Şimdi Ara

İpod Touch 4 & Galaxy S Wifi 5.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum forumda birçok konu mevcut bu şekilde ama benimki biraz değişik.. Ben şu anda İphone 3 GS kullanıyorum..Galaxy S wifi alsam ipod touch u arattırırmı.. İphone Kullandığım için touch almak pek mantıklı gelmiyo ama galaxy memnun edermi beni uygulama ses kalitesi açısından.Şimdiden Teşekkürler

• Arkadasımda galaxy s wifi var temple run filan hiç oynanmıo ve touch ile wifi nin ekranı arasında daglar kadar farklar var wifi kötü bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfr53

Biliyorum forumda birçok konu mevcut bu şekilde ama benimki biraz değişik.. Ben şu anda İphone 3 GS kullanıyorum..Galaxy S wifi alsam ipod touch u arattırırmı.. İphone Kullandığım için touch almak pek mantıklı gelmiyo ama galaxy memnun edermi beni uygulama ses kalitesi açısından.Şimdiden Teşekkürler

Galaxy'nin tek avantajı android, senin icin ne kadar faydası olacagını gözden geçirmen gerek?
    Ama gel gelelim iPod ile Galaxy'nin dokunmatik ve ekran kalitesinde dağlar kadar fark var. iPhone kullanıyor olsan bile galaxy almamanı kesinlikle tavsiye ederim, iTouch iyidir.
  • İPOD CANDIR henuz almamıs olsamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTouch61

Arkadasımda galaxy s wifi var temple run filan hiç oynanmıo ve touch ile wifi nin ekranı arasında daglar kadar farklar var wifi kötü bence

temple run galaxy s wifiye hiç mi yüklenmiyor yoksa yükleniyor ama ipod daki tadı mı vermiyor.
  • forumda birisi değil birkaç kişi samsunglara ses kalitesi açısından kaliteli değil diyolardı bu sadece benim duyduğum araştır bence forum içinde illa ki birisi değinmiştir bu konuya.
  • benim için ses kalitesi bi nebze daha önemli..geceleri film felan izlerim müzik dnlerim..fakat touch iyi ses vermezse filmin ne tadı kalırki..ama şöyle bişeyde var wifi nin ekranı kalitesizse ondada bi anlamı kalmaz film izlemenin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    iPhone X 2 Android
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calaquessir

forumda birisi değil birkaç kişi samsunglara ses kalitesi açısından kaliteli değil diyolardı bu sadece benim duyduğum araştır bence forum içinde illa ki birisi değinmiştir bu konuya.

Hocam yorum sayınızı da artırmak için tüm konulara yazıyosunuz takip ediyorum bi kaç zamandır. Bence gerek yok böyle hareketlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfr53

benim için ses kalitesi bi nebze daha önemli..geceleri film felan izlerim müzik dnlerim..fakat touch iyi ses vermezse filmin ne tadı kalırki..ama şöyle bişeyde var wifi nin ekranı kalitesizse ondada bi anlamı kalmaz film izlemenin..

Ben ipod touchumdan film ve dizi izliyorum bazen yolculuklarda. ses konusunda samsungdan iyidir onu söyleyebilirim. Ekran çözünürlüğü de iyi nispeten. Galaxy wifiye bulaşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsurgun

İPOD CANDIR henuz almamıs olsamda

Ipod bi çok kişinin ilk hevesidir, kullandıkça bağlanırsınız. Ama cihazdan istedikleriniz arttıkça da ipod kullandığınız için kendinize gülersiniz. Ben halen bağlılık evresindeyim ve isteklerimin artmasından korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm_emreakyil

quote:

forumda birisi değil birkaç kişi samsunglara ses kalitesi açısından kaliteli değil diyolardı bu sadece benim duyduğum araştır bence forum içinde illa ki birisi değinmiştir bu konuya.

Hocam yorum sayınızı da artırmak için tüm konulara yazıyosunuz takip ediyorum bi kaç zamandır. Bence gerek yok böyle hareketlere

Yorum sayısı artınca bi kazancım mı oluyor ki? Sadece Apple medya ürünleri üzerine yorum yaptım bugün. Zaten aktivasyonu yaptım sms ile.
    Sözlük alışkanlığı var sadece, yeni hesap almam gerekti 35 bin küsürlü sıradayım. O bitince giderim zaten sıkıntı yapmanıza gerek yok.

• cihazları karşılaştırırken çeşitli unsurlara bakmak gerekiyor örneğin 1.Ekran kalitesi(dokunmatik hassasiyeti çözünürlük(dpi) ) 2. Ses kalitesi 3 malzeme kalitesi(kasa yapısı) 4 kullanıcı arayüzü..
    Ben ses olarak incelemeyi tercih ederim bence Samsung ses kalitesi bir adım öndedir. Çünkü içindeki ses yazılımları ve geliştirebilirliği daha iyidir.. Ve berrak bir ses veriyor fakat ipod touch daha çok oyun makinesi gibi duruyor basit analog bir ses ortaya koyuyor ve arka taraftaki metal hemen çiziliyor ve insanlı soğutuyor cihazdan ayrıca hafıza konusunda samsung daha Özgür geliyor.. Bana isteğin zaman hafızayı değiştir... Yanlış anlamayın marka fanboyluğu yapmıyorum ama bu tip cihazların apple tekelinde olmasını istemiyorum... Saygılar..
  • quote:

quote:

quote:

Yorum sayısı artınca bi kazancım mı oluyor ki? Sadece Apple medya ürünleri üzerine yorum yaptım bugün. Zaten aktivasyonu yaptım sms ile.
    Sözlük alışkanlığı var sadece, yeni hesap almam gerekti 35 bin küsürlü sıradayım. O bitince giderim zaten sıkıntı yapmanıza gerek yok.

Ya yorum sayısı artınca değişen bir şey olmaz ki sana böyle diyen kişi de 3 mesaj üst üste yazmış hepsini birinde toplamak yerine gerek yok böyle hadiselere şimdi bana da yorum kasıyosun diyecektir ama

Bu arada kesinlikle iPod al android hiçbir zaman tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 30 Nisan 2012; 22:27:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

quote:

quote:

Ya yorum sayısı artınca değişen bir şey olmaz ki sana böyle diyen kişi de 3 mesaj üst üste yazmış hepsini birinde toplamak yerine gerek yok böyle hadiselere şimdi bana da yorum kasıyosun diyecektir ama

Bu arada kesinlikle iPod al android hiçbir zaman tavsiye etmem.

Haklısın abicim adam durduk yere yorum polisi gibi takip etmiş beni. Can sıkıntısı insana her türlü lüzumsuzluğu yaptırtıyor ya senide başka konuda yakalayıp söyler yorum kasıyosun diye.

• sevgili Forumdaşlarım böyle bir Kritik konuda tartışmak yerine insanları bilgilendirmek daha iyi değilmidir..? Konu gerçekten önemli! Birbirine rakip aynı kulvardaki 2 cihaz.. Bu cihazları inceleyen ve bilen dostlarımız varsa yardımcı olurlarsa seviniriz...
  • iPod touchi tavsiye ederim galaxy wifi kullanan bir tanıdığım icinde uygulama yüklü degilsen bile stabil çalışmadığını söylüyordu bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.