Şimdi Ara

Ipod Touch 1.1.3 Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pazartesi gunu Ipod touch satın aldım ve itunes ile baslattıgımda benden yenı versıyonu yuklememi istedi tamam dedim. su anda 1.1.3 versiyonunu kullanıyorum ama gelin görünki Apple yeni versiyonu 20$ lık bir fark ile yenı yazılımlı paketi cıkarttı, satın almak ıstedıgım halde itunes Turkıyede olmadıgından dolayı birsey yapamıyorum.

Internette arastırdıgımda neredeyse tum bılgıler daha once jailbreak veya yapılmıs baska bır kırılma ıslemı ıle nasıl 1.1.3 yenı versıyona sahıp olunacagı hakkında. Bana 1.1.3 den nasıl downgrade yapabılırım. Su ınstaller programını nasıl 1.1.3 e yukleyebılırım veya yapabılecegım baska neler var bırısı kaynak gosterebılırse cok sevınırım.

Saygılar
    Aleks

• 20$' lık pakedi Türkiye' den satın almak isteyenler için resimli bir "how to" hazırladım. Bir pdf dosyasıdır. 426 KB.

İsteyen arkadaşlarhttp://rapid share.com/files/85088515/ipod_touch.rar adresinden indirebilir.
  • sezgin arkadasım hızlı cevabın ıcın tesekur ederım bahsettıgın sitedeki tum stoklar bıttıgınden dolayı su anda kupon gonderemıyorlarmıs bende sımdı ebayden buldum satın alıyorum yarına heralde yapacagım ıslemlerı tesekur ederım tekrar ılgıne ve hazırlamıs oldugun dosyaya.
  • ben teşekkür ederim arkadaşım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafco -- 6 Şubat 2008; 18:20:42 >
  • evt verdiğin fikiri kullanarak bugun update yapacagım sımdı ebay den itunes kredısı satın aldım emaıl olarak sıfreyı atacaklar ardından pdate yapacagım.

Sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.