik eşyalarımı aldıktan sonra pişmanlık olur ama ipod dan hiç pişman olmadım parasını fazlasıyla hak ediyor kalitesine'de diyecek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sıfır alcaksanız normal bi mağazadan alın. Kulaklıklar bi önceki. earbudlar değil. Earbud 29dolar iphone 5teki kulaklığınız dediğiniz gibi.

Sıfır alıcam fakat bizim buralarda en yakın teknosa var ve teknosa diğerlerine göre biraz daha geçirdiği tüm herkesçe biliniyor. İnternetten almak istiyorum o yüzden hem tüm teknosalarda iphone 5 kulaklığı satılıyor mu falan o da bilinmez..
    quote:

nedense bütün elektronik eşyalarımı aldıktan sonra pişmanlık olur ama ipod dan hiç pişman olmadım parasını fazlasıyla hak ediyor kalitesine'de diyecek yok.

Yurtdışından direk appleın storeundan sipariş edin o zaman. sadece kargo ücreti ödersiniz. 49 dolara shuffleı + 29 dolar da earpod alırsınız. 100 doları da geçmiyor, gift yaptırırsınız satın alma seçeneğinde 15 dolardan az tutar kargo ücreti de..

Garanti sorunu falan olur mu? Olmazsa gayet iyi bir fikir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yurtdışından direk appleın storeundan sipariş edin o zaman. sadece kargo ücreti ödersiniz. 49 dolara shuffleı + 29 dolar da earpod alırsınız. 100 doları da geçmiyor, gift yaptırırsınız satın alma seçeneğinde 15 dolardan az tutar kargo ücreti de..

Garanti sorunu falan olur mu? Olmazsa gayet iyi bir fikir.

uluslararası 1 yıl garantisi var ama apple kendi adıyla türkiyeye bir yıl içinde gelecek ve direk onunla muhattap olacağız, ipod shuffle çok sağlamdır, ilk elinize alınca çok hassas gelecek ama taş gibidir.. hele o klasik kulaklık neler neler atlattı..

Hocam size bi öm atabilsem ne güzel olcak bir bilseniz. Apple.com TR ürün yollamıyormuş -haklı olarak- bu tür konularda bilgim yok vs vs... Apple store açılsada şu İstanbul'a bir gitsek.

• quote:

Hocam size bi öm atabilsem ne güzel olcak bir bilseniz. Apple.com TR ürün yollamıyormuş -haklı olarak- bu tür konularda bilgim yok vs vs... Apple store açılsada şu İstanbul'a bir gitsek.

Shuffle yerine bir önceki nesil ipod nano da düşünebilirsiniz. 7. nesil çıktığı için fiyatı düşmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

quote:

Shuffle yerine bir önceki nesil ipod nano da düşünebilirsiniz. 7. nesil çıktığı için fiyatı düşmüştür.

Oldukça minik ve hafif olması lazım benim için sporda telefonu kullanamıyorum cebimde çok ağırlık yapıyor veya herhangi bir yerde. İpod shuffle hem minik, hem hafif hemde görünüşü süper. Bu arada bu yurtdışında ki applelardan getirme muhabbeti olmayacaksa apple gelene kadar beklemeyi düşünüyorum.

• Ben 2. nesil ipod nano yada 2.nesil shuffle düşünüyorum. Ses sınırlaması var diyorlar. sesi düşük diyorlar. ben ise yüksek ve dolgun ses için alıyorum başka hiç bir özellik beni ilgilendirmiyor ne ekran ne batarya yada şarj farketmez benim için. en önemlisi sesi çok yüksek olsun ve kaliteli olsun bass lar ve tizler normal olsun. birini kısıp diğerini arttırmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.