Şimdi Ara

Ipod TOUCH[4g] INTERNET BAGLANTISI ( ibluever gerek yok, jb gerek yok ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
9.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • samsung deneyip yapamayanlar telefonun ayarlarından uzak sim bağlantısını açıp denesin bi.
  • Yillardir nokia 5800 dan joikuspot uzerinden internete girerim samsung wifi tel ile laptop ile ve en son ipod touch ile ! Ne ayar bilirim ne sifre nokiasi olanlarlar kursun oviden joikuspotu elinde wifi li ne cihaz varsa girsin bu kadar basit amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok
  • Arkadaş doğru söylüyor yanım wifi ve herhangi s60 telefonu olanlar joikispot ile bu bağlantıyı gerçekleştirmiş olacaklardır.. :)
  • joikuspot mu ne tam bilmiyorum ismini o bir wi-fi hot spot. Wi-fi li S60 telefonlar ile olabilir. Wi-fisizleri yine hayal kırıklığı olacaktır.

Nokia 3500 C ile denedim çalışıyor. Çalıştıramayanlar önce bir erişim noktası oluşturmamışlardır muhtemelen.
  • bende de oluyor ios5.1 jb siz telefonum 6500 slide.herhalde nokia java telefonlarda oluyor.symbianlar da olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Samsung telefonlarda malesef olmuyor

Arkadaşlar buna benzer bi olayla ben de karşılaştım fakat farklı bi yoldan. android telefonum var wifi ayarlarından bağlantı paylaşım ve taşınabilir genel ağ ı açtım ve ipod telefona wifi yoluyla bağlandı daha hızlı bluetoothtan. samsunglarda var mı bilmiyorum ama bi arayın "bağlantı paylaşım ve taşınabilir genel ağ" ayarları varmı? telefonda wifi varsa oda vardır diye düşünüyorum. inş vardır. android kullananlar da bu şekilde bağlansın gerçekten daha hızlı ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: qoldenqhost

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Samsung telefonlarda malesef olmuyor

Arkadaşlar buna benzer bi olayla ben de karşılaştım fakat farklı bi yoldan. android telefonum var wifi ayarlarından bağlantı paylaşım ve taşınabilir genel ağ ı açtım ve ipod telefona wifi yoluyla bağlandı daha hızlı bluetoothtan. samsunglarda var mı bilmiyorum ama bi arayın "bağlantı paylaşım ve taşınabilir genel ağ" ayarları varmı? telefonda wifi varsa oda vardır diye düşünüyorum. inş vardır. android kullananlar da bu şekilde bağlansın gerçekten daha hızlı ;)

Bilgi için teşekkürler

Ama java OS'li Samsung Star da böyle bir şeyin olacağını maalesef sanmıyorum

• Yaklaşık olarak 5-6 aydır bu sekilde İnternet'e giriyorum. Bu konuyu acAcaktim fakat millet biliyordur diye açmamıştım. Bende bır ara bluetooth'la aradım ve telefonumu buldu o anda bağlandım ve yukarda kişisel erişim noktası işareti çıktı ve hiç kesilmeden İnternet'e girebildim. Nedenini ipod'a farkında olmadan cydia'dan yüklediğim BtStack'a bağlıyordum. Ama senin konuyu görünce yanıldığımı anladım demek kendiliginden de oluyormuş.

YALNIZ EKLEMEK İSTEDİĞİM BIR ŞEY VAR. İLK BASTA NOKİA 6500 slide İLE DENEDİM SORUNSUZ ÇALIŞTI FAKAT SONRA SAMSUNG MONTE İLE DENEDİM UYUŞMADI.
    .
  • Buyrun ss

Ipod TOUCH[4g] INTERNET BAGLANTISI ( ibluever gerek yok, jb gerek yok )

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackfir3 -- 13 Mayıs 2012; 21:39:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Arkadaşlar geçen gün tarihi bir güne tanıklık ettik arkadaşlarla

Belki bazılarımızın haberi vardır ama haberi olmayanların olduğundan eminim onun için konu açma gereği gördüm.

Cihazım ipod touch4g. 4.3.3 jb'li idi ios5 geçtim ve jb yapmadım. Ayarlar kısmını kurcalarken arkadaşlara 1-2 değişiklikleri gösteriyordum. O sırada bluetooth'u açtım ve arkadaşımın nokia 6300 telefonunu gördü..

Normalde hiç bir telefonu görmeyen bluetooth arkadaşın telefonunu gördü ve üstelik eşleştirme başarıyla sağlandı. O sırada bir baktım üstten bildirimlerden hava durumu vs vs güncellendi. Yani arkadaşın internet paketini kullanmaya başladım... YANİ İBLUEVER PROGRAMINA FİLAN GEREK YOKMUŞ HİÇ. EN AZINDAN 6300 AYARLARI NASIL İSE ONUN İÇİN DURUM BÖYLE.

Bu durumun ios5'e özel olduğunu düşünüyorduk taki arkadaşın ipodunda deneyene kadar. Onda da it4g var ve 4.3.3 kullanıyor. Onda da sorunsuz tele bağlandı ve interneti kullandık.

Google, face, harita vs vs her şeyi denedik sorunsuz çalışıyor haberiniz olsun...

Cydia'dan sırf ibluever için jb yapıp parayla satın alanlar için iyi bir haber olduğunu düşünüyorum.

Adamın dibisin !

• Konuyu hortlatmak olucak ama E52 var bende şuana kadar hep Joikuspot programıyla sanal wifi yaratarak bağlanıodum ipod ile fakat gerek şarj olsun gerek telefonun pilinin ısınması olsun bluetooth daha rahat geldi.Hız açısından inanılmaz 3G ile wifi üzerinden bağlanma fakat bluetooth olsa tadından yenmez :) ibluever ile bağlandım biraz daha araştırıp bulamazsam eşleştirmeyi programı satın alacağım.

Varmı çözüm bulabilen s60 symbian serisi için?yada nokia da varmı bluetooth ile interneti paylaştıran bir program
  • samsung d900 oluyo mu arkadaşlar ?
  • Bİr de ben hortlatayım. Samsung s5610 ile oluyor mu? Bugün s3'ü sattım kurtuldum. Ipod Touch 5 alacağım inşallah. Yanına telefon arıyorum. Flaş ve GPS olan bişey almam lazım. Bir de başka telefonun bluetoothu ile GPS cihazı gibi görür mü? Son oalrak güncel şuan alınabiliecek modellerden deneyenler yazabilirler mi son durumu. iOS 6 ile de oluyor mu hala? ibluever ile her telefon oluyor mu kesin?
  • Nokia 6500 Slide ile sorunsuzca bağlanıyordum hattımı Avea'ya taşıdım şimdi telefona bağlanıyorum kişisel erişim noktası işareti falan çıkıyor hatta Lira ve İnternet paketi olmasına rağmen internete giremiyorum
  • 6500 slide ile sorunsuz.

Teşekkürler bilgi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende nokia 7230 var it 4 e bunu bğalayabilir miyim internetini paket alsam? bunun için it4 e program yüklemesemde oluyor dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

6500 slide ile sorunsuz.

Teşekkürler bilgi için.

rica ederim. genelde nokianın o serisi ile sorunsuz bağlanılıyor. ama samsunglarda çoğu telefonda olmuyor herhalde.

buradan arkadaşlara sesleniyorum edge hızıyla ipoddan net kullanmak isteyenler 2.el çok ucuzu 6300 alabilir. Ben bu telefon ile denemiştim.
  • maalesef denemeden bilemeyiz. çünkü bu olay bizzat telefon seçiyor yani. ben 6300 ile sorunsuz kullanmıştım. büyük bir ihtimal sizin telefonunuz da sorun çıkarmayacaktır. olmazsa deneme amaçlı bluetooth ile bağlanın telefonunuza nete girmeye çalışın. bir kaç kuruş-tl gidebilir onu da göze alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

6500 slide ile sorunsuz.

Teşekkürler bilgi için.

rica ederim. genelde nokianın o serisi ile sorunsuz bağlanılıyor. ama samsunglarda çoğu telefonda olmuyor herhalde.

buradan arkadaşlara sesleniyorum edge hızıyla ipoddan net kullanmak isteyenler 2.el çok ucuzu 6300 alabilir. Ben bu telefon ile denemiştim.

Bluetooth ile bağlanmak sarja da cok etki ediyor. 6500 ile 3-5 saat baglanabiliyorum.

• Arkadaşlar ben de iPod touch 4g ve 6300 sahibiyim fakat ipodu telefona bağladıktan bi kaç saniye sonra bağlantı kesiliyor. Hattım Avea internet paketim var. Sizce neden kaynaklanıyor? Ayrıca Avea ile kullanabilenler bütün ayarları buraya yazabilirse sevinirim ;)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.