Şimdi Ara

Ipod Touch 4G Alıyorum (Son Karar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde konu açmıştım fakat adam akıllı cevap alamadığım için tekrar alıyorum 450 Tl ye 0 4g buldum hemen şimdi gidip alacağım 15 dakika içinde.Ama sorunum hafıza konusunda :( Çok kafama takılıyor 700 e 32gb buldum 0 o da ama bizimkilerin kart limitleri dolmuş alamıyorlarmış deli ediyor bu sorun benı bende istiyorum 32gb alıp gerekli-siz bütün uygulamaları yükleyip hava atmak ama olmuyor :( şimdi gidip alıcağım 6.5gb yeter mi acaba son kez bir sorayım dedim ? Garage band bir kere kesin yükleyeceğim 5.5gb dan hesaplayın 50-100mb civarı 30-35 uygulama ve 20-25 tane oyun alır mı ? sony walkmanım var zaten nwze463
    Ama çok takılıyor kafama 8gb yeter mi yetmez mi diye hd video belki çekerim sonuçta android x5 im var
    Tavsiye verin kafayı yemek üzereyim pişman olmamak istiyorum

• 8 gb yetersiz ayrıca garageband 1,2 gb bekleyip 32 almanı öneririm keşfettikçe yeni şeyler yüklemek istiyorsun. 32 yi almanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: skriLLex21

8 gb yetersiz ayrıca garageband 1,2 gb bekleyip 32 almanı öneririm keşfettikçe yeni şeyler yüklemek istiyorsun. 32 yi almanı öneririm

Artık çok geç almış bulundum :) ben ona o bana bakıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

quote:

8 gb yetersiz ayrıca garageband 1,2 gb bekleyip 32 almanı öneririm keşfettikçe yeni şeyler yüklemek istiyorsun. 32 yi almanı öneririm

hevesini kırmak istemem ama en fazla 1 buçuk aya 5. jenerasyon geliyordu, ve o zaman 450 ye aldığın 8gb ipod 400e düşer ve yeni gelen 5G 8 gb'ı 500-550'ye alabilirdin :/
    Biraz daha araştırmalıydın yada sabır sabır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

quote:

hevesini kırmak istemem ama en fazla 1 buçuk aya 5. jenerasyon geliyordu, ve o zaman 450 ye aldığın 8gb ipod 400e düşer ve yeni gelen 5G 8 gb'ı 500-550'ye alabilirdin :/

1.5 yıl sabır sabıır adamı taşırdı artık hocam :) 5g lerin 8gb'ı da çıkmıyor maalesef 32 gb ları da 800 den aşağı gelmez maalesef zaten onu alıcak olsam gider 32gblığına bayılırdım para ama bizimkilerin durumu işte bunu görmek de bir başarı

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.5 yıl sabır sabıır adamı taşırdı artık hocam :) 5g lerin 8gb'ı da çıkmıyor maalesef 32 gb ları da 800 den aşağı gelmez maalesef zaten onu alıcak olsam gider 32gblığına bayılırdım para ama bizimkilerin durumu işte bunu görmek de bir başarı

o halde güle güle kullan dostum :) umarım hafızayı yetirirsin ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o halde güle güle kullan dostum :) umarım hafızayı yetirirsin ;)

bakıcaz artık şu ana kadar toplam 10 apps falan oldu 813mb yedi :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hafızayı dert etme emin ol yeter. Eğer müzikle aran yoksa fazla her türlü yetiyor. O 1 gb lik oyunlardan en fazla 1 tane kurarsın fazla zevk vermiyor zaten. Küçük boyutlu oyunlar çok daha zevkli ve sürekliliği var. Onlardan 10 20 tane kurar oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Hafızayı dert etme emin ol yeter. Eğer müzikle aran yoksa fazla her türlü yetiyor. O 1 gb lik oyunlardan en fazla 1 tane kurarsın fazla zevk vermiyor zaten. Küçük boyutlu oyunlar çok daha zevkli ve sürekliliği var. Onlardan 10 20 tane kurar oynarsın.

müzikle aram çok hocam zaten mp3 üm var buna pek yüklemem onunda hafızayı fulledim 700-800 şarkı var içerisinde :) Sıkılıp silen tiplerden değilim.
  • merakımı seveyim be bu freeapps dalgasına falan birşeyler oldu herşeyi sildim restore falan ettim 2.2 gb dolu gözüküyordu tüm verileri sile bastım yaklaşık 1.5 saattir ekran dönüyor elma falan da gelmedi kafayı yemek üzereyim yatıcam yatamıyorum var mıdır bunun bir çözümü hala açılmak bilmiyor demek ki neymiş bir daha fazla kurcalarsam parmaklarım kırılsın

• quote:

merakımı seveyim be bu freeapps dalgasına falan birşeyler oldu herşeyi sildim restore falan ettim 2.2 gb dolu gözüküyordu tüm verileri sile bastım yaklaşık 1.5 saattir ekran dönüyor elma falan da gelmedi kafayı yemek üzereyim yatıcam yatamıyorum var mıdır bunun bir çözümü hala açılmak bilmiyor demek ki neymiş bir daha fazla kurcalarsam parmaklarım kırılsın

dostum sorunun sürekli respring yaptığını ise internette dfu moduna alıp restore lemeyi araştır bulursun. bende de olmuştu öyle yaptım ayrıca hayırlı olsun cihazın ;)

• bende oldu olay dün gb falan doluyken gb boş gösteriyodu baktım battery doctordan falan ayarlardan yok sonra ios 6 yı yükleyince düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.