Şimdi Ara

iPod Shuffle [USB Aygıtı Tanınmadı Hatası]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün iPod Shuffle 1 GB Aldım.30 Dk Önce Taktım iTunes'imi Yükledim Şarjını Doldurdum ve 2-3 Şarkı Attım.iTunes Ağır Çalıştığı İçin Kapadım ve Müziği iPod'a Atmışmı Diyerekten Çıkardım ve 3-4 DK Parçayı Dinledikten Sonra Tekrar Takmak İstedim ve Takmak İstediğimde Karşıma 'USB Aygıtı Tanınmadı Hatası' Çıktı.5-10 Kez Denedim ve Aynı Sorun Devam Etti.Laptop'uma Taktığımda Sürücü Olarak Göründü iTunes Yüklü Değildi.Masaüstüm'de Sürücü Olarakta Gözükmemeye Başladı..

Bunun Sebebi Nedir?
    Nasıl Düzeltte Bilirim?

Şimdiden Teşekkürler..!

• Hocam sanırım benzer sorun bende de mevcut:) öncelikle olayı anlatmak istiyorum ipod nano 8gb kullanıyorum içine şarkı koydum 1 ay dinledim felan sonra bir arkadaşta dosya aktarmak ve evde de müzik yüklemek için ipod u bilgisayara taktıysamda nafile hiç bir şekilde bilgisayar cihazı görmedi yani çıkarılabilir disk olarak görürdu bir zamanlar :( bu sorunu nasıl düzeltebiliriz? Sadece bilgisayara taktığımda ipod nano 8gb şarj oluyor o kadar...
    Bir çözüm yolu bilen vardır umarım kolay gelsin herkese
  • Hocam cihazın orta düğmesine 8 saniye basılı tut sonra tepedeki menu tusuna bas birkaç saniye
    ondan sonra sağ tuşa bas cihaza reset atıyor o zaman düzeldi benimkisi.
  • PC'yi 30 DK Kapadım Tekrar Açıp Denediğimde Problem Ortadan Kalktı.Herhangi Bi Sorun Olmadan Müzik Attım.Şuanda Atabiliyorum :)
    Boza Boza Öğreneceğiz :)
  • şuan düzelttin değil mi yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.