Şimdi Ara

ipod touch 3g bluetooth kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık kablolu kulaklık istemiyorum kabloları cebimde bükülüyor 1 aya kalmadan bozuluyor kulaklık.Şöyle ipod touch la çalışıcan güzel bir bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?Çok pahalı olmasın.Teşekkürler şimdiden

• Ben de almayı düşünüyordum..Tavsiyeleri merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 22 Şubat 2010; 23:15:45 >
  • Sennheiser MX-50 (model numarasini yanlis yazmis olabilirim tam emin degilim suan ) kullaniyorum, cok memnunum. Pahali bir kulaklik ama piyasadakilerin en basarilisi... arastirinca goreceksiniz... 270 tl civariydi ben taksitle 300 e aldim, ayda 25 tl oduyorum. Butceniz varsa tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Sennheiser MX-50 (model numarasini yanlis yazmis olabilirim tam emin degilim suan ) kullaniyorum, cok memnunum. Pahali bir kulaklik ama piyasadakilerin en basarilisi... arastirinca goreceksiniz... 270 tl civariydi ben taksitle 300 e aldim, ayda 25 tl oduyorum. Butceniz varsa tavsiye ederim...

o da çok pahalıymış 270 lira bi kulaklığa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Sennheiser MX-50 (model numarasini yanlis yazmis olabilirim tam emin degilim suan ) kullaniyorum, cok memnunum. Pahali bir kulaklik ama piyasadakilerin en basarilisi... arastirinca goreceksiniz... 270 tl civariydi ben taksitle 300 e aldim, ayda 25 tl oduyorum. Butceniz varsa tavsiye ederim...

o da çok pahalıymış 270 lira bi kulaklığa..

Gerçekten pahalı... 100 tl daha verip touch'ın kendisini almıştım.. Daha ekonomik çözümleri olan var mı acaba?
  • up
  • yurt disindan falan da onerebilirsiniz ama kulaklik buyuk olmasin su kucuklerden olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bluetooth kulaklığın en olmazsa olmaz özellikleri nelerdir? Alırken nesine bakmak gerekir?
  • streo bluetooth kulaklıklar gerçekten pahalıdır ucuz olanlarıda pek bi işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

streo bluetooth kulaklıklar gerçekten pahalıdır ucuz olanlarıda pek bi işe yaramaz

nasıl yani işe yaramaz?
  • iyi ses almazsınız ucuz olanlarından demek istiyorum
  • Evet southwing var bende 75' almıştım ses kalitesi iyi değil, cep telefonunu bağlıyınca da aynı sesi veriyor ipod'ta da aynı sesi veriyor. O yüzden aynı paraya bir ep630 alınırsa çok daha kaliteli bir ses alınmış olur. Ayrıca iyi bir kulaklık alırsan bükülüp bozulmaz hemen. 6 aydır kullanıyorum sürekli cepte duruyor bişey olmadı.
  • hmm anladım teşekkürler yardımınız için, kabloluya devam o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.