Bildirim
İpod Touch 4 Video Atamıyorum ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Videonun formatı ve piksel sayısı uyumlu olmalı
•H.264 video up to 720p, 30 frames per second, Main Profile level 3.1 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats
•MPEG-4 video up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats
•Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format
Bazı programlar sayesinde farklı formatları da cihaza atabilirsiniz -
H.264 video up to 720p, 30 frames per second, Main Profile level 3.1 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats
şunu deniyorum bakalım şuanda -
Yok ya atmıyor.
İpod da Müzik ve Video ları elle ayarla seçeneği seçili sürükleyip bırakıyorum çevirilmiş videoyu fakat hiç birşey yapmıyor -
Buzz player
avplayer gibi programlar var denedinizmi -
quote:
Orijinalden alıntı: sultanomar
Buzz player
avplayer gibi programlar var denedinizmi
denemedim Avplayer la video izlemek için yine itunes tan video atmam gerekmiyor mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: BorgaXxX
quote:
Buzz player
denemedim Avplayer la video izlemek için yine itunes tan video atmam gerekmiyor mu ?
itunes ilede atabilirsin ama avplayer yüklersen ifunbox isimli program ilede video atabilirsin -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BorgaXxX
quote:
Buzz player
denemedim Avplayer la video izlemek için yine itunes tan video atmam gerekmiyor mu ?
itunes ilede atabilirsin ama avplayer yüklersen ifunbox isimli program ilede video atabilirsin
işte itunes la atamıyorum . Uyarı veriyor hep -
işte bende diyorumki avplayer yüklersen IFUNBOX programı ilede video atabilirsin -
i-FunBox programına linkten ulaşabilirsiniz
http://www.i-funbox.com/ -
quote:
Orijinalden alıntı: MustangGT39
i-FunBox programına linkten ulaşabilirsiniz
http://www.i-funbox.com/
indirdim fakat nasıl atıcağımı bulamadım . -
Eğer cihaza kendi desteklediği videoları atacaksanız, iTunes kullanmak yeterli
Zaten iTunes ile atılmıyorsa, cihaz o videoyu okuyamıyor demektir
Harici programlar kullanırsanız, bunlar cihaz içerisinde kendi klasörlerini oluştururlar ve orada bulunan videoları oynatırlar, bu sefer de video, programın oynatabileceği kriterlerde olmalıdır -
quote:
Orijinalden alıntı: MustangGT39
Eğer cihaza kendi desteklediği videoları atacaksanız, iTunes kullanmak yeterli
Zaten iTunes ile atılmıyorsa, cihaz o videoyu okuyamıyor demektir
Harici programlar kullanırsanız, bunlar cihaz içerisinde kendi klasörlerini oluştururlar ve orada bulunan videoları oynatırlar, bu sefer de video, programın oynatabileceği kriterlerde olmalıdır
Kendi desteklediği videoları oynatmak istiyorum . İtunes kullanarak 2 gb müzik attım gayet sorunsuz . 4.3.2 JB li sürüm kullanıyorum . Ama videoları ne şekilde çevirirsem çevireyim atmıyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorgaXxX -- 6 Kasım 2011; 12:16:52 >
-
Demek ki uymayan birşey var, piksel sayısına ve video uzantısına dikkat edin
Zaten .flv okumuyor ki cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 6 Kasım 2011; 12:19:43 > -
Flv atmıyorum zaten normlade mp4 uzantılı içinde aynısını söylediğinde birdaha bu uyarıyı gösterme dediğim için flv ile almak zorunda kaldım ekran alıntısını . -
arkadaşlar bende total video converter ile ipod a uyumlu mpeg 4 e çevirip atmayı deniyorum,itunesda filmler kısmına sürüklüyorum ipod bu video yu oynatamıyor vs tarzında bi şey çıkıyor,yardımcı olur musunuz lütfen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örümcek İnsan -- 12 Kasım 2011; 12:37:20 > -
şu i-funbox ın nasıl kullanılacağını biri yazsa lütfen deliricem birazdan -
quote:
Orijinalden alıntı: Drunkestien
arkadaşlar bende total video converter ile ipod a uyumlu mpeg 4 e çevirip atmayı deniyorum,itunesda filmler kısmına sürüklüyorum ipod bu video yu oynatamıyor vs tarzında bi şey çıkıyor,yardımcı olur musunuz lütfen?
Bende aynı sorunla karşıkarşıyayım hala . İfunbox la ipod a bişey atınca itunes sorun çıkarabiliyormuş ipodu bağlayınca o yüzden ifunbox la uğraşmadım ben -
Arkadaşlar bendede ipod touch 4 var.Any video converter,mozilla firefox convert helper ve çeşitli programlar deneyerek videoyu .mp4 formatına çevirdim.Fakat videoyu sürükleyip bırakınca da dosya ekle seçeneğinden yapınca da hiçbir değişiklik olmuyor.Fotoğraf ekleme kısmından videoları da dahil et'e basıp göndermeye çalışınca dahttp://s7.postimage.org/84ja0e3mz/Ekran_Al_nt_s.png şeklinde bir hata veriyor.Amcamın bilgisayarında (macbook air) deneyince gayet normal oldu.Yardımcı olursanız sevinirim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- jbl kulaklık bataryası
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- ipod touch 8. nesil
- airpods güncelleme
- airpods nasıl sıfırlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X