Şimdi Ara

Ipod TOUCH[4g] INTERNET BAGLANTISI ( ibluever gerek yok, jb gerek yok ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
9.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Bende bu olayı duyduktan sonra böyle bir telefon almak istedim ama hangi telefonu alacagima karar veremedim. Bazılarınız oluyor bazılarınız olmuyor diyor kafam karıştı. 3120 denedim bende blu. bağlantısı kurdu ama net paketi olmadıgı için interneti deniyemedim. Sizlerden tavsiye istiyorum hangi telefonu almalıyım sizce? Sadece iPod ile nete gireceğim onun dısında hiçbir isime yaramayacak. Bu yüzden en masrafınız ve iPod ile eslesebilecek telefonu bulmam lazım. Yardımlarınızı bekliyorum.

100 TL civarı ikinci el Nokia 6300 var, genelde bu telefonda kimse sıkıntı çekmiyor ama edge ile bağlanıyor ve maksimum çekeceği hız 25 kb/s(download hızı). Bu da 1 mbit bağlantının bile dörtte biri demek. Çok yavaş kalır mı, ihtiyaca göre değişir. Mobil siteler, hava durumu ve mail gibi ihtiyaçlar giderilir ama normal sitelerde, multiplayer oyunlar veya tv izlerken yetmez bu bağlantı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Bende bu olayı duyduktan sonra böyle bir telefon almak istedim ama hangi telefonu alacagima karar veremedim. Bazılarınız oluyor bazılarınız olmuyor diyor kafam karıştı. 3120 denedim bende blu. bağlantısı kurdu ama net paketi olmadıgı için interneti deniyemedim. Sizlerden tavsiye istiyorum hangi telefonu almalıyım sizce? Sadece iPod ile nete gireceğim onun dısında hiçbir isime yaramayacak. Bu yüzden en masrafınız ve iPod ile eslesebilecek telefonu bulmam lazım. Yardımlarınızı bekliyorum.

100 TL civarı ikinci el Nokia 6300 var, genelde bu telefonda kimse sıkıntı çekmiyor ama edge ile bağlanıyor ve maksimum çekeceği hız 25 kb/s(download hızı). Bu da 1 mbit bağlantının bile dörtte biri demek. Çok yavaş kalır mı, ihtiyaca göre değişir. Mobil siteler, hava durumu ve mail gibi ihtiyaçlar giderilir ama normal sitelerde, multiplayer oyunlar veya tv izlerken yetmez bu bağlantı.

İsin bu tarafinı hiç düşünmemiştim. Cevap için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: kemoliz

quote:

ipod touch 4g ios5 ile avea hatlı Nokia N85'de ve turkcell hatlı Nokia E50'de bluetooth bağlantısında cihazları görüyor ama desteklenmiyor hatası veriyor.

iPod touch 4g iOS 5 ile avea hatli Nokia 6303 classic telefona bluetooth ile hemen baglandi ve iPod yazısının yanında üst üste iki çerçeve simgesi çıktı.

iPod touch 4g iOS 5 ile turkcell hatli Nokia 5610 telefona bluetooth ile baglanti kuruldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g hızına çıkabilir mi acaba bu sekilde merak ettim. 3 mbit hızında 3g bağlantısı olan nokia 5320 ile kullanılsa (uyumlu mu bilmiyorum) 300 kb/s hızına ulaşır mı sonuçta bluetooth çok hızlı bir bağlantı değil.

Bu arada 5320 ile deneyen varsa çalışıp çalışmadığını söyleyebilir mi?
  • Arkadaşlar samsung star wifi ile uyumlu değil deniyorum ama olmuyor
  • quote:

quote:

quote:

ipod touch 4g ios5 ile avea hatlı Nokia N85'de ve turkcell hatlı Nokia E50'de bluetooth bağlantısında cihazları görüyor ama desteklenmiyor hatası veriyor.

iPod touch 4g iOS 5 ile avea hatli Nokia 6303 classic telefona bluetooth ile hemen baglandi ve iPod yazısının yanında üst üste iki çerçeve simgesi çıktı.

iPod touch 4g iOS 5 ile turkcell hatli Nokia 5610 telefona bluetooth ile baglanti kuruldu.

Bende de 5610 var ve türkcell,
    ve ibluever'e para verip aldım.
    Baya kullandım ama hakkını vermek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

ipod touch 3g ıle olur mu beyler?

Bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttandeD

quote:

Bilen var mi?

deneyin hocam ne bilelim. bilen olsa yazardı.

ayrıca bu konuda bilen aramaya ne gerek var. elinizde ipod touch 3g var ise bluetoothlu telefon aramanız daha kolay değil mi?
  • Katılıyorum
    Elinde cihaz varsa kendisinin denemesi en iyisi, neden sorduklarını hiç anlamıyorum, garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

quote:

Bilen var mi?

ayrıca bu konuda bilen aramaya ne gerek var. elinizde ipod touch 3g var ise bluetoothlu telefon aramanız daha kolay değil mi?

Kardes ipod yok ona göre alicam ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilen var mi?

3g ios 5 ile nokia c2-01 la denedim oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilen var mi?

3g ios 5 ile nokia c2-01 la denedim oluyor.

Cok saol :)

• 5800 ile ipodu eşleştirdim ama internete bağlanmak istediğimde "Safari, internet'e bağlı olmadığı için sayfayı açamıyor" uyarısı çıkıyor.
  • 6303 le sorunsuz çalışıyor
  • Arkadaslar dün başka arkadasın telefonuyla da denedin sorunsuz bağlandı.

SONY ERİCSON W810i SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR.

Ayrıca çok çok az farkla w810 6300'dan daha hızlı nette dolaşma imkanı sağlıyor. 2 tel 2 iPod yan yana test ettik. Ama dediğim fark 1-2 sn bir şey. 2. El tel alacaklar bu 2 telden birini düşünebilir.

Ayrıca donanımları mobil sürümü gayet hızlı çalışıyor. Edge olmasına rağmen wifi gibi akıyor :;)
  • Samsung Galaxy S ve Samsung Corby Pro ile denedim sonuç alamadım. Annemin N95'i ve babamın N8'iyle de deneyeceğim bu akşam.
  • samsung star wifi da denedim sonuç alamadım belki benim bi hatam vardır yardım edebilcek olan ?
  • 1 yıldır böyle kullanıyorum.

S40 cihazların hepsinde oluyor. Eslestirerek programsiz olarak interneti "Paylasimli İnternet'e" donusturebiliyorsunuz.

W810i'de de oluyor...

Yalnız S60V5 de olmuyor.

[Ornek: C5-03,5800,C6-00]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 13 Kasım 2011; 10:43:39 >
  • Turkcell hatla kullandım ancak Avea ya geçince bağlantı kuramadım.Avea da kullanan var mı bu sekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mardonius -- 16 Kasım 2011; 20:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

Turkcell hatla kullandım ancak Avea ya geçince bağlantı kuramadım.Avea da kullanan var mı bu sekilde

var mı 6300 veya benzeri telefondan,avea kullanarak yapabilen ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.