Bugün iPod Shuffle 1 GB Aldım.30 Dk Önce Taktım iTunes'imi Yükledim Şarjını Doldurdum ve 2-3 Şarkı Attım.iTunes Ağır Çalıştığı İçin Kapadım ve Müziği iPod'a Atmışmı Diyerekten Çıkardım ve 3-4 DK Parçayı Dinledikten Sonra Tekrar Takmak İstedim ve Takmak İstediğimde Karşıma 'USB Aygıtı Tanınmadı Hatası' Çıktı.5-10 Kez Denedim ve Aynı Sorun Devam Etti.Laptop'uma Taktığımda Sürücü Olarak Göründü iTunes Yüklü Değildi.Masaüstüm'de Sürücü Olarakta Gözükmemeye Başladı..
Bunun Sebebi Nedir? Nasıl Düzeltte Bilirim?
Şimdiden Teşekkürler..!
Hocam sanırım benzer sorun bende de mevcut:) öncelikle olayı anlatmak istiyorum ipod nano 8gb kullanıyorum içine şarkı koydum 1 ay dinledim felan sonra bir arkadaşta dosya aktarmak ve evde de müzik yüklemek için ipod u bilgisayara taktıysamda nafile hiç bir şekilde bilgisayar cihazı görmedi yani çıkarılabilir disk olarak görürdu bir zamanlar :( bu sorunu nasıl düzeltebiliriz? Sadece bilgisayara taktığımda ipod nano 8gb şarj oluyor o kadar... Bir çözüm yolu bilen vardır umarım kolay gelsin herkese
Hocam cihazın orta düğmesine 8 saniye basılı tut sonra tepedeki menu tusuna bas birkaç saniye ondan sonra sağ tuşa bas cihaza reset atıyor o zaman düzeldi benimkisi.
PC'yi 30 DK Kapadım Tekrar Açıp Denediğimde Problem Ortadan Kalktı.Herhangi Bi Sorun Olmadan Müzik Attım.Şuanda Atabiliyorum :) Boza Boza Öğreneceğiz :)