Şimdi Ara

iPod sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPod bilgisayarıma bağlıydı ben oyun oynuyodum sonra dondu Ne yapsam işlemedi ben de kenara bıraktım sonra birden ışıklar yanıp sönmeye falan başladı en son beyaz ekran kaldı. Ben de şarjının bitmesini bekledim şimdi tekrar şarjda ve açıldı şimdilik sorun yok gibi. Yaşanan arızanın nedeni ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BLackEagLe-1903

iPod bilgisayarıma bağlıydı ben oyun oynuyodum sonra dondu Ne yapsam işlemedi ben de kenara bıraktım sonra birden ışıklar yanıp sönmeye falan başladı en son beyaz ekran kaldı. Ben de şarjının bitmesini bekledim şimdi tekrar şarjda ve açıldı şimdilik sorun yok gibi. Yaşanan arızanın nedeni ne olabilir ?

Ram yetmemiş olabilir.Eğer buna benzer bişi olunca aklında bulunsun kapatma ve home tuşuna bi süre basılı tut sonra bırak kendine reset atıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

Orijinalden alıntı: BLackEagLe-1903

iPod bilgisayarıma bağlıydı ben oyun oynuyodum sonra dondu Ne yapsam işlemedi ben de kenara bıraktım sonra birden ışıklar yanıp sönmeye falan başladı en son beyaz ekran kaldı. Ben de şarjının bitmesini bekledim şimdi tekrar şarjda ve açıldı şimdilik sorun yok gibi. Yaşanan arızanın nedeni ne olabilir ?

Ram yetmemiş olabilir.Eğer buna benzer bişi olunca aklında bulunsun kapatma ve home tuşuna bi süre basılı tut sonra bırak kendine reset atıyor ..

teşekkürler sorun tekrarlanmadı ama nolur nolmaz aklımda bulunsun :)
  • Isınmadan kaynaklanmışta olabilir uzun süre oynadın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Apple macbook sıfırlama sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.