Şimdi Ara

Ipod TOUCH[4g] INTERNET BAGLANTISI ( ibluever gerek yok, jb gerek yok )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
9.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün tarihi bir güne tanıklık ettik arkadaşlarla

Belki bazılarımızın haberi vardır ama haberi olmayanların olduğundan eminim onun için konu açma gereği gördüm.

Cihazım ipod touch4g. 4.3.3 jb'li idi ios5 geçtim ve jb yapmadım. Ayarlar kısmını kurcalarken arkadaşlara 1-2 değişiklikleri gösteriyordum. O sırada bluetooth'u açtım ve arkadaşımın nokia 6300 telefonunu gördü..

Normalde hiç bir telefonu görmeyen bluetooth arkadaşın telefonunu gördü ve üstelik eşleştirme başarıyla sağlandı. O sırada bir baktım üstten bildirimlerden hava durumu vs vs güncellendi. Yani arkadaşın internet paketini kullanmaya başladım... YANİ İBLUEVER PROGRAMINA FİLAN GEREK YOKMUŞ HİÇ. EN AZINDAN 6300 AYARLARI NASIL İSE ONUN İÇİN DURUM BÖYLE.

Bu durumun ios5'e özel olduğunu düşünüyorduk taki arkadaşın ipodunda deneyene kadar. Onda da it4g var ve 4.3.3 kullanıyor. Onda da sorunsuz tele bağlandı ve interneti kullandık.

Google, face, harita vs vs her şeyi denedik sorunsuz çalışıyor haberiniz olsun...

Cydia'dan sırf ibluever için jb yapıp parayla satın alanlar için iyi bir haber olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 15 Ekim 2011; 15:38:41 >

• Güzelmiş
    Varsa video da yüklerseniz çok iyi olur
  • 6300'daki Bluetooth ayarlarını ve şebeke vs. ayarlarının tamamını paylaşabilir misiniz?
  • Benim dandik telde bluetooth yok maalesef =)

Ancak pazartesine arkadaşın teliyle yine denerken ss alabilirim. Sol üstte ipod yazısının yanında bağlantıyı gösteren gösterge çıkıyor bir de. Eşleştirme işareti yani. Arkadaşın internet paketi 100mb ve edge hızında.

Vodafone sınırsız paket ile full hız denemek istiyorum aslında. Bakalım hız kaç olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

6300'daki Bluetooth ayarlarını ve şebeke vs. ayarlarının tamamını paylaşabilir misiniz?

Pazartesi paylaşabilirim. Ayrıca tamamen şans eseri oldu yani. Herhangi bir ayar vs yapmak... Üstelik 6300 sahibi arkadaşında ipod'u var yani. Bunu öğrendiği zaman biraz sövdü Onca zaman niye kullanmadım diye...

Tahminimce 6300 bluetooth ayarları defaulttadır. Arkadaş fazla kurcalamaz öyle. Zaten kurcalasa kendi denerdi önceden. Ama yine de bakarım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

6300'daki Bluetooth ayarlarını ve şebeke vs. ayarlarının tamamını paylaşabilir misiniz?

Pazartesi paylaşabilirim. Ayrıca tamamen şans eseri oldu yani. Herhangi bir ayar vs yapmak... Üstelik 6300 sahibi arkadaşında ipod'u var yani. Bunu öğrendiği zaman biraz sövdü Onca zaman niye kullanmadım diye...

Tahminimce 6300 bluetooth ayarları defaulttadır. Arkadaş fazla kurcalamaz öyle. Zaten kurcalasa kendi denerdi önceden. Ama yine de bakarım ben.

Gelişmeleri bekliyoruz bro.

• http://forum.donanimhaber.com/m_51383086/tm.htm burda vardı zaten beyler inceleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPod Touch 4 ü satmamış olsam arkadaşlardan denerdim
    E55 ve 5610 ME deneme imkanım olurdu
    Kendi telefonum 2300, alo desin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 15 Ekim 2011; 20:52:20 >
  • cok iyiymis bu ipod alinca denerim
  • deneyen varmı beyler
  • Arkadaşlar bende samsung star 5230 wifi var fakat ipod touch 4 un bluetooth unu açsam bile samsungdan aratınca görmüyor . Ipod samsung u görünce eşlenmemiş yazıyor tıklayıncada - desteklenmiyor - yazıyor . Ne yapabilirim ? 100 Mb lik internet paketi var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBraker

Arkadaşlar bende samsung star 5230 wifi var fakat ipod touch 4 un bluetooth unu açsam bile samsungdan aratınca görmüyor . Ipod samsung u görünce eşlenmemiş yazıyor tıklayıncada - desteklenmiyor - yazıyor . Ne yapabilirim ? 100 Mb lik internet paketi var .

Telefondan aratmayacaksın. Biz ipod'dan arattık nokina 6600'ı gördü direk. Sonra üzerine tıklayınca da şifre vs sordu işte 4 haneli şifreyi girdik daha sonra telefonda xxx's ipod bağlanmak istiyor vs şey çıktı şifreyi girdik eşleşme sağlandı.

Nokia'sı olan yok mu hiç? 6600'da olduysa tüm nokialarda olur heralde. Deneyin....
  • yazın ben de yapmıştım tesadufen guzel bı olay gercekten
  • Denendi onaylandı beyler. Yalnız 6300 ile oldu, 5800 ile denedim bağlantı kurulamadı diye hata verdi. 6300'a ek hiçbir ayar yapmadım şu güne kadar. Süper oldu bu vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

Denendi onaylandı beyler. Yalnız 6300 ile oldu, 5800 ile denedim bağlantı kurulamadı diye hata verdi. 6300'a ek hiçbir ayar yapmadım şu güne kadar. Süper oldu bu vallahi.

demek ki 6300'da gizemli bir bluetooth var.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende samsung star 5230 wifi var fakat ipod touch 4 un bluetooth unu açsam bile samsungdan aratınca görmüyor . Ipod samsung u görünce eşlenmemiş yazıyor tıklayıncada - desteklenmiyor - yazıyor . Ne yapabilirim ? 100 Mb lik internet paketi var .

Telefondan aratmayacaksın. Biz ipod'dan arattık nokina 6600'ı gördü direk. Sonra üzerine tıklayınca da şifre vs sordu işte 4 haneli şifreyi girdik daha sonra telefonda xxx's ipod bağlanmak istiyor vs şey çıktı şifreyi girdik eşleşme sağlandı.

Nokia'sı olan yok mu hiç? 6600'da olduysa tüm nokialarda olur heralde. Deneyin....

Yukardaki yazımın 2. bölümünde dile getirdim ipoddan aratınca telefonumu görüyor fakat eşleşmemiş yazıyor üstüne tıklayınca loading tarzı bi işaret çıkıyor ve desteklenmiyor yazıyor

• quote:

quote:

quote:

Yukardaki yazımın 2. bölümünde dile getirdim ipoddan aratınca telefonumu görüyor fakat eşleşmemiş yazıyor üstüne tıklayınca loading tarzı bi işaret çıkıyor ve desteklenmiyor yazıyor

O yazınızı gördüm ama yine de yapılması gerekeni yazayım dedim. Sorununuzun çözümünü bilmiyorum maalesef.

Yarın 6600 bluetooth ayarlarına bakacağım. Umarım her telefonda olur...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

Denendi onaylandı beyler. Yalnız 6300 ile oldu, 5800 ile denedim bağlantı kurulamadı diye hata verdi. 6300'a ek hiçbir ayar yapmadım şu güne kadar. Süper oldu bu vallahi.

demek ki 6300'da gizemli bir bluetooth var.

5800 la denedim olmuyor

• arkadaşlar sorun bluetooth ayarlarında değil,internet yapılandırma ayalarlarınızda.çalışan yapılandırma ayarlarınız ile çalışmayanları karşılaştırın çözümü bulacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: memrekaya

arkadaşlar sorun bluetooth ayarlarında değil,internet yapılandırma ayalarlarınızda.çalışan yapılandırma ayarlarınız ile çalışmayanları karşılaştırın çözümü bulacaksınız

biraz açabilirmisin kardeşim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.